Az AT&T U-verse átjáró hitelesítési hibájának kijavítása

Internetkapcsolata egy internetszolgáltatón keresztül érkezik meg Önhöz. Az internetszolgáltató általában a háttérben marad; csak annyit tudsz, hogy az eszközeid képesek csatlakozni a routerhez, és minden rendben van. Ha problémákat tapasztal egy adott webhelyhez való csatlakozáskor, a probléma gyakran az internetbeállításokban vagy az útválasztó konfigurációjában rejlik. Általában könnyen megoldható.

átjáró hitelesítési hiba

Javítsa ki az AT&T U-verse átjáró hitelesítési hibáját

Az AT&T Amerika egyik legnagyobb internetszolgáltatója. Gyors internet- és nagysebességű kábelkapcsolatot egyaránt biztosít, egyéb szolgáltatások és termékek mellett. Általában számíthat a cég megszakítás nélküli szolgáltatására. Ez mind az internetre, mind a kábelszolgáltatásra igaz.

  Mi az a „vegyes tartalom”, és miért blokkolja a Chrome?

Az AT&T által kínált számos szolgáltatás és termék közül az U-Verse TV szolgáltatás. Ez egy nagy sebességű hálózati kapcsolaton keresztül szállított tévé, és mint bármely más hálózati kapcsolat, problémákba ütközhet. Ha az átjáró-hitelesítési hibaüzenetet látja U-Verse tévéjén, próbálkozzon az alábbi javításokkal.

1. Ellenőrizze az AT&T szolgáltatás állapotát

Mielőtt bármit is megpróbálna kijavítani az átjáró hitelesítési hibáját, ellenőrizze, hogy az Ön oldalán van-e, vagy az AT&T szolgáltatáskimaradást tapasztal. Megtörténik, és a cégnek meg kell javítania.

A szolgáltatás állapotának ellenőrzéséhez keresse fel a a cég szolgáltatási állapotának oldala. Alternatív megoldásként felveheti az összes támogatási vonalat, és megmondják, ha folyamatos probléma van.

  Hogyan akadályozhatja meg, hogy az NSA hozzáférjen az Ön online tevékenységéhez

Ha szolgáltatáskimaradás van, az AT&T-n múlik, hogy megoldja.

2. Power ciklus modem

Próbálja újraindítani a modemet, azaz az útválasztót.

Keresse meg a bekapcsológombot az útválasztón.
Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot 15 másodpercig.
Engedje el a gombot.
Húzza ki a modemet a fali aljzatból.
Várjon még 15 másodpercet.
Csatlakoztassa a tápcsatlakozót a modemhez.
Nyomja meg a bekapcsoló gombot a bekapcsoláshoz.
Várja meg, amíg a lámpák stabilizálódnak.

3. Ellenőrizze, hogy nincs-e laza kábel

Ha a kábel nincs megfelelően csatlakoztatva az útválasztóhoz, megjelenhet az átjáró hitelesítési hibája. Keresse meg az útválasztót, és ellenőrizze, hogy minden megfelelően csatlakozik-e. Próbálja meg leválasztani, majd újra csatlakoztatni. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy minden a megfelelő porthoz/aljzathoz van csatlakoztatva.

  Hogyan lehet csökkenteni a fájlméretet nagy 4K-s videókhoz a VideoProc segítségével

4. Állítsa alaphelyzetbe az útválasztót

Próbálja meg alaphelyzetbe állítani a routert. Az átjáró-hitelesítési hiba hiba a hálózati konfigurációkkal kapcsolatos problémára utal, és ha a TV-készülékhez, valamint más eszközökhöz jut, az útválasztó hálózati beállításait vissza kell állítani.

Keresse meg a reset gombot az útválasztón (ez különbözik a bekapcsológombtól).
Nyomja meg és tartsa lenyomva a reset gombot.
Amikor az útválasztó jelzőfényei villogni kezdenek, engedje fel a gombot.
Várja meg, amíg a lámpák stabilizálódnak.
Az átjáró hitelesítési hibának meg kell szűnnie.

Következtetés

Az átjáró hitelesítési hibája a számítógépen sokféle dologgal összefügghet; a böngésző, a számítógép hálózati beállításai, a DNS-beállítások vagy az elérni kívánt webhely. Ha minden eszközén látja az átjáró hitelesítési hibáját, akkor lehet, hogy az útválasztó vagy a kapcsolat a hibás. Ha nem ismeri az útválasztó alaphelyzetbe állítását, segítségért forduljon az AT&T-hez.