Az Apple Sports használata iPhone-on

Gyors linkek

Kulcs elvitelek

  • Az Apple Sports alkalmazás valós idejű statisztikákat, pontszámokat és fogadási esélyeket kínál a legjobb sportligákhoz.
  • Az Apple Sports csak iOS 17.2 vagy újabb verziót futtató iPhone készülékeken érhető el. Ezenkívül az Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban és Kanadában élő felhasználókra korlátozódik.
  • Az Apple azt tervezi, hogy idővel több ligát ad hozzá az alkalmazáshoz.

Ön egy kemény sportrajongó, aki kényelmes módot keres kedvenc sportligái és csapatai nyomon követésére? Az Apple Sports alkalmazásának minimalista felülete valós idejű eredmények, statisztikák és fogadási esélyek megjelenítése. Itt van minden, amit az Apple Sports használatáról tudnia kell.

Mit tehet az Apple Sports alkalmazással?

Az Apple 2024. február 21-én bemutatta az Apple Sports alkalmazást, hogy az iPhone-felhasználók könnyen lépést tarthassanak kedvenc ligáik és csapataik pontszámaival és statisztikáival. Követheti kedvenc csapatait és ligáit, valós időben ellenőrizheti a pontszámokat és a csapatstatisztikát, valamint megtekintheti az élő fogadási esélyeket, a sérülésjelentéseket, a felállás részleteit és a menetrendjüket.

  A 10 legjobb szelfi gyűrűfény tartalomkészítők számára 2023-ban

Az alkalmazás valós idejű pontszámokat és statisztikákat jelenít meg a világ néhány legnépszerűbb sportligájáról, beleértve az MLS-t, az NBA-t, az NHL-t, a Ligue 1-et, a La Liga-t, a Bundesligát és még sok mást. Míg az Apple Sports egyelőre csak korlátozott ligákat támogat, Az Apple bejelentése felfedte, hogy további ligákat, például MLB-t, NFL-t és WNBA-t tervez hozzáadni a következő szezonokhoz.

2024 februárjától az Apple Sports alkalmazás csak három régióban – az Egyesült Államokban, Kanadában és az Egyesült Királyságban – érhető el.

Ismerkedés az Apple Sports alkalmazással iPhone-on

Az Apple Sports alkalmazás letöltéséhez iPhone-ján iOS 17.2 vagy újabb verziót kell futtatni. Ha nem, frissítheti iPhone-ját a Beállítások > Általános > Szoftverfrissítés menüpontban. Ha minden készen van, letöltheti az App Store-ból.

  Írjon jegyzeteket, homályosítson vagy adjon hozzá alakzatokat az iPhone-on lévő képernyőképekhez

Letöltés:Apple Sports (Ingyenes)

Indítsa el az alkalmazást a telepítés után, és érintse meg a Folytatás gombot, amikor megjelenik az üdvözlő oldal. A valós idejű eredmények és statisztikák megtekintéséhez ki kell választania a kívánt ligákat és csapatokat.

Koppintson az Első lépések lehetőségre, majd a követni kívánt liga melletti Kedvenc gombra. Egy csapat követéséhez válasszon egy bajnokságot, és koppintson a követni kívánt csapat melletti Kedvenc (csillag) ikonra. Ha elégedett a kiválasztással, koppintson a Kész gombra.

Ha a későbbiekben egy ligát vagy csapatot szeretne követni, mindössze annyit kell tennie, hogy érintse meg a három vízszintes vonalat a jobb felső sarokban, koppintson a Kezelés elemre, és ismételje meg a fenti lépéseket.

Az élő és közelgő meccsek, valamint az összes csapat végső statisztikáinak és pontszámainak egy helyen történő megtekintéséhez koppintson a képernyő jobb felső sarkában lévő három vízszintes vonalra, majd koppintson a Saját csapatok elemre. Hasonlóképpen megtekintheti ugyanazokat az információkat kedvenc ligáiról, ha inkább a Saját bajnokságok elemre koppint. Ha egy adott ligáról szeretne információt találni, amely nem szerepel a kedvencei között, válasszon egyet a listából ugyanabban a menüben.

  Hogyan kell játszani a The Talos Principle játékot Linuxon

Ha más Apple-alkalmazásokat, például az Apple News-t és az Apple TV-t használ, az Apple Sports szinkronizálja az adatokat, például kedvenc csapatait, ligáit és sportolóit ezen alkalmazások között. Ha azonban le szeretné tiltani ezt a funkciót, érintse meg a három vízszintes vonalat, és válassza ki a profil ikonját a jobb felső sarokban. Ezután kapcsolja ki a Sportok szinkronizálása lehetőséget.

Bár az Apple Sports alapértelmezés szerint megjeleníti a mérkőzés fogadási szorzóit, kikapcsolhatja őket, ha nem találja hasznosnak. Furcsa módon nem lehet letiltani a fogadási esélyeket közvetlenül az Apple Sports alkalmazásból. Ehelyett menjen az iPhone-on a Beállítások alkalmazásba, görgessen a Sport alkalmazáshoz, és kapcsolja be a Fogadási esélyek elrejtése lehetőséget.

Míg számos nagyszerű sporthír-alkalmazást találhat az App Store-ban, az Apple Sports letisztult és minimalista felületével kiemelkedik. Sajnos az Apple Sports jelenleg csak iPhone-felhasználók számára érhető el. Tehát, ha lépést szeretne tartani kedvenc csapataival és bajnoki statisztikáival Mac vagy iPad készülékén, egyelőre külső féltől származó alkalmazásokat kell igénybe vennie.