Az IdentityIQ nem átverés, de megéri?

Kulcs elvitelek

 • Az IdentityIQ egy legitim cég, amely 2009 óta nyújt személyazonosság-lopás elleni védelmet és hitelfelügyeleti szolgáltatásokat.
 • Az IdentityIQ által kínált legjobb szolgáltatások az 1 millió dollárig terjedő visszatérítés az ellopott pénzeszközökért, a hitelminősítések jelentése mindhárom nagyobb irodától, valós idejű riasztások és vírusvédelem.
 • Az ügyfelek aggodalmuknak adtak hangot a gyenge ügyfélszolgálat, az előfizetés váratlan megújítása, valamint a bonyolult próbaverzió vagy előfizetés lemondási folyamat miatt.

Személyazonosság-lopás elleni védelmet és hitelfigyelő szolgáltatásokat keres, és az IdentityIQ-t potenciális választásnak tekinti? Ez a cég legitim és több éve működik, de vajon megfelel-e az Ön igényeinek?

Mi az IdentityIQ, és mit kínál?

IdentityIQ

Az IdentityIQ személyazonosság-lopási és hitelvédelmi szolgáltatásokat kínál, figyeli az online adatbázisokat (beleértve a sötét webet is), hogy ellenőrizze, nem szivárog-e ki az ügyfeleihez tartozó személyes információ, például társadalombiztosítási számok (SSN), jogosítványok, bankszámlaadatok stb. Ha bármilyen szivárgást észlel, értesíti a felhasználókat a jogsértésről.

 • Az IdentityIQ személyazonosság-lopás elleni védelme magában foglalja az ellopott pénzeszközök 1 millió dollárig terjedő visszatérítését, valamint további heti 1500 dolláros rendelkezést öt héten keresztül, hogy fedezze a személyazonosság-lopással kapcsolatos problémák kezelése során elveszített béreket. A csomag részét képezi a jogi segítségnyújtás és a jogi eljárások során felmerülő ügyvédi díjak megtérítése is.
 • Az IdentityIQ hitelvédelmi szolgáltatás biztosítja, hogy értesítést kapjon, ha nevét és hitelképességét hitelkérelmekhez használják fel. A szolgáltatás igény esetén jogi támogatást is nyújt személyazonosság-visszaállítási szakértőktől. A cég segít megőrizni hitelképességét azzal, hogy a válság idején fedezi a minimális hiteltörlesztést.
 • Az IdentityIQ letisztult jelentést kínál mindhárom fő iroda hitelpontszámaival. Valós idejű riasztásai értesítik Önt a jelentősebb hitelváltozásokról vagy gyanús tevékenységekről, lehetővé téve a gyors cselekvést. Sőt, a hitelpontszám-szimulátor lehetővé teszi, hogy különböző stratégiákkal kísérletezzen a kreditpontszám céljainak elérése érdekében.

A vállalat együttműködik a Bitdefender Total Security-vel, hogy vírusirtó és prémium VPN védelmet biztosítson akár 10 eszköz számára. Emellett az egyesült államokbeli ügyfélszolgálatot is kínálja, amely megválaszolja kérdéseit, és segítséget nyújt a felmerülő problémák megoldásában. Összességében a cég megfelelő szolgáltatásokat kínál. Az árával kapcsolatos részletekért tekintse meg a hivatalos árképzési oldal.

Az IdentityIQ átverés?

Az IdentityIQ egy legitim cég, nem egy átverés. A 2009-ben alapított cég az elmúlt 15 évben személyazonosság-lopás elleni védelmet és hitelfelügyeleti szolgáltatásokat kínál ügyfeleinek. Money.com az egyik legnépszerűbb személyazonosság-lopás elleni védelmi szolgáltatásnak nevezi. Az iparágban való hosszú távú jelenléte alapján nyugodtan megállapítható, hogy az IdentityIQ megbízható.

De mennyire jók a szolgáltatásai? Az IdentityIQ tekintélyes, 4,1 csillagos minősítést kapott Trustpilot, ami a vevői elégedettséget jelzi. Érdemes azonban megjegyezni, hogy mint minden cégnek, ennek is vannak elégedetlen vásárlói.

Visszajelzéseik áttekintése során az alábbiakban felsorolunk néhány gyakori panaszt:

 • Az IdentityIQ ügyfélszolgálata korántsem, a hosszú várakozások és a gyakori lekapcsolások miatt késleltethető a segítségnyújtás.
 • Előfizetésének megújítása váratlanul érheti Önt, különösen a próbaverziók kipróbálása után, ezért a költségek elkerülése érdekében mondja le időben.
 • Az IdentityIQ próbaverziójának vagy előfizetésének lemondása bonyolult, és csak hívás útján lehetséges. A cég azonban azt állítja, hogy a tagok az oldalon keresztül lemondhatják az előfizetéseket.
 • Egyes ügyfelek elégedetlenek az IdentityIQ külső partnereivel. Tehát csak a hivatalos webhelyen keresztül iratkozzon fel.
 • Az IdentityIQ értesítések folyamatos fogadása bosszantó lehet. Ha el szeretné kerülni, hogy zavarjanak, kapcsolja ki az értesítéseket iPhone-on vagy Android-eszközén.

Ezenkívül az IdentityIQ egy USA-beli ügyfélszolgálati csapatot is kínál, amely a 877-875-4347 telefonszámon érhető el.

Üdvözlő e-mailt kapott az Identity IQ-tól?

Ha kapott egy üdvözlő e-mailt az IdentityIQ-tól annak ellenére, hogy nem regisztrált a platformra, akkor valószínűleg feltörték személyazonosságát, és valaki más használta fel az adatait a regisztrációhoz. Ilyen helyzetben vegye fel a kapcsolatot a cég ügyfélszolgálatával, és zárja le fiókját a további visszaélések elkerülése érdekében.

Ha nem cselekszik azonnal, a csalók hozzáférhetnek a cég hiteljelentéseihez az Ön nevével, és illegális tevékenységet folytathatnak, például kölcsönkérést. Ha az e-mail megemlíti, hogy hitelkártyáját megterhelték egy IQIdentity-előfizetésért, azonnal lépjen kapcsolatba hitelkártya-kibocsátójával, hogy leállítsa az előfizetést, majd lépjen kapcsolatba az IdentityIQ-val az előfizetés leállítása és a visszatérítés érdekében.

Az IdentityIQ legális, de megéri?

Ésszerű áraival és kielégítő szolgáltatásaival az IdentityIQ jó választás lehet a különleges igényekkel nem rendelkező egyének számára. Ha azonban Ön cégtulajdonos vagy közösségi média befolyásolója, akkor ez a szolgáltatás nem biztos, hogy megfelelő, mivel nem figyeli a közösségi médiát és a befektetési fiókokat.

Ezenkívül ne felejtse el figyelembe venni az említett hátrányokat, mielőtt szolgáltatásait választja. Ha az IdentityIQ nem nyújtja a szükséges szolgáltatást, fontolja meg más jó hírű személyazonosság- és hitelvédelmi lehetőségek felfedezését, mint például az Aura, a LifeLock, az IdentityForce és még sok más.