Az archivált bejegyzések megtekintése az Instagramon

Az archivált bejegyzések azok a bejegyzések, amelyek rejtettek és nem láthatók a profilodon, kivéve, ha senki sem láthatja az archív bejegyzéseidet. Az archívum az Instagram olyan nagyszerű funkciója, amely lehetővé teszi, hogy az Instagramon közzétett bejegyzéseit mindenki elől rejtve tartsa. Az archiválási lehetőség csak az Android és iOS eszközök Instagram alkalmazásában látható. Az Instagram webes verziójában nincs lehetőség arra, hogy megtekintse az archív bejegyzéseit, vagy áthelyezze bejegyzéseit az archívumba. A felhasználó nem archiválhatja mások bejegyzéseit. Ha valaha is azt szeretné, hogy a bejegyzései ne legyenek elrejtve a követői elől, és azt szeretné, hogy senki ne nézze meg őket, áthelyezheti bejegyzéseit az archívum részébe. Ha már áthelyezte bejegyzéseit az archívumba, és szeretné tudni, hogyan tekintheti meg az archivált bejegyzéseket az Instagramon, ez a cikk segít ebben. Ez elvezeti Önt az archivált bejegyzések Instagramon való megtekintéséhez, és segít megtudni, mit jelent az Instagramon archivált bejegyzés. Azt is megtudhatja, hogy megtekintheti-e valaki más archivált bejegyzéseit az Instagramon.

Az archivált bejegyzések megtekintése az Instagramon

Ebből a cikkből megtudhatja, hogyan tekintheti meg az archivált bejegyzéseket az Instagramon. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

  Hogyan lehet beolvasni és kijavítani a Log4j sebezhetőségét?

Miért archiválják az emberek a bejegyzéseket?

Az Instagramon az emberek archiválják a bejegyzéseket, hogy elrejtse őket mindenki elől anélkül, hogy törölnék őket. Ha egy bejegyzést áthelyeznek az archívumba, akkor azt eltávolítják a profilodból, és rajtad kívül senki sem láthatja az archívum részben. Az emberek archiválják a régebbi vagy számukra kevésbé fontos bejegyzéseket, de nem akarják törölni őket. És archiválják is ezeket a bejegyzéseket, mert még ha néhány bejegyzést véletlenül is törölnek, akkor is biztonságban lesznek az IG-fiókjuk archív részében. Az olyan bejegyzések, mint a régebbi versenyek, hirdetések és kínos fotók, általában az archívumba kerülnek.

Mik az archívum előnyei?

Az archívum használatának előnyei az alábbiak:

  • Az archívumba áthelyezett bejegyzések, tekercsek és történetek el vannak rejtve a profilodban.
  • Rajtad kívül senki sem láthatja az archivált bejegyzéseket.
  • Mindenki elől elrejtheti bejegyzéseit anélkül, hogy törölnie kellene őket az Instagramból.
  • Alapértelmezés szerint a történet mentése az archívumba opció engedélyezve van az Instagramon, amely 24 órájuk letelte után archiválja a történeteket, és bármikor elérheti őket az archívum részből.
  • A bejegyzések törlése helyett áthelyezheti őket az archívumba, amely biztonsági másolatként fog működni az összes bejegyzésről.

Mi történik, ha archivál egy bejegyzést az Instagramon?

Lássuk, mi történik, ha archivál egy bejegyzést az IG-n:

  • Az IG alkalmazásban, amikor kiválaszt egy bejegyzést az archívumba helyezéshez, a bejegyzés törlődik a profiljából, és az archívum részbe kerül.
  • Az Archívum részben visszavonhatja az archiválást, és visszahelyezheti a profiljába, vagy véglegesen törölheti.
  • A bejegyzéshez kapcsolódó összes megjegyzés és tetszésnyilvánítás el lesz rejtve a bejegyzéssel együtt, és rajtad kívül senki sem láthatja.
  A Snap Camera használata a Google Meettel

Ez történik, ha archiválsz egy bejegyzést az Instagramon.

Hogyan találhatok meg archivált bejegyzéseket az Instagramon?

Ha tudni szeretné, hogyan tekintheti meg az archivált bejegyzéseket az Instagramon, kövesse az alábbi lépéseket:

Megjegyzés: Mielőtt végrehajtaná ezeket a lépéseket, győződjön meg arról, hogy be van jelentkezve az Instagram alkalmazásba.

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást Android és iOS eszközöket.

2. Érintse meg a Profil fület a képernyő jobb alsó sarkában.

3. Érintse meg a hamburger ikont a jobb felső sarokban.

4. Érintse meg az Archívum opciót a képernyőn megjelenő előugró menüben.

5. Itt láthatja az archívumba áthelyezett összes bejegyzését, történetét és tekercsét.

Így tekintheti meg az archivált bejegyzéseket az Instagramon.

Hogyan hozhatok vissza valamit az archívumból?

Ha már tudja, hogyan tekintheti meg az archivált bejegyzéseket az Instagramon, és szeretné tudni, hogyan hozhatok vissza valamit az archívumból, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el az Instagram alkalmazást a telefonján.

2. Érintse meg a Profil fület, majd a hamburger ikont.

3. Ezután érintse meg az Archiválás opciót a képernyőn megjelenő felugró menüben.

4. Érintse meg a kívánt archivált bejegyzést.

5. Ezután érintse meg a hárompontos ikont.

6. Érintse meg a Megjelenítés a profilon opciót.

7. Az előugró ablakban érintse meg a Megjelenítés a profilban elemet, hogy áthelyezze bejegyzését az archívumból a profiljába.

Így hozhatsz vissza valamit az archívumból.

Hogyan törölhetem a bejegyzéseimet?

Kövesse a fent említett lépéseket a bejegyzések archiválásának megszüntetéséhez az IG alkalmazásból.

  Indítsa el online boltját még ma a Nexcess StoreBuilder segítségével

Megtekintheti az archivált bejegyzéseket az Instagram weben számítógépen vagy asztali számítógépen?

Nem, az Instagram weben archivált bejegyzéseket nem tekintheti meg számítógépen vagy asztali számítógépen. Ha bármilyen bejegyzést szeretne hozzáadni az archívumhoz, ezt nem teheti meg az IG weben. Az archívum rész csak a mobilos és táblagépes Instagram alkalmazásban érhető el. Az asztali Instagram a webes verziót is használja. Még ha letölti az Instagram alkalmazást asztali számítógépére vagy számítógépére, az csak az Instagram alkalmazás webes verzióját fogja futtatni. Az Instagram alkalmazás legtöbb funkciója nem működik a webes verzióban. És néhány, mint például az archívumok, nem is érhetők el az Instagram weben. Most már tudja, hogy megtekintheti-e az archivált bejegyzéseket az IG weben számítógépen vagy asztali számítógépen.

Látod valaki archivált bejegyzéseit az Instagramon?

Nem, nem tekintheti meg az archivált bejegyzést az Instagramon. Az Instagramon archivált bejegyzéseket, történeteket vagy tekercseket csak az a felhasználó láthatja, aki áthelyezte őket az archívumba, és senki más. Az archív bejegyzéseidet csak te láthatod, senki más az Instagramon. A profilodban található bejegyzéseket mások is megtekinthetik. Ha bármilyen bejegyzést elhelyez az archívumban, azt azonnal eltávolítjuk a profiljából. És senki, beleértve Önt, nem láthatja a bejegyzését a profilodon. Ha meg szeretné tekinteni az archív bejegyzést, lépjen az Insta alkalmazás archív részébe. Most már tudja, hogy láthatja-e valaki archivált bejegyzéseit az IG-n vagy sem.

***

Reméljük, hogy megtanulta, hogyan tekintheti meg az archivált bejegyzéseket az Instagramon. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Azt is tudassa velünk, hogy miről szeretne tudni legközelebb.