Az AirPods iPhone csatlakoztatása

Lehet, hogy az AirPods nem a legjobb valóban vezeték nélküli fülhallgató az iparágban, de hatalmas kulturális nyomot hagytak mindannyiunkban. Sok szempontból népszerűsítették a TWS koncepciót, és sok TWS létezik, például az AirPods és az AirPods Pro. Továbbá az Apple ökoszisztémájába való zökkenőmentes integrációjukat (az egyedi H1/W1 chip jóvoltából) a legtöbb rivális még mindig próbálja helyrehozni. Tehát, ha nemrég vásárolt egy pár új AirPods vagy AirPods Pro készüléket, vagy ha nemrégiben alaphelyzetbe állította az AirPods készüléket, az alábbiak szerint csatlakoztathatja az AirPods készüléket az iPhone készülékhez.

Az AirPods párosítása iPhone-nal (2022)

Az AirPods iPhone-hoz való csatlakoztatása nagyon egyszerű. Vannak azonban olyan esetek, amikor a fülhallgató nem csatlakozik, bármi is legyen. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan párosíthatja az AirPod-okat iPhone-jával, valamint azt is, hogyan lehet megoldani az AirPodsokkal kapcsolatos gyakori csatlakozási problémákat abban az esetben, ha a párosítás nem megfelelő.

Mint mindig, az alábbi tartalomjegyzék segítségével továbbléphet bármely olyan részhez, amelyről olvasnia kell.

Az AirPods iPhone csatlakoztatása

1. Navigáljon a Beállítások alkalmazáshoz -> Bluetooth, majd kapcsolja be. Ezután lépjen a kezdőképernyőre.

2. Ezután tegye a következők egyikét:

AirPods Max: Nyomja meg a jobb oldali fejhallgatón található zajszabályozó gombot, majd tartsa lenyomva az AirPods Max gombot az iPhone mellett.

  Hogyan ellenőrizhető, hogy valaki letiltotta-e Önt az iMessage szolgáltatásban

AirPods Pro, 1., 2. és 3. generációs AirPods: Győződjön meg arról, hogy az AirPods a töltőtokban van. Ezután nyissa ki a töltőtokot, és tartsa az iOS-eszközéhez.

3. Most egy beállítási animáció jelenik meg az iPhone-on. Koppintson a Csatlakozás elemre.

A kép jóvoltából: Apple

4. Ne feledje, hogy ha AirPods 2, 3 vagy AirPods Pro készüléke van, és már beállította a Hey Siri funkciót iPhone-ján, a Hey Siri automatikusan be lesz állítva az AirPods készüléken. Ha azonban még be kell állítania, akkor a rendszer felkéri, hogy most tegye meg.

5. Végül érintse meg a Kész gombot a befejezéshez.

Megjegyzés: Ha bejelentkezett az iCloudba, az AirPods automatikusan be lesz állítva, és az összes támogatott eszköz ugyanahhoz az iCloud-fiókhoz kapcsolódik.

Az AirPods nagyszerűsége a több Apple-eszközzel rendelkező emberek számára az, hogy minden eszközzel automatikusan párosulnak az Ön iCloud-fiókjával. Ha azonban Chrome OS-t szeretne használni, ugyanolyan egyszerűen csatlakoztathatja az AirPods készülékeket a Chromebookokhoz.

Nem tudja csatlakoztatni az AirPod-ot iPhone-jához? Próbálja ki ezeket a javításokat

Annak ellenére, hogy az AirPodokat úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen csatlakozzanak az iPhone-hoz, időnként a párosítás problémákba ütközhet. De ne aggódjon, ha nem tudja párosítani az AirPods készüléket iPhone-jával, a következő tippek segíthetnek megoldani a problémákat.

1. Kapcsolja ki/be a Bluetooth funkciót

A Bluetooth ki- és bekapcsolása gyakran lehetővé teszi a párosítási probléma megoldását. Szóval először próbáld ki.

  • Nyissa meg az iPhone-on a Beállítások alkalmazást -> Bluetooth, majd kapcsolja ki a kapcsolót. Most várjon egy ideig, majd kapcsolja be a Bluetooth-t.
  • Ezután helyezze mindkét AirPodot a töltőtokba, és ellenőrizze, hogy töltődik-e. Ezt követően tartsa a töltőtokot úgy, hogy a fülhallgató benne legyen, a fedő pedig nyitva legyen, iOS-eszköze mellett.
  • Amikor megjelenik a beállítási animáció, kövesse az utasításokat az AirPods beállításához.
  Prisma szűrők alkalmazása az asztali fényképekre

2. Indítsa újra az iPhone készüléket

Ha továbbra sem tudja csatlakoztatni az AirPods készüléket iPhone-jához, indítsa újra az eszközt.

Az iPhone újraindítása Face ID segítségével: Nyomja meg és tartsa lenyomva a hangerőszabályzó gombot és az oldalsó gombot, amíg meg nem jelenik a kikapcsolás csúszka. Ezután húzza el a csúszkát az eszköz leállításához. Ezután nyomja meg és tartsa lenyomva az oldalsó gombot a készülék bekapcsolásához.

Az iPhone újraindítása Touch ID segítségével: Nyomja meg az oldalsó/felső gombot, amíg meg nem jelenik a kikapcsolás csúszka. Ezután húzza el a csúszkát az eszköz kikapcsolásához. Ezután tartsa lenyomva az oldalsó gombot az iOS-eszköz bekapcsolásához.

Miután iPhone-ja újraindult, próbálja meg újra párosítani az AirPods készüléket az iPhone készülékkel.

3. Állítsa vissza az AirPods készüléket

Ha továbbra sem tudja csatlakoztatni az AirPodokat, állítsa vissza őket.

1. Nyitott AirPods fedele mellett tartsa lenyomva a tok hátulján található beállítás gombot körülbelül 15 másodpercig, amíg az állapotjelző lámpa borostyánsárgán, majd fehéren villogni nem kezd.

Az AirPods Max visszaállításához tartsa lenyomva a zajszabályozó gombot és a Digital Crown gombot 15 másodpercig, amíg a LED sárgán, majd fehéren villogni nem kezd.

A kép jóvoltából: Apple

2. Most helyezze az AirPods készüléket az iPhone közelébe, majd kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat az AirPods beállításához.

Az AirPods beállításainak testreszabása az iPhone-on

Miután az AirPods csatlakoztatva van az iPhone-jához, tetszés szerint testreszabhatja az AirPods beállításait. Például megváltoztathatja az AirPod-ok nevét, módosíthatja a nyomva tartással, módosíthatja a dupla koppintási műveletet (1. és 2. generáció), engedélyezheti/letilthatja az automatikus fülészlelést, beállíthatja a mikrofont balra, jobbra vagy automatikusra. , és több.

  A mentett jelszavak kezelése a Chrome-ban

1. Nyissa meg a Beállítások alkalmazást iPhone-ján -> Bluetooth, majd érintse meg a További információ „i” gombot az AirPods mellett.

2. Most szabja testre az egyes beállításokat igényei szerint.

Értesítések bejelentése az AirPods Siri segítségével

A Siri be tudja jelenteni a bejövő értesítéseket a kompatibilis alkalmazásoktól, például az Emlékeztetőktől és az üzenetektől az AirPods-on (AirPods Max és AirPods 2 vagy újabb), így Ön könnyedén nyomon követheti a riasztásokat.

1. Indítsa el a Beállítások alkalmazást iPhone-ján -> Értesítések.

2. Most érintse meg az Értesítések bejelentése lehetőséget, majd kapcsolja be a kapcsolót.

Jegyzet:

  • Ha egy támogatott alkalmazás egy értesítést időérzékenynek vagy közvetlen üzenetnek minősít, a Siri hangot ad le, majd automatikusan bejelenti, ha a fülhallgató/fejhallgató csatlakozik az iPhone-hoz.
  • Testreszabhatja, hogy a Siri mely értesítéseket olvassa el. Ehhez lépjen a Beállítások alkalmazásba -> Értesítések -> Értesítések bejelentése -> Üzenetek, majd válassza az Időérzékeny és közvetlen üzenetek vagy az Összes üzenet lehetőséget.
  • Sőt, az iOS azt is lehetővé teszi, hogy az „Értesítések bejelentése” lehetőséget adjon a vezérlőközponthoz, így gyorsan ki-/bekapcsolhatja.

Az AirPods iOS-eszközhöz való csatlakoztatásának egyszerű módjai

Nos, így csatlakoztathatja az AirPodokat iPhone-jához (vagy bármely más iOS/iPadOS-eszközhöz). Az Apple nagyon zökkenőmentessé és szórakoztatóvá tette az AirPods párosítási folyamatot, amíg végül valami elromlik. Itt hasznosak az általunk említett hibaelhárítási lépések. Tehát nemrég vásárolt és párosított új AirPodokat? Mi a véleményetek a fülhallgatóról? Tudassa velünk a megjegyzésekben.