Az AirTag akkumulátor cseréje

Az AirTag felhasználó által cserélhető akkumulátora körülbelül egy évig használható. De mit kell tennie az akkumulátor cseréjéhez, ha az lemerült? Végigvezetjük a folyamaton, hogy gyorsan visszatérhessen a használatához.

Az AirTag akkumulátorának cseréje

Nem kell aggódnia amiatt, hogy az AirTag akkumulátora lemerül az Ön tudta nélkül. Egyszerűen ellenőrizheti az AirTag akkumulátorának élettartamát az iPhone vagy iPad Find My alkalmazással.

alma

Akkor is kap értesítést az alkalmazástól, ha az AirTag akkumulátora lemerül, és ki kell cserélni.

Az AirTag, az akkumulátorfedele és maga az akkumulátor fulladásveszélyes. Ezért mindenképpen cserélje ki az AirTag akkumulátorát, amikor kisgyermekektől távol van.

  Blockchain technológia: Útmutató kezdőknek

Kezdésként helyezze az AirTag fehér oldalával lefelé egy sima felületre, ahol látható a rozsdamentes acél akkumulátorfedél. Nyomja le az elemtartó fedelét, és forgassa el az óramutató járásával ellentétes irányba, amíg meg nem áll. Ezután távolítsa el a fedelet és az akkumulátort is.

Cserélnie kell egy friss CR2032 lítium 3 V-os érmeelemmel. Ezek az akkumulátorok széles körben kaphatók számos üzletben és online. Négy csomag CR2032 cellát találhat az Amazonon, ami tökéletes, ha több AirTag-je van.

Brent Dirks/MakeUseOf

Ahogy az szerepel Az Apple támogatási dokumentumaElőfordulhat, hogy egyes keserű bevonatú CR2032-es elemek nem működnek az AirTags-szel. Ezért a legjobb ezeket elkerülni, amikor csereakkumulátort keresel.

  7 legjobb online tanfolyam a sportadatelemzés folytatásához

Helyezze az akkumulátort az AirTag-be úgy, hogy a pozitív oldala Ön felé nézzen. Egy csengő hangot fog hallani, amely megerősíti, hogy megfelelően helyezte be az akkumulátort az AirTag-be.

Most vegye le az akkumulátorfedelet, és ellenőrizze, hogy az akkumulátorfedél három füle egy vonalban van-e az AirTag három nyílásával. Ezután forgassa el az akkumulátorfedelet az óramutató járásával megegyező irányba ütközésig.

Amint látja, az Apple AirTag akkumulátor cseréje csak egy-két percig tart. Remélhetőleg segítettünk a nyomkövető újraindításában, hogy megtalálhassa a holmiját. Most, hogy a nyomkövető új akkumulátorral rendelkezik, ismerje meg, hogyan teheti még hasznosabbá az AirTag-eket.