Az AT&T U-verse átjáró hitelesítési hibájának kijavítása

Internetkapcsolata egy internetszolgáltatón keresztül érkezik meg Önhöz. Az internetszolgáltató általában a háttérben marad; csak annyit tudsz, hogy az eszközeid képesek csatlakozni a routerhez, és minden rendben van. Ha problémákat tapasztal egy adott webhelyhez való csatlakozáskor, a probléma gyakran az internetbeállításokban vagy az útválasztó konfigurációjában rejlik. Általában könnyen megoldható.

Javítsa ki az AT&T U-verse átjáró hitelesítési hibáját

Az AT&T Amerika egyik legnagyobb internetszolgáltatója. Gyors internet- és nagysebességű kábelkapcsolatot egyaránt biztosít, egyéb szolgáltatások és termékek mellett. Általában számíthat a cég megszakítás nélküli szolgáltatására. Ez mind az internetre, mind a kábelszolgáltatásra igaz.

Az AT&T által kínált számos szolgáltatás és termék közül az U-Verse TV szolgáltatás. Ez egy nagy sebességű hálózati kapcsolaton keresztül szállított tévé, és mint bármely más hálózati kapcsolat, problémákba ütközhet. Ha az átjáró-hitelesítési hibaüzenetet látja U-Verse tévéjén, próbálkozzon az alábbi javításokkal.

  Mi az a „vegyes tartalom”, és miért blokkolja a Chrome?

1. Ellenőrizze az AT&T szolgáltatás állapotát

Mielőtt bármit is megpróbálna kijavítani az átjáró hitelesítési hibáját, ellenőrizze, hogy az Ön oldalán van-e, vagy az AT&T szolgáltatáskimaradást tapasztal. Megtörténik, és a cégnek meg kell javítania.

A szolgáltatás állapotának ellenőrzéséhez keresse fel a a cég szolgáltatási állapotának oldala. Alternatív megoldásként felveheti az összes támogatási vonalat, és megmondják, ha folyamatos probléma van.

Ha szolgáltatáskimaradás van, az AT&T-n múlik, hogy megoldja.

2. Power ciklus modem

Próbálja újraindítani a modemet, azaz az útválasztót.

Keresse meg a bekapcsológombot az útválasztón.
Nyomja meg és tartsa lenyomva a gombot 15 másodpercig.
Engedje el a gombot.
Húzza ki a modemet a fali aljzatból.
Várjon még 15 másodpercet.
Csatlakoztassa a tápcsatlakozót a modemhez.
Nyomja meg a bekapcsoló gombot a bekapcsoláshoz.
Várja meg, amíg a lámpák stabilizálódnak.

  Hogyan akadályozhatja meg, hogy az NSA hozzáférjen az Ön online tevékenységéhez

3. Ellenőrizze, hogy nincs-e laza kábel

Ha a kábel nincs megfelelően csatlakoztatva az útválasztóhoz, megjelenhet az átjáró hitelesítési hibája. Keresse meg az útválasztót, és ellenőrizze, hogy minden megfelelően csatlakozik-e. Próbálja meg leválasztani, majd újra csatlakoztatni. Ezenkívül győződjön meg arról, hogy minden a megfelelő porthoz/aljzathoz van csatlakoztatva.

4. Állítsa alaphelyzetbe az útválasztót

Próbálja meg alaphelyzetbe állítani a routert. Az átjáró-hitelesítési hiba hiba a hálózati konfigurációkkal kapcsolatos problémára utal, és ha a TV-készülékhez, valamint más eszközökhöz jut, az útválasztó hálózati beállításait vissza kell állítani.

Keresse meg a reset gombot az útválasztón (ez különbözik a bekapcsológombtól).
Nyomja meg és tartsa lenyomva a reset gombot.
Amikor az útválasztó jelzőfényei villogni kezdenek, engedje fel a gombot.
Várja meg, amíg a lámpák stabilizálódnak.
Az átjáró hitelesítési hibának meg kell szűnnie.

  Hogyan lehet csökkenteni a fájlméretet nagy 4K-s videókhoz a VideoProc segítségével

Következtetés

Az átjáró hitelesítési hibája a számítógépen sokféle dologgal összefügghet; a böngésző, a számítógép hálózati beállításai, a DNS-beállítások vagy az elérni kívánt webhely. Ha minden eszközén látja az átjáró hitelesítési hibáját, akkor lehet, hogy az útválasztó vagy a kapcsolat a hibás. Ha nem ismeri az útválasztó alaphelyzetbe állítását, segítségért forduljon az AT&T-hez.