Az ATT előre fizetett előfizetés lemondása

Az ATT (AT&T) számos előre fizetett előfizetést kínál ügyfeleinek, korlátozott és korlátlan, valamint költségvetés-barát. A legtöbb ember gyakran a korlátlan előfizetést választja, mert korlátlan adatforgalmat, üzeneteket, hívásokat és egyebeket tartalmaz. A csomag mindössze 50 USD/hóba kerül az AutoPay használatával. Ha meg szeretné szüntetni az ATT-t, és törölni szeretné az előre fizetett ATT-fiókot, olvassa el ezt a cikket a végéig. Segítünk megismerni az ATT előre fizetett csomagokat és az ATT előre fizetett automatikus fizetést, valamint lépésről lépésre útmutatást adunk az ATT előre fizetett előfizetések lemondásához.

Az ATT előre fizetett előfizetés lemondása

Az ATT előre fizetett előfizetését lemondhatja az AutoPay letiltásával és a harmadik féltől származó szolgáltatások lemondásával az ATT hivatalos webhelyén. Olvassa el a végéig, hogy megtanulja a lépéseket, amelyek részletesen bemutatják ugyanezt a képek segítségével a jobb megértés érdekében.

Módosíthat egy ATT előre fizetett csomagot?

Igen, bármikor módosíthatja előre fizetett ATT-csomagját. De az ATT azt javasolja, hogy az előre fizetett csomagot a lejárat előtti napon módosítsa. Így nem veszíti el a jelenlegi folyamatban lévő tervének egyetlen szolgáltatását sem.

Bármikor lemondhatja az előre fizetett ATT-csomagot?

Igen, bármikor lemondhatja ATT előre fizetett előfizetését. A te döntésed. Ha nem tetszik a szolgáltatás, és úgy dönt, hogy leállítja az ATT-t, kimerítheti ATT-fiókja egyenlegét. Az ATT automatikusan leállítja az előre fizetett csomag szolgáltatását 60 napos egyenleglejárat után.

  Hogyan lehet megtudni, hogy ki nem követett téged a Twitteren

Mikor kell lemondania az előre fizetett ATT-csomagot?

Fontolja meg az ATT előre fizetett előfizetésének lemondását a csomag lejárta előtti napon. Ebben az esetben semmilyen lemondási díjat nem kap, és a csomagjában szereplő összes szolgáltatás sem megy kárba. Ha havi előfizetéssel rendelkezik, és közben szeretné megszüntetni az előre fizetett ATT-számlát, a fiókjában maradt egyenleget nem térítjük vissza az ATT irányelveinek megfelelően. Ezért jobb, ha a hónap végén lemondja az előre fizetett ATT-előfizetést, kezdve azzal, hogy eltávolítja az AutoPay szolgáltatást ATT-fiókjából, és lemondja a harmadik féltől származó szolgáltatás-előfizetéseket.

Hogyan lehet lemondani az ATT előre fizetett csomagot?

Az ATT automatikusan megszünteti azon ATT számla szolgáltatását, amelynél több mint 60 napja nincs egyenlege. Tehát a folyamat elindításához először le kell mondania az összes harmadik féltől származó előfizetést. Ezután kapcsolja ki az automatikus fizetést ATT-fiókjában. Ha pedig kimeríti az ATT számlaegyenlegét, az ATT előre fizetett szolgáltatás 60 nap elteltével megszűnik. Az alábbiakban megtudhatja, hogyan kapcsolhatja ki az ATT előre fizetett automatikus fizetést:

1. Keresse fel az ATT bejelentkezési képernyőt a böngészőjében.

2. Adja meg felhasználói azonosítóját és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

3. A kezdőlapon kattintson az Automatikus fizetés kezelése lehetőségre.

4. Kattintson az Automatikus fizetés befejezése lehetőségre.

5. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat utasítás az AutoPay eltávolításához.

Kaphat-e visszatérítést az ATT előre fizetett előfizetés lemondása után?

Nem, nem kap visszatérítést egy előre fizetett ATT-csomag lemondása esetén. Ha számlák maradtak a számláján, azokat a törlés előtt ki kell fizetnie. Ha időközben lemondja jelenlegi csomagját, az lemondási költségekbe kerülhet. A csomag lemondásakor ügyeljen arra, hogy az aktuális előre fizetett csomag utolsó napja legyen.

  Különböző fejlécek létrehozása különböző oldalakhoz a Google Dokumentumokban

Hogyan lehet törölni egy ATT előre fizetett számlát?

ATT előre fizetett fiók megszüntetéséhez ki kell kapcsolnia az előre fizetett automatikus fizetést. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket az előre fizetett ATT-csomag lemondásához:

1. Adja meg bejelentkezési adatait, hogy bejelentkezzen fiókjába az ATT bejelentkezési képernyőn.

2. Kattintson az AutoPay kapcsolóra a kezdőlapon a kikapcsolásához.

3. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, és tiltsa le az automatikus fizetést ATT-fiókjában.

Miután kikapcsolta az ATT előre fizetett automatikus fizetést, többé nem kell havi díjat fizetnie. Ha nem fizet a fiókegyenlegének lejártakor, 60 nap elteltével az ATT előre fizetett fiókja automatikusan leáll.

Hogyan lehet felfüggeszteni az ATT előre fizetett szolgáltatást?

Felfüggesztheti az ATT előre fizetett szolgáltatást, ha nem használja túl gyakran, vagy készülékét ellopják vagy elveszik. Az ATT előre fizetett szolgáltatás felfüggesztéséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Keresse fel az ATT előre fizetett fiók bejelentkezési oldalát.

2. Adja meg 10 számjegyű vezeték nélküli számát és jelszavát, majd kattintson a Bejelentkezés gombra.

3. Kattintson a Saját készülék elemre a kezdőlapon.

4. Kattintson az Elveszett vagy ellopott eszköz jelentése elemre.

5. Most kövesse a következő utasításokat a szolgáltatás felfüggesztéséhez.

Mi az ATT előre fizetett automatikus fizetés, és lemondható?

Az ATT prepaid AutoPay egy olyan funkció, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy havi számláikat automatikusan kiegyenlítsék a választott fizetési móddal. Ha az ATT előre fizetett AutoPay csomagot választja, kedvezményt kap jelenlegi csomagjából. Az AutoPay lehetővé teszi, hogy az összes számláját és előfizetését a kiválasztott hitelkártyájáról vagy betéti kártyájáról kifizesse.

  Az összes értesítés törlése a nem 3D Touch iPhone készülékeken

Igen, bármikor lemondhatja az AutoPay szolgáltatást, de helyes lenne lemondani a csomag lejárta napján. Ezzel nem kap lemondási díjat, és a jelenlegi előre fizetett csomag szolgáltatásait teljes mértékben kihasználja.

Ki lehet kapcsolni egy ATT kártyás telefont?

Igen, deaktiválhatja az ATT kártyás telefont. Az ATT kártyás telefont kikapcsolhatja, ha kapcsolatba lép az ATT ügyfélszolgálatával, vagy bejelentkezik ATT fiókjába a webhelyről vagy a myAT&T alkalmazásból. A deaktiválás visszakaphatja fel nem használt egyenlegét, ha megpróbál kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal.

Hogyan lehet kikapcsolni az ATT SIM-kártyát online?

Az ATT SIM-kártya online kikapcsolásához ki kell kapcsolnia az AutoPay funkciót. És ehhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Jelentkezzen be ATT-fiókjába az ATT bejelentkezési képernyőjén található bejelentkezési adataival.

2. Kattintson az Automatikus fizetés kezelése lehetőségre fiókja kezdőlapján.

3. Kattintson az Automatikus fizetés befejezése lehetőségre, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat, amelyek a következő ablakokban jelennek meg az automatikus fizetés befejezéséhez.

Ha elkészült, a SIM-kártya 60 nap elteltével automatikusan deaktiválódik.

Bezárhatja az ATT-fiókját online?

Igen, online bezárhatja ATT-fiókját. Az ATT-fiók bezárásához be kell jelentkeznie fiókjába a hivatalos ATT webhely meglátogatásával. Törölje az összes függőben lévő számlát, távolítsa el a harmadik fél előfizetéseit, és tiltsa le az automatikus fizetést, ha engedélyezve van. Ezt követően, ha nem fizet be a webhelyre, fiókja 60 napon belül automatikusan megszűnik.

***

Reméljük, hogy ez a cikk segített az előre fizetett ATT-előfizetések lemondásában, és segített többet megtudni. Kérjük, ossza meg velünk tapasztalatait ennek a cikknek az olvasása során, és ha bármilyen kérdése vagy javaslata van, az alábbi megjegyzés részben. Azt is tudassa velünk, hogy mit szeretne legközelebb megtanulni.