Az Adobe szoftverének javítása nem eredeti a Windows 10 rendszeren

Az Adobe előfizetéses modellre váltott. A Photoshop, Illustrator, Fireworks használatához elő kell vásárolnia az alkalmazásokhoz, az előfizetés az Adobe-fiókjához lesz társítva, és be kell jelentkeznie az Adobe-fiókjával használni kívánt alkalmazásba. Ha Ön az Adobe termékeinek régebbi verziójával rendelkezik, amelyekhez egyszeri licencet vásárolt, a licenc továbbra is érvényes, és továbbra is használhatja az Adobe termékek régebbi verzióját, ha azok tulajdonosa.

Az Adobe szoftver nem eredeti

Javítás Az Adobe szoftver nem eredeti

Az Adobe termékkulcsokra és online fiókokra támaszkodik, hogy megbizonyosodjon arról, hogy szoftverüket használják, de a fiók és a termékkulcs ellenőrzése érdekében egy mögöttes szolgáltatást futtat a hitelesség ellenőrzésére. Ez a szolgáltatás Adobe-alkalmazások telepítésekor kerül telepítésre, és elengedhetetlen ahhoz, hogy ne zárja ki a megvásárolt alkalmazásokból való hozzáférést.

Ha folyamatosan azt látja, hogy az Adobe szoftver nem eredeti, és legálisan vásárolt termékkulcsot vagy előfizetést vásárolt a szolgáltatásra/alkalmazásokra, próbálkozzon a következő javításokkal.

Megjegyzés: ezek a javítások nem teszik lehetővé az Adobe termékeinek ingyenes használatát, és ez a bejegyzés nem a szoftver feltöréséhez vagy javításához nyújt útmutatót.

Eredeti termékkulcs

Amikor az Adobe előfizetéses modellre váltott, megszüntette alkalmazásai egyszeri vásárlási lehetőségét. Sok felhasználó, aki képes volt rá, megvásárolta a licencet a régebbi verzióhoz, amíg az még elérhető volt.

Ha harmadik féltől vásárolt Adobe termékkulcsot, az nem fog működni. A szoftver a legtöbb esetben kalózként lesz megjelölve, kivéve, ha az eladó soha, de soha nem használta a termékkulcsot az Adobe alkalmazás aktiválására a saját rendszerén. Általában így működnek a termékkulcsok; egy adott számítógéphez vannak kötve, és nem vihetők át egy másikra.

Az eredeti Adobe szoftver letiltása

Az Adobe szoftver nem eredeti üzenetet az Adobe Genuine Software szolgáltatás küldte. Ez a mögöttes szolgáltatás, amely ellenőrzi, hogy a szoftvert legálisan vásárolták-e meg vagy sem. Kiléphet, és az üzenet eltűnik.

1. módszer

Nyissa meg a Feladatkezelőt.
Lépjen a Folyamatok lapra.
Kattintson jobb gombbal az Adobe Genuine Integrity szolgáltatásra, és válassza a Fájl helyének megnyitása lehetőséget (ha nem látja a szolgáltatást, győződjön meg arról, hogy meg van nyitva egy Adobe-alkalmazás).
Kattintson jobb gombbal az Adobe Genuine Integrity szolgáltatásra a Feladatkezelőben, és válassza a Feladat befejezése lehetőséget.
A megnyitott mappából törölje az AdobeGCIClient mappát

2. módszer

Nyissa meg a Parancssort rendszergazdai jogokkal.
Futtassa ezt a parancsot: sc delete AGSService

Távolítsa el az Adobe indító segédprogramot

Az Adobe indító segédprogramja egyike annak a sok alkalmazásnak, amely egy Adobe-termék telepítésekor települ. Eltávolítása eltávolítja az Adobe szoftvert, ez nem eredeti üzenet.

Nyissa meg a Parancssort rendszergazdai jogokkal.
Futtassa ezt a parancsot: sc delete AAMUPdater
Ezután nyissa meg a Feladatütemezőt.
Keresse meg az AdobeAAMUpdater nevű feladatot.
Kattintson a jobb gombbal a feladatra, és válassza a Törlés lehetőséget (lehet, hogy hitelesítenie kell az adminisztrátorral).

Következtetés

Az eltávolított szolgáltatás és segédprogramok megakadályozhatják az Adobe-alkalmazások frissítését. Előfordulhat, hogy újratelepítik, amikor frissíti az alkalmazásokat. Érdemes megemlíteni, hogy az alkalmazások frissítése megoldhatja a problémát. Alternatív megoldásként az Adobe-alkalmazások eltávolítása és újratelepítése segíthet.