Az eHarmony-fiók törlése

Az eHarmony.com egy olyan társkereső oldal, amely olyan személyekkel találja meg Önt, akikkel azonnal kijön. Nem tudhatod, ki rejtőzik a képernyő mögött, vagy mi a célja. Ha elege van az eHarmonyból, valószínűleg törölnie kell fiókját, hogy ne kelljen fizetnie egy olyan szolgáltatásért, amelyet már nem használ. Ha készen áll arra, hogy búcsút vegyen az eHarmonytól, mi támogatjuk. Ez a cikk végigvezeti Önt az eHarmony-fiók törlésének folyamatán az alábbi témákkal, és választ ad égető kérdéseire.

Az eHarmony-fiók törlése

Azt is megtudhatja, hogyan törölheti az eHarmony-fiókomat az alkalmazásban. Bár az eHarmony nem biztosít konkrét lehetőséget a törlésre az alkalmazásban, kövesse az alábbi módszereket az eHarmony-fiók törléséhez.

1. módszer: Asztali webhelyen keresztül

Az eHarmony lehetetlenné teszi fiókja deaktiválását vagy törlését, ha az előfizetés továbbra is aktív. Kövesse az alábbi utasításokat az eHarmony-fiók törléséhez:

1. Keresse fel az eharmony webhelyet a böngészőjében.

2. Jelentkezzen be eHarmony-fiókjába a bejelentkezési adataival.

2. Kattintson a profilképére a képernyő jobb felső részén.

3. Válassza az Adatok és beállítások elemet a legördülő menüből.

4. Görgessen le a Profil láthatósága részhez.

  Melyik Ubuntu verziót használjam?

5. Kattintson a linkre a Profil végleges törléséhez kattintson ide.

6. Adja meg jelszavát, és kattintson a Profil törlése gombra.

7. Fiókját a következő ablak szerint lezártuk.

2. módszer: Mobilwebhelyen keresztül

Ne feledje, hogy nem törölheti az eHarmony-fiókot az alkalmazásból. Kövesse azonban az alábbi lépéseket az eHarmony-fiókom törléséhez az alkalmazásban.

1. Keresse fel az eharmony webhelyet mobilböngészőjében.

2. Érintse meg felül a BEJELENTKEZÉS gombot.

3. Adja meg bejelentkezési adatait, és érintse meg a BEJELENTKEZÉS gombot.

4. Érintse meg a három függőleges vonalat a bal felső sarokban.

5. Ezután érintse meg az Adatok és beállítások elemet.

6. Csúsztassa lefelé az ujját, és érintse meg az itt hivatkozást a Profil láthatósága szakaszban a végleges törléshez.

7. Adja meg fiókja jelszavát, majd érintse meg a Profil törlése gombot.

Az eHarmony-előfizetés lemondása

Kövesse az alábbi lépéseket az eHarmony előfizetés lemondásához.

I. lehetőség: Hivatalos oldalon keresztül

Ha lemondja eHarmony-tagságát, először ki kell kapcsolnia az automatikus megújítást, ha jelenleg is használja. Az eHarmony-fiók törlése mellett az előfizetést lemondhatja, ha a cég webhelyén vásárolta:

1. Jelentkezzen be fiókjába az eharmony oldalon.

2. Kattintson a profilképére.

3. Válassza az Adatok és beállítások elemet a legördülő menüből.

4. Kattintson a Számlázás lehetőségre, miután megérkezett a beállítások oldalára.

4. Kattintson az Előfizetés lemondása gombra az Előfizetés állapota ablak alján, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a tranzakció befejezéséhez.

  Hogyan akadályozhatja meg, hogy az emberek ellopják a csomagjait

II. lehetőség: iTunes alkalmazáson keresztül

Ha az eHarmony-tagságot az iTuneson keresztül vásárolta meg mobileszközén, egy másik folyamaton kell keresztülmennie az automatikus megújítás funkció letiltásához. Előfizetéseit az eHarmony webhely helyett az Apple ID-fiókján keresztül kell kezelnie. Így törölheti eHarmony-fiókját:

1. A kezdéshez indítsa el iOS-eszközét, és lépjen a Beállítások menübe.

2. Érintse meg az Apple ID-profilját.

3. Az iTuneson keresztül irányított előfizetések eléréséhez érintse meg az Előfizetések lehetőséget.

4. Ezután érintse meg az eHarmony elemet.

5. Az eHarmony előfizetés megszüntetéséhez érintse meg az Előfizetés törlése, majd a Megerősítés lehetőséget a megadott opciók alján.

6. Az iOS korábbi verziói helyett csúsztassa az Automatikus megújítás csúszkán lévő gombot a kikapcsolásra.

Profi tipp: Hogyan rejtse el eHarmony profilját

Ha nem szeretné törölni a profilját, elrejtheti, hogy nyaraljon belőle. Azok a felhasználók, akik kapcsolatba lépnek Önnel, vagy felvették a kedvenceik közé, továbbra is láthatják profilját. Kövesse az alábbi lépéseket:

1. Jelentkezzen be fiókjába az eharmony.com oldalon.

2. Kattintson a profilképére.

3. Válassza az Adatok és beállítások elemet a legördülő menüből.

4. Kapcsolja ki a Nem látható lehetőség melletti kapcsolót a Profil láthatósága részben.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Még ha megszüntettem is a tagságomat, miért nem tudom törölni a fiókomat?

  A formázás alkalmazása egy szó vagy karakter összes példányára az MS Wordben

Válasz: Ez két tényező egyikének tudható be.

  • Valószínűleg a legutóbbi eHarmony-előfizetése még nem ért véget. A tagság lemondásával csupán az automatikus megújítást akadályozza meg. Egészen addig a napig működik, amíg ki nem fizette. Addig továbbra is használhatja az eHarmony prémium szolgáltatásokat, de nem tudja törölni fiókját.
  • Egy másik ok lehet, hogy nem fizette ki teljes mértékben egy vagy több korábbi tagságát. Ha úgy dönt, hogy az előfizetést részletben fizeti, ne feledje, hogy akkor is felelősséggel tartozik ezekért, ha tagságát idő előtt lemondja.

Q2. Mit tegyek, ha többé nem szeretném, hogy személyes adataimat megosszák az eHarmonyval?

Válasz: Még ha bezárja is eHarmony-fiókját, az adatvédelmi szabályzatának megfelelően az eHarmony megőrzi személyes adatait a folyamatos szolgáltatás és kényelem érdekében. Tehát, ha el szeretné távolítani, írjon egy e-mailt a címre [email protected] a Fiókom adatainak törlése témával, valamint kifejezett kéréssel, hogy személyes adatait véglegesen eltávolítsák az eHarmonyból. Ne feledje, hogy kérelmének feldolgozása akár 10 munkanapot is igénybe vehet az eHarmony által.

***

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezt az információt, és megtanulta, hogyan törölheti eHarmony-fiókját. Kérjük, ossza meg velünk, melyik stratégia bizonyult a leghatékonyabbnak. Ha kérdése vagy észrevétele van, kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.