Az automatikus görgetés engedélyezése a TikTokon a kihangosított megtekintéshez

Ez a praktikus funkció nagyszerű, ha azt szeretné, hogy a TikTok automatikusan görgessen a videók között.

Akár többfeladatot szeretne végezni, akár falatokat falatozni szeretne videók megtekintése közben, a TikTok praktikus automatikus görgetési móddal rendelkezik. Ha be van kapcsolva, a platform automatizálja a görgetési folyamatot, és nem kell manuálisan felfelé húzni minden egyes videó után.

A TikTok automatikus görgetési módja lehetővé teszi, hogy végtelen számú TikTok-ot élvezhessen anélkül, hogy interakcióba lépne az eszközzel. Így nézheti a TikTok-ot kihangosítva:

 • Győződjön meg arról, hogy a TikTok legújabb verzióját használja. Most nyissa meg az alkalmazást, lépjen a FYP-be, és kezdjen el videót nézni. Ezután tartsa lenyomva a képernyőt a videovezérlők megjelenítéséhez. A jobb oldalon egy nyíl ikonnal ellátott Automatikus görgetés feliratú opciót fog látni. Érintse meg az automatikus görgetés aktiválásához.
 • Miután engedélyezte az automatikus görgetést, a TikTok automatikusan betölti és lejátssza a következő videót, amikor az első elkészült. Ez az automatizált funkció azonban nem fog működni a fotóbejegyzéseknél, és az automatikus görgetés folytatásához manuálisan kell csúsztatnia rajtuk.
 • Ha engedélyezi az automatikus görgetést, a hírcsatorna jobb felső sarkában megjelenik egy kötőjeles nyíl. Egyszerűen érintse meg ezt az ikont az automatikus görgetés kikapcsolásához.
 •   Bérelje fel a legjobb termékfotóst millió dolláros ötletéhez [9 Resources]

  Érdemes megjegyezni, hogy néha előfordulhat, hogy manuálisan kell görgetnie egy vagy két videót, mielőtt ez a lehetőség megjelenik. Ezenkívül ezek a vezérlők nem jelennek meg, ha a szponzorált bejegyzés lejátszása közben tartja a képernyőt.

  Ez az automatizált görgetés akkor is működik, ha kép a képben módot használ a TikTokon, így a többfeladatos munkavégzés lehetőségei szó szerint végtelenek. A kézi vezérlések azonban továbbra is be vannak kapcsolva, így mindig felfelé vagy lefelé csúsztatva átugorhat vagy visszajátszhat egy videót.

  Soha nem volt még ilyen egyszerű a TikToks folyamatos adatfolyamának élvezete

  Az automatikus görgetés a TikTokon játékmódot jelent azoknak a felhasználóknak, akik szeretik a túlzott videókat, de túl fárasztónak tartják a végtelen görgetést. Néhány érintéssel engedélyezheti vagy letilthatja az automatikus görgetést, így szabadon választhatja meg, hogyan szeretné felfedezni az alkalmazást.

    A Grindr kitiltása végleges?