Az AI Meeting Mastery eszköze

Az AI-alapú értekezletkezelő platformok megkönnyítették a megbeszélésekből a legtöbbet kihozó feladatokat, miközben a megbeszéléseket és a felvételeket mind ott tárolják, ahol megtalálhatja őket! A MeetGeek automatikus értekezlet-összefoglaló eszközével kinyithatja a rendszeres értekezletek és ügyfélhívások alatt eltemetett adatok kincsesbányáját.

Alapvetően a MeetGeek egy mesterséges intelligencia által vezérelt eszköz, amely képes átírni, összefoglalni és kinyerni az audio- vagy videomegbeszélésekből származó adatvezérelt betekintést.

De a MeetGeek szuperképességeiben több is van🦸, mint ez!

Olvasson tovább, és fedezze fel, hogy a MeetGeek hogyan változtathatja meg vállalkozását.

Mi az a MeetGeek?

A MeetGeek egy mesterséges intelligencia alapú értekezletkezelő platform, amelyben világszerte több tízezer csapat bízik meg. Kivételes mesterséges intelligencia funkciói lehetővé teszik a virtuális értekezletek átírását, összefoglalását és figyelését.

Például a MeetGeek mesterséges intelligencia asszisztense automatikusan konvertálja az audio- vagy videomegbeszéléseket szöveges összefoglalókká!

Szóval nincs több papírpazarlás?

Jól! Az ülések összefoglalóinak elkészítése csak a jéghegy csúcsa. A MeetGeek az Ön termelékenységi partnere lehet, függetlenül attól, hogyan használja.

Például:

 • Értékesítési csapatok: Használja, hogy betekintést nyerjen az értékesítési hívásokból. Az eszköz kiváló ügyféladatokkal látja el a csapatokat, hogy a potenciális ügyfelekből lojális ügyfelek váljanak.
 • Vállalatok: Beleértve az induló vállalkozásokat, ügynökségeket és még a szabadúszó szakembereket is, a MeetGeek segítségével mérheti a résztvevők érzéseit vagy részvételét a találkozón.
 • Termékfejlesztések: A MeetGeek AI képes rögzíteni és áttekinteni az ügyfelek fájdalmas pontjait a hívások során. Az ügyfelek valós idejű információihoz való hozzáférés elősegíti a terméktervezés, a felhasználói élmény és az építés felhasználóbarát kialakítását.
 • Egyéb alkalmazások: Tartalmazza a jelölt interjúk, podcastok, online órák és egyebek rögzítését és átírását is.

Ezen felül a MeetGeek találkozósablonok könyvtárával is rendelkezik, amelyek a különféle értekezleti napirendekhez illeszkednek.

Főbb jellemzők

A MeetGeek túlmutat a találkozók összefoglalóinak létrehozásán. Íme néhány fő funkciója, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki ezekből a találkozókból!

#1. AI összefoglaló generálása

A MeetGeek automatikus értekezlet-összefoglalói kihasználják a mesterséges intelligencia erejét az NLP és ML modellekkel kombinálva, hogy a hosszadalmas értekezleteket kulcsfontosságú mutatókban foglalják össze. Eredmény?

Pontos összefoglalót kap, amely tartalmazza az értekezlet napirendjét, a kulcsfontosságú témákat és az eredményeket vagy tevékenységeket.

Ezenkívül hozzáférhet a szerkeszthetőhöz találkozósablonok a MeetGeektől. Legyen szó interjúkról, értékesítési hívásokról vagy teljesítményértékelésekről – a MeetGeek előre elkészített sablonjai segítségével azonnal összefoglalót készíthet értekezletekről, amelyek a következőkből állnak:

 • A találkozó részletei (dátum és résztvevők)
 • A megbeszélt fő témák
 • Akcióelemek és teendők
 • Link a teljes videó átirathoz

Így produktívabb lehet, a legtöbbet hozhatja ki ezekből a találkozókból, és időt takaríthat meg! Körülbelül mindenki nyer-.

#2. Automatikus felvétel és átírás

A MeetGeek automatikusan rögzíti és szöveggé alakítja az audio- vagy videomegbeszéléseket. Ez olyan, mintha két legyet kapnánk egy csapásra.

Először is automatikusan csatlakozik és rögzíti az összes engedélyezett értekezletet. Így többé nem felejti el megnyomni a felvétel gombot.

  19 legjobb képernyőrögzítő Mac-hez

Másodszor pedig átírja ezeket a találkozókat, és a tálcára helyezi, mielőtt leválasztja a hívást.

Mindkét dolog elérhető egy gyors kapcsolóval, amely lehetővé teszi a MeetGeek számára, hogy csatlakozzon az értekezletekhez, és élvezze a kihangosított folyamatot a felvételtől az átírásig (integrálható a Google Meettel, a Zoom-mal és a Microsoft Teams-szel).

A másik megoldás az, hogy előre felvett értekezleteket tölt fel a webalkalmazásba, hogy átírja őket.

A felvétel letöltése után szövegként elérhető lesz az adattárban. A MeetGeek AI értekezlet-rögzítője lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy személyre szabják és együttműködjenek az elmentett értekezlet-felvételeken.

Felhasználóként a következőket teheti:

✔️ Konvertálja az értekezleteket szöveggé (videó- ​​és képernyőfelvétel mellett);

✔️ Átfedő videó automatikusan generált feliratokkal;

✔️ Navigáljon az átiratban az időbélyegek között;

✔️ Töltse le az értekezlet-elemeket (videó, feliratok vagy átirat).

A rögzített értekezletek remekül szolgálnak felfrissülésként, vagy arra az esetre, ha valaki lemarad egy találkozóról, és később közvetítésre van szüksége.

#3. Munkafolyamat és integráció

A videokonferencia-alkalmazásokkal és tárcsázókkal való integráción kívül a MeetGeek minden kategória eszközeivel megosztja a helyet a gördülékeny munkafolyamat érdekében. Legyen:

 • Dokumentumtárolás (pl. GDrive)
 • Együttműködés (pl. Slack)
 • CRM-ek (pl. HubSpot)
 • Feladatkezelés (pl. Trello)
 • Projektmenedzsment (pl. Fogalom)

…És több mint 2000 egyéb alkalmazás a Zapieren keresztül

Ezenkívül a MeetGeek AI összekapcsolja az értekezletek összefoglalóit és kiemeléseit a megfelelő kapcsolattartóhoz, céghez vagy ügylethez a CRM-ben. Ha új potenciális ügyfélről van szó, a MeetGeek új bejegyzést hoz létre.

Hasonlóképpen könnyedén megoszthat felvételeket, átiratokat és egyéb tartalmakat csapatával a Slack, a Trello és más alkalmazások segítségével.

#4. Beépített adattár

A MeetGeek kereshető értekezlettárat kínál minden beszélgetéséhez. AI-alapú keresősávja kulcsszavak használatával segít megtalálni a felvételeket.

Tegyük fel, hogy meg akarja osztani a megbeszélés részleteit, ahol az ügyfelek funkciókérést kértek. Hogyan teheted ezt AI-módszerrel?

Egyszerűen írja be a kifejezéseket, és a MeetGeek létrehozza a találkozók listáját a keresett kifejezéssel.

Ráadásul minden felvétel és átírás tető alatt van, köszönhetően A MeetGeek automatikus felvétele és átírása a funkció segíthet:

 • Azonnal fuss át a fontos részleteken az ügyfélhívások során.
 • Tekintse át a korábbi interjúkat és válaszait, hogy a legjobb munkaerő-választást válassza cége számára.
 • Hozzáférés a potenciális ügyfelekkel folytatott minden beszélgetéshez, hogy gyorsan frissítse a memóriáját a megállapodásokkal vagy kérésekkel kapcsolatban.

Ezért nem kell átvergődnie a jegyzetek között, amikor csak nézheti és hallgathatja!

#5. Találkozó Insights

A MeetGeek nemcsak rögzíti és átírja, hanem elemzi is a beszélgetéseit. A platform mesterséges intelligencia képességei lehetővé teszik, hogy több mint 40 KPI (Key Performance Indicators) alapján boncolgassa a megbeszéléseket, beleértve:

 • Érzés
 • A résztvevők bevonása
 • Beszélgetési arány
 • Pontosság

És több…

A részletes elemzéshez lehetőséget kap annak elemzésére, hogy milyen témákat vagy kulcsszavakat használnak gyakran a beszélgetésekben, és mérheti az ezekre adott reakciókat.

💡Gondolj erre:

A megbeszéléseken szerzett betekintések elemzése segíthet azonosítani a szakadékot az ügyfél pozitív és negatív válaszai között. Ez az információ felhasználható arra, hogy csapatát felkészítse az ügyfelek jobb konverziójára azáltal, hogy megérti tevékenységeiket és szóhasználatukat.

  16 legjobb szalonkezelő és foglalási szoftver az ügyfélélmény javítására

Látod, az AI csodákra képes🦸‍♂️!

#6. Csapat együttműködés

A megbeszélések összefoglalóinak megosztása a csapattársakkal nem probléma. Az e-mailekhez hasonlóan másolatot készíthet az értekezleten részt vevő kollégáiról, és közvetlenül megoszthatja velük az értekezleti betekintést vagy összefoglalót. A megosztási beállítások testreszabásával szabályozhatja, hogy ki milyen tartalmat kapjon, így biztosítva, hogy a megfelelő tartalom eljut az osztályokhoz.

Ezenkívül megtekintheti az elköteleződési elemzéseket, hogy megtudja, ki vett részt a megosztott megbeszéléseken.

Még azokon a napokon is, amikor nem szeretne részt venni egy értekezleten, szinkronizálhatja a MeetGeeket a naptárával, és hagyhatja, hogy az alkalmazás automatikusan rögzítse és átírja az értekezletek összefoglalóit.

Ingyenes próbaverzió és díjcsomagok

A MeetGeek az Ön igényeinek megfelelő árképzési terveket kínál!

Választhat egy ingyenes örökre szóló csomagot, havi 5 óra átírással és időhöz kötött tárhellyel.

Ha azonban a legtöbbet szeretné kihozni értekezleteiből, válasszon valamelyik közül A MeetGeek prémium előfizetései (14 napos kockázatmentes próbaidőszak minden tervvel):

 • Pro: $19/hó
 • Üzlet: 39 USD/hó
 • Vállalati: $59/hó

MeetGeek alternatívák

A MeetGeek egy fantasztikus szoftver a találkozók elsajátítására. Az alábbiakban azonban felsorolunk néhány alternatívát, amelyek elég ütősek, bár lehet, hogy nem rendelkeznek a MeetGeek összes funkciójával!

#1. Szentjánosbogarak

A Fireflies egy mesterséges intelligenciával működő jegyzetkészítő, amely automatikusan rögzíti és átírja a hang- és videomegbeszéléseket. Funkciókban gazdag kezelőfelülete és mesterséges intelligencia képességei miatt több mint 1 00 000 szervezet, például Nike, Uber, Expedia és sok más szervezet körében népszerű.

Főbb jellemzők:

 • Integrálja a Fireflies Notetaker programot találkozónaptárába, hogy automatikusan rögzítse és átírja a megbeszéléseket. Az alkalmazás integrálható tárcsázókkal és videokonferencia-alkalmazásokkal, mint például a Google Meet, a Zoom, a RingCentral és még sok más.
 • Használja a mesterséges intelligencia által támogatott keresést, hogy bármit megtaláljon a beszélgetésekben. Kattintson a beszélgetésekre a műveletelemek, a feladatkérdések és más kulcsfontosságú mutatók megtekintéséhez.
 • Platformok közötti együttműködés lehetséges. Használjon megjegyzéseket, gombostűket, reakciókat és hangjelzéseket adott témák megjegyzéseihez. Ezenkívül létrehozhat és megoszthat ülésjegyzeteket harmadik féltől származó alkalmazásokon keresztül, például az Asana, a Trello és a Slack segítségével.
 • A beépített beszélgetési intelligencia méri a beszélő érzelmeit, azonosítja a szűk keresztmetszeteket, és adatvezérelt betekintések alapján felkészíti a csapatokat.

A Fireflies mesterséges intelligencia-eszközökkel automatizálja a munkafolyamatokat, például kitölti a CRM-eket az ügyfelek beszélgetéseiből származó releváns adatokkal, feladatokat hozhat létre hangutasításokkal, és azonnal megoszthatja a megbeszélések összefoglalóit.

#2. Krisp

A Krisp beszédproduktív mesterséges intelligenciával rendelkezik, amelyről ismert, hogy maximalizálja minden beszélgetés hatását azáltal, hogy kiküszöböli a zavaró zajokat, növeli a hangkommunikáció hűségét, valamint átírja és összefoglalja a megbeszélések legfontosabb részleteit.

A legjobb globális márkák, köztük a Cisco, az Accenture, a Sony, a GitHub és mások, megbíznak a Krispben.

Főbb jellemzők:

 • Az AI-hang tisztasága kiküszöböli a háttérzajokat és visszhangokat, és lokalizálja a hangsúlyt az online értekezletek során.
 • A robotok nélküli AI értekezlet-asszisztens automatikusan rögzíti és átírja a megbeszéléseket anélkül, hogy a felugró ablakokra kellene kattintania.
 • Az Open-AI jegyzetkészítő segítségével rövid vagy hosszú összefoglalókat készíthet az értekezletekről, vagy egy kattintással közvetlenül kivonhatja belőlük a műveleti elemeket és a vitatémáit.
 • A Krisp AI használatra kész sablonokat biztosít a vitapontok, értekezlet-összefoglalók és teendők létrehozásához és megosztásához a többi résztvevővel.
  Hogyan ellenőrizhető, hogy egy webhelyet érint-e a CloudBleed

A Krisp platformja zökkenőmentesen működik bármilyen hang- és konferenciaalkalmazással anélkül, hogy további bővítményekre vagy bővítményekre lenne szükség.

#3. Vidra

Az Otterrel az értekezletek alatti jegyzetelés már nem okoz fejfájást. Az eszköz gondoskodik az átírásokról és a jegyzetekről, miközben Ön összpontosít az értekezletek során. A legjobb az egészben, hogy az Otter használható mobileszközökön (iOS és Android alkalmazások) vagy Chrome-bővítményként. A szakma legjobbjai, a Dropbox, a Zoom, az IBM és egyebek megbíznak benne.

Főbb jellemzők:

 • Csatlakoztassa Google vagy Microsoft naptárát, és ütemezze be az OtterPilotTM-et, hogy automatikusan csatlakozzon a Zoomhoz, a Microsoft Teamshez vagy a Google Meethez, hogy megbeszélési jegyzeteket készítsen és megosszon. Még ha késik is, vagy nem tud részt venni az értekezleten, ne aggódjon – az OtterPilot továbbra is jegyzeteket készít.
 • Az Otter automatikusan rögzíti a megbeszélések diákjait, és könnyen olvasható jegyzeteket generál, így előhívhatja és megoszthatja a részleteket a kontextussal.
 • Otter AI chat – egy hatékony társalgási modell, amely lehetővé teszi, hogy élőben csevegjen Otterrel és csapattársaival, és azonnal választ kapjon a találkozó kérdéseire.
 • Vagy megjelölheti a csapattársakat akcióelemekkel, és az Otter azonnal megadja nekik a vita teljes kontextusát jegyzetekből és diákból.

Ezenkívül az Otter automatikusan e-mailben elküldi az összefoglalót az értekezlet összes résztvevőjének. Kereshetnek, elolvashatják a jegyzeteket és lejátszhatják a hangot.

#4. Avoma

Avoma az Ön all-in-one AI értekezlet-asszisztens eszköze. Számos mesterséges intelligencia funkcióval büszkélkedhet, amelyek automatikusan átírják, jegyzeteket készítenek, és betekintést nyerhetnek az 1:1 arányú vagy csoportos értekezletek során.

Főbb jellemzők:

 • Az Avoma integrálható a népszerű videokonferencia-alkalmazásokkal és tárcsázókkal. Így amikor naptári értekezletet ütemez, az Avoma automatikusan rögzíti és átírja az értekezletet.
 • Ezenkívül az Avoma adatvédelmi érzékeny mesterséges intelligencia okosan módosítja az adatvédelmi beállításokat. Például egy belső 1:1 visszacsatoló híváshoz csak az értekezlet résztvevői férhetnek hozzá.
 • Az átiratokon való együttműködés még egyszerűbb. Egyszerűen kommentálja vagy jelölje meg kollégáit egy adott átirathoz, hogy megossza szakdolgozatát.
 • Használjon mesterséges intelligencia által generált jegyzeteket, hogy a hosszú átiratokat rövid, felsorolásjeles összefoglalókba foglalja össze.
 • Könnyen megjelölheti a könyvjelzők közé a megbeszélések legfontosabb pillanatait. Hagyja, hogy az Avoma automatikusan kategorizálja a könyvjelzőket az értekezlet-felvételekhez kapcsolódó időbélyegekkel.
 • Több mint 20 integráció a népszerű videokonferencia-alkalmazásokhoz, tárcsázókhoz és CRM-ekhez a zökkenőmentes munkafolyamat érdekében.

Ezenkívül az Avoma hangszóróazonosító funkciója eltávolítja a találgatást, hogy ki mit mondott és mikor. Automatikusan azonosítja a beszélőt, és betekintésre bontja a beszélgetést.

Újrafutóz

Egy alapos áttekintést követően egyértelmű, hogy a MeetGeek néhány egyedi mesterséges intelligencia funkcióval büszkélkedhet, amelyek segítenek a találkozók rögzítésében és átírásában.

Íme egy összefoglaló a MeetGeek megbeszélési asszisztensként való használatából származó előnyökről:

 • Hang- vagy videomegbeszélések automatikus rögzítése hiba nélkül
 • Írja át és foglalja össze a találkozókat egy kattintással
 • Együttműködjön és ossza meg a megbeszélés legfontosabb eseményeit a csapattal
 • Szerezzen betekintést a beszélgetésekből, például érzelmeket, relevanciát és egyebeket
 • Képezzen értékesítési csapatokat az ügyfelek hívásaiból származó információk alapján

És az előnyök végtelenek…

Miért nem próbálja ki a MeetGeek-et?

Következő lépésként hasznos egy-egy találkozósablonok a következő megbeszélés dokumentálásához.