Az edzőterem kezelése egyszerű ezzel az 5 tornakezelő szoftverrel

Általánosságban elmondható, hogy az edzőtermek tulajdonosainak olyan kezelő szoftverre van szükségük, amely naponta segíti őket, és jól láthatóvá teszi, hogy mennyi pénzt keresnek vissza befektetésükből.

Mi lesz a leghatékonyabb platform az edzőtermi szoftverek számára 2022-ben? Mindenki gyakran hallja ezt a kérdést, amikor a vezető edzőtermek tulajdonosai szerte a világon megpróbálják kiválasztani, melyik szoftvereszköz segítheti őket egy növekvő fitneszcég minden területén.

Mi az a gimnasztikai szoftver?

A menetrendek, a tagságok és a létesítmények kezelését az edzőterem- és klubkezelő rendszereken keresztül biztosítják az edzőtermi vállalkozások számára. Az edzőtermi menedzsmentrendszerek szolgáltatásai közé tartozik a tagok adatainak adatbázisban tartása, a pénzügyi nyilvántartások vezetése, a tanfolyamok szervezése és a létesítmények lefoglalása.

A fitneszközpontok és egészségklubok menedzsmentszoftvere sok, a fitnesziparra összpontosító vállalkozás és szervezet számára hasznos. Ide tartoznak a sportklubok és a fitneszlétesítmények, amelyek olyan tevékenységeket biztosítanak, mint a jóga, az aerobik, az úszás és a tánc.

Az edzőtermek és klubok menedzsmentrendszerei különböző szoftvereket használnak, hogy javítsák teljesítményüket bizonyos feladatokon.

Ezek az integrációk magukban foglalhatnak tranzakciós e-mail eszközöket a tagok és vezetők közötti kapcsolat javítására, számlázó szoftvereket a kifizetések és tagdíjak kezelésére, közösségi média marketingeszközöket a márka ismertségének növelésére stb.

A tornaterem/klubkezelő rendszer kategóriába való felvételéhez a terméknek meg kell felelnie az alábbi követelmények mindegyikének:

  • Egy edzőterem vagy más fitnesz szervezet tagsági adatainak nyomon követése.
  • Az időgazdálkodáshoz és a szolgáltatások kezeléséhez szükséges eszközöket elérhetővé kell tenni.
  • Szerezze meg és kövesse nyomon az edzőterem vagy klub tagjaitól befizetett díjakat.

Miért van szükségük a gimnasztikai vállalkozásoknak automatizálási eszközökre?

Amikor egy fitneszközpont kibővül, a legtöbb tulajdonos rájön, hogy ideje nagy részét napi személyzeti és tagsági műveletekkel tölti. Ennek eredményeként végül feláldozzák azt az időt, amely hasznos lehetett az üzlet növekedéséhez. A Gymnastics Management szoftver több módon is segíthet.

Tagságkezelés

A tagságok kézi rögzítése és karbantartása nemcsak jelentős időt vesz igénybe, hanem az adminisztrátornak is koncentrált erőfeszítést igényel. Jelentős időt és pénzt pazarolhat el a papíralapú regisztrációs lapok használatával, az információk kombinálásával és az egyes tagok manuális megfigyelésével.

Számlázás

Az egyes tagok fizetési státuszának figyelemmel kísérése, a számlakivonatok elkészítése és kiküldése, a tagok figyelmeztetése az elmaradt befizetésekről, valamint a kifizetések fogadása hatalmas mennyiségű munkával, sőt ember által okozott hibákkal is érzékeny.

  Hogyan lehet letiltani valakit anélkül, hogy tudna a Viberben

Minden vállalat sikeréhez hatékony pénzügyi irányítási rendszerre van szükség a profit maximalizálása érdekében. Másrészt, ha nem rendelkezik automatizált rendszerrel, ez jelentős időbe kerülhet.

Hitelgyűjtés

A követelések behajtása az egyik legkellemetlenebb aspektusa az egészség- és fitnesz üzletág működtetésének. Az adósság jelenlegi állapotának nyomon követése már eleve nehéz feladat, nem beszélve arról, hogy minden tagot fel kell hívni és figyelmeztetni a fennálló költségeire. Minél több ügyfél tartozik a cégének, annál több adminisztratív munkát kell végeznie.

Tagok elköteleződése és megtartása

Egy dolog új üzletet hozni, de a meglévő ügyfelek elégedettségének megőrzése új magasságokba emeli cégét. Ha egy ügyfélnek könnyű dolga van tagsága alatt, akkor nem kell másik céghez váltania.

A tagok megtartásának számos különböző módszere testreszabható, hogy az edzőterem látogatása és az edzésprogramokban való részvétel kényelmesebb legyen tagjai számára.

Marketing és kommunikáció edzőtermek számára

A következetes marketingstratégia, valamint a recepció személyzete és a tagok közötti egyértelmű kommunikációs vonalak elengedhetetlenek egy nyereséges edzőtermi vállalat számára.

Ezek azonban sokkal egyszerűbbek az állam számára, mint végrehajtani. Időigényes a személyre szabott üzenetek manuális beírása, az osztályfrissítések és emlékeztetők küldése, valamint a tagok figyelmeztetése a kedvezményekről és promóciókról.

Kezelőszervek az edzőterembe való belépéshez

A nap 24 órájában, a hét minden napján nyitva tartó fitneszközpont kívánatos szolgáltatás az ügyfelek számára. Ehhez azonban további személyzet felvételére van szükség a létesítmény kapuőrzésére, ami jelentősen megnöveli a vállalkozás működtetésével kapcsolatos kiadásokat.

Mindezek gyakori problémák, amelyek egyszerű tornakezelő szoftver segítségével megoldhatók. Az automatizálás bevezetése az edzőtermi üzletbe a legjobb módja annak, hogy megfelelően bővítse.

Most pedig nézzük meg az 5 legjobb tornakezelő szoftvert, amely felgyorsíthatja edzőterme növekedését.

Edzőterem íróasztal

Az edzőtermében végzett háttérfeladatok könnyebben kezelhetők és elvégezhetők a Gymdesk segítségével, ami szintén hozzájárul fitneszközpontja bővítéséhez és sikeréhez. Minden, amire szüksége van a tagok és a számlázás, a szintek és a tehetségek kezeléséhez, valamint az edzőterem egyéb vonatkozásaihoz, hozzáigazítható a létesítmény követelményeihez.

A dobozból azonnal használatra kész webhelyet biztosítanak, amely bármilyen eszközön gyönyörűen fog kinézni, legyen az asztali számítógép, táblagép vagy mobiltelefon.

A keresőmotorokhoz van optimalizálva azáltal, hogy megfelel a Google webhelykritériumainak, világos webhely-elrendezést és navigációt alkalmaz, valamint strukturált adatokat szolgáltat a létfontosságú információk keresőmotorokhoz való továbbításához. Ez a három tényező megkönnyíti a keresőmotorok számára a webhely megtalálását és használatát.

  Hogyan alakítsunk át egy visszhanggombot otthoni zárolás gombpá

Kép és logó hozzáadásával rányomhatja bélyegét edzőterme webhelyére. Létrehozhat egyéni magyarázó oldalakat a szemináriumokkal, versenyekkel, eseményekkel és egyéb tevékenységekkel kapcsolatos további információkhoz, az olyan alapvető magyarázatokon kívül, amelyek olyan információkat tartalmaznak, mint például az edzőterem menetrendje és a helyszín információi.

A Gymdesk ára havi 75 dollártól havi 150 dollárig terjed az edzőterem méretétől, valamint a kívánt funkcióktól és szolgáltatásoktól függően.

Jackrabbit osztály

A Jackrabbit osztály kivételesen felhasználóbarát, és az ügyfelek elégedettségének maximalizálására összpontosít. A weboldal technológiája és elrendezése rendkívül egyszerűvé teszi az oldal interaktív hasznosítását. Az azt használó ügyfelei visszajelzései szinte ugyanazok lesznek.

Egyáltalán nem nehéz megérteni és megtalálni, hogy mire van szükségük. Ezenkívül kapcsolódik a webhelyéhez, és ennek eredményeként egy személyre szabott alkalmazást kap, amelyet a felhasználók egyszerűen kezelhetnek.

A fitneszközpont tulajdonosai a Jackrabbit segítségével nyomon követhetik tagjaik látogatását. Ezenkívül létrehozhat egy online áruházat, ahol termékeket értékesíthet a tagoknak, és nyomon követheti, mennyi ideig dolgozik az oktatója.

Bármilyen probléma esetén segítséget kaphat e-mailben, élő csevegésben, telefonon és más módokon, és gyorsan válaszolnak. Az is nagyszerű, hogy ötletet adhatunk, más felhasználók szavazhatnak rá, majd hozzáadhatjuk a rendszerhez.

Csak a felhasználók egy bizonyos csoportját engedheti be ezen az eszközön keresztül. A Jackrabbit ára havi 49 és 169 dollár között mozog. Ez az edzőterem méretétől és a választott funkcióktól és szolgáltatásoktól függ.

Osztályfőnök

A Class Manager egy szoftver, amelyet a klubadminisztráció csökkentésére fejlesztettek ki. Azonnal kezdje el egy ingyenes egyéni bemutatóval és egy ingyenes szoftver próbaverzióval, amely tartalmazza a prémium támogatást.

Ez a szoftver a felhőben található, ami azt jelenti, hogy bárhonnan használhatja. Ezen túlmenően, nagyon jól működik minden internet-kompatibilis eszközön.

Az osztálykezelő jól teljesít Windows PC-ken, Apple Mac-eken, iPadeken, iPhone-okon, táblagépeken és Android operációs rendszert futtató telefonokon. Tisztában vannak a pénzükért való üzletkötés fontosságával.

Évente 300 fontot vagy havi 25 fontot kérnek. A tornaórákat kezelő szoftverük segít abban, hogy mindenről gondoskodjon, amit klubtagként meg kell tennie. Így arra koncentrálhat, ami az edzőteremben történik.

Céljuk, hogy egyszerű és megfizethető osztályadminisztrációs szoftvert biztosítsanak. A kezdéshez használja a Class Manager tornaóra szoftvert. Nincsenek felesleges funkciók; csak akkor kapja meg, amire szüksége van, amikor szüksége van rá.

Könnyen használható bárhol, intuitív működése és olcsó. A Class Manager a tornaórákat kezelő szoftver, amelyre rákereshet edzőtermében.

Coacha

A Coacha egy tagságkezelő szoftver, amely biztosítja, hogy egy sportklub működtetésének minden része szervezett és jól működik. Ez egy online platform sportklubok kezelésére.

  Hogyan kaphat vissza rögzített üzenetet a táviratban

Célja, hogy új funkciók hozzáadásával és a régiek javításával megváltoztassa vállalkozását. Ez a program az Önhöz hasonló cégtulajdonosoknak és vezetőknek szól, akik a sportklubok zökkenőmentes működéséért és jó teljesítményéért felelősek.

Az alkalmazottak is használhatják ezt a programot a sportklub működtetése során felmerülő problémák gyors megoldására.

A Coacha olyan funkciók széles skálájához biztosít hozzáférést, amelyek segíthetnek elérni ezeket a célokat. A Coacha számos funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével megváltoztathatja sportklubja működését. Ezek a funkciók magukban foglalják a megfelelőségi intézkedéseket, a digitális nyilvántartásokat és a mobileszközről elérhető üzleti információkat.

MyStudio

A MyStudio tervezését a területen jelenleg alkalmazott szakemberek végezték. Az alkalmazás kezelőfelülete jelentősen javította azon képességüket, hogy jobban kiszolgálják ügyfeleit, és kényelmesebbé tegyék őket.

A MyStudio lehetővé teszi, hogy egy kisebb adminisztrációs csapattal boldoguljon, ami az Ön vállalkozása számára előnyös. A legénység kiváló reakciókészséggel rendelkezik a frissítések végrehajtása és a hibák javítása terén.

Általánosságban elmondható, hogy a vele való interakció rendkívül egyszerű. Ha kérdése van, az ügyfélszolgálati csapat azonnal és segítőkészen válaszol. Nagyon kényelmes a fogyasztók számára, hogy vásároljanak az alkalmazáson, majd a stúdióban átvegyék a vásárlásaikat.

Emiatt sok vállalat kiskereskedelmi értékesítése növekedett a MyStudio miatt. A MyStudio lehetővé tette az edzőtermi cégek számára, hogy egy teljes vállalatot egyetlen helyről vezessenek, így időt és pénzt takarítanak meg. Lehetővé teszi, hogy a fontosabb dolgokra összpontosítson.

Bottom Line

Nem kell tovább mennie, ha a fitneszközpont hatékony működtetése az egyik célja. Ideje áttérni az automatizálási folyamatokra, és kihasználni az előnyöket. A klubod alapvető szempontjaira koncentrálnak ahelyett, hogy telefonon koordinálnának, táblázatokkal bíbelődnének és manuálisan feldolgoznák a kéréseket.

Ha ez olyasminek tűnik, ami érdekli Önt, ideje váltani. A fent említett Gym Automation Software bármelyikének használata erősítheti márkáját online és offline egyaránt. Azt is biztosítja, hogy vállalkozása zökkenőmentesen működjön.

Ezután megtekintheti a legjobb folyamatmenedzsment szoftvereket.