Az archivált csevegések törlése a WhatsAppban

Népszerű csevegőalkalmazásként a WhatsApp már jó ideje a piac élén áll. Az alkalmazásban való eligazodás nagyon lényeges. Bármilyen egyszerűnek is tűnik az alkalmazás, mégis elrejt bizonyos funkciókat, amelyekről esetleg nem tud.

Íme, hogyan navigálhat a WhatsApp zökkenőmentes vizein, és hogyan hozhatja ki a legtöbbet belőle. Íme néhány alapvető WhatsApp-tipp és trükk, amelyeket érdemes megtanulnod.

Csevegés archiválása

Ha valaha is megpróbált törölni egy csevegést, észrevette, hogy a „törlés” lehetőség nem létezik. Nos, nem a beszélgetéslista képernyőjén. A csevegés archiválásához lépjen a csevegések lapra, és csúsztassa balra az ujját, ha iOS-eszköze van, vagy tartsa lenyomva a csevegést, ha Ön Android-felhasználó. Ezután válassza az Archiválás lehetőséget. Észre fogja venni, hogy ezzel eltávolította a beszélgetést a listáról.

A törölt csevegés azonban továbbra is létezik. Az Archivált csevegések részben található. A hely eléréséhez Android és iOS eszközökön a lista tetején található.

  Hogyan készítsünk saját matricacsomagot a WhatsApp számára iPhone-on és Androidon

Ha vissza szeretné helyezni a csevegést a normál beszélgetéslistára, válassza az Archiválás megszüntetése lehetőséget. Ha törölni szeretné/ki szeretne lépni a beszélgetésből, tartsa lenyomva a csevegést, és válassza ki a Kuka ikont felül, majd a Törlés lehetőséget.

Az olyan csoportos csevegéseknél, amelyeket nem Ön hozott létre, de része volt, először ki kell lépnie a csoportból, mielőtt törölheti a csevegést. Ehhez tartsa lenyomva a csevegést, és koppintson a További lehetőségre (hárompontos ikon) a jobb felső sarokban, majd válassza a Kilépés a csoportból lehetőséget. Ismét érintse meg hosszan a csevegést a kiválasztáshoz. Észre fogja venni, hogy a törlési lehetőség már elérhető. A csevegés végleges törléséhez válassza a Kuka ikont.

Idézve

Könnyű eltévedni egy beszélgetésben, különösen, ha csoportos csevegésről beszélünk. Ahelyett, hogy idézne és hivatkozna egy pontra a chatben, automatikusan „idézheti” a kiválasztott üzenetet. Amikor egy felhasználó megérinti ezt az idézetet, az a beszélgetés pontos helyére viszi.

  Hogyan keressünk egy beszélgetést a Whatsappban

Üzenet idézéséhez csúsztassa az ujját jobbra, vagy érintse meg és tartsa lenyomva a kívánt bejegyzést. Koppintson a bal oldali nyílra, és írja be az üzenetet. Ezután koppintson a jobb oldalon található küldési nyílra.

Állítsa le a média automatikus letöltését

A WhatsApp egy intelligens opcióval rendelkezik, amely automatikusan letölti a beszélgetések során Önnek küldött összes képet. Ez az ügyes funkció azonban logisztikailag rémálommá válhat. Ezenkívül helyet foglal az eszközön, amit érdemes elkerülni. Alapértelmezés szerint ez a funkció be van kapcsolva. Szerencsére ki lehet kapcsolni.

Lépjen a Beállítások elemre az alkalmazáson belül, és lépjen a Tárhely és adatok elemre. Ezután kiválaszthatja, hogy mely fájlokat szeretné automatikusan letölteni, és milyen feltételek mellett. Ez vonatkozik a fotó-, hang-, videó- ​​és dokumentumfájlokra. Mindegyiknél kiválaszthatja, hogy szeretné-e automatikusan letölteni őket Wi-Fi és mobiladat-kapcsolat esetén, csak Wi-Fi-n és Soha.

Az automatikus letöltést az egyes csevegéseknél is be- és kikapcsolhatja. Csak lépjen bármelyik beszélgetésre, válassza ki a csevegés nevét, navigáljon a Média láthatósága elemre, és kapcsolja be vagy ki a funkciót.

  Hogyan küldhet GIF-eket és konvertálhat rövid videókat GIF-ekké a Whatsappban

Adjon hozzá valakit a kezdőképernyőhöz

Ha van valaki az életében, akivel gyakran beszél a WhatsApp-on keresztül, felgyorsíthatja a dolgokat, ha a Kezdőképernyőn gyorsan használható parancsikont ad hozzá. Ehhez nyissa meg az említett névjegyet/csoportot, és csúsztassa balra az ujját, ha iOS rendszert használ, vagy érintse meg hosszan a csevegést, ha Android rendszert használ. Ezután válassza a Továbbiak, majd a Csevegési parancsikon hozzáadása lehetőséget. Az ikon megjelenik a készülék asztalán.

Navigálás a WhatsApp alkalmazásban

Ezek a hasznos tippek segítenek abban, hogy a legtöbbet hozza ki a WhatsApp-élményből. Nem divatosak és bonyolultak, de segíthetnek eligazodni a népszerű csevegőalkalmazásban.

Melyik tippet találta a leghasznosabbnak? Van más remek trükkje a WhatsApp-felhasználók számára? Nyugodtan ossza meg őket, vagy tegye fel kérdéseit az alábbi megjegyzés részben.