Az HBO Max profilok kezelése gyerekeknek és felnőtteknek

Míg az HBO a felnőtteknek szóló tartalomra építette hírnevét, legújabb streaming szolgáltatása, az HBO Max az egyik legjobb streaming szolgáltatás a kiváló minőségű gyermektartalmak számára. Hozzon létre profilokat a családtagok számára szülői felügyelettel a tartalomhoz való hozzáférés korlátozása érdekében.

Profilok beállítása az HBO Max szolgáltatásban

A különálló profilok létrehozásával korlátozhatja a gyerekeknek szóló tartalmat, de hasznosak annak nyomon követéséhez is, hogy ki mit néz, és hol hagyta utoljára. A kezdéshez nyissa meg az HBO Max alkalmazást, vagy navigáljon bármelyik böngészőben a HBOMax.com webhelyre. A „Ki néz” képernyőn felnőtt vagy gyermek fiókot adhat hozzá.

Ha gyermekfiókot próbál létrehozni, a rendszer felkéri, hogy hozzon létre egy PIN-kódot, amelyre a felnőtt profil eléréséhez lesz szükség. Jelenleg az HBO Max szülői felügyelete csak ebből a PIN-kódból áll, amellyel korlátozhatja, hogy a gyermek fiókja milyen tartalmakhoz férhet hozzá az értékelés alapján.

  4 legjobb alternatíva az Office ingyenes felszabadítására Linuxon

Ezután adjon nevet ehhez a felhasználóhoz, és válasszon egyet az alján található színes gyűrűk közül, hogy jelezze, melyik profil az Öné. Ha gyerekfiókot hoz létre, akkor meg kell adnia a születésük hónapját és évét, hogy pontosabb legyen az HBO Max besoroláson alapuló tartalomkorlátozása. A felnőtt fiókokhoz nem szükséges születési dátum megadni. Ha végzett, kattintson a „Tovább” gombra a folytatáshoz.

Most a megfelelő besorolás feletti körre kattintva beállíthatja, hogy a fiók mely filmekhez és televíziókhoz férhessen hozzá. Ha nem szeretné, hogy gyermeke szabadon válthasson fiókot, győződjön meg arról, hogy be van jelölve a „PIN kód szükséges a profilváltáshoz” négyzet. A profil létrehozásához kattintson a „Mentés” gombra.

  Uber foglalás a Google Térképen

A körük jobb alsó sarkában található lakat ikonról megállapíthatja, hogy mely profilok gyermekprofilok. Ha a zár le van zárva, a gyermekfióknak PIN-kódra van szüksége a profilváltáshoz.

Profilok kezelése az HBO Max szolgáltatásban

Miután létrehozott egy felhasználói profilt az HBO Max szolgáltatásban, később bármikor szerkesztheti. A meglévő profilok szerkesztéséhez az HBO Max szolgáltatásban, ha már bejelentkezett, profilt kell váltania. A profilmenü eléréséhez kattintson a nevére a képernyő jobb felső sarkában, és válassza a „Profilváltás” lehetőséget.

Kattintson a „Profilok kezelése” lehetőségre a képernyő alján. A „Törlés” gombbal innen törölhet egy profilt. A fő számlatulajdonos profilja nem törölhető. Ellenkező esetben kattintson egy profilra a szerkesztéshez.

Most már megváltoztathatja a profil nevét és ikonját. Kattintson az „Életkor és szülői felügyelet szerkesztése” elemre a tartalomkorlátozás menü megjelenítéséhez. A menü elérése előtt meg kell adnia a PIN-kódot.

  A Weboldal nem érhető el hiba elhárítása

Versenytársaihoz, a Netflixhez vagy a Huluhoz hasonlóan az HBO Max is felhasználói profilokat biztosít, így könnyen távol tarthatja a nem megfelelő tartalmat az ártatlan szemek elől, vagy egyszerűen elválaszthatja az ízlésbeli különbségeket, hogy ne mások nézési szokásain alapuló ajánlások jelenjenek meg.