Az Adobe bemutatja a Firefly AI-t a videószerkesztésben, Elon Musk pedig új mesterségesintelligencia-céget alapít

Helló! 🙋Ma a következő termékfrissítésekkel várjuk Önt! 📣

Az Adobe a Firefly AI-t hozza a videószerkesztéshez

A Firefly az Adobe kreatív AI-generáló programja. Támogatja a szöveges promptokon alapuló szerkesztést, színbesorolást és storyboardot. A legfrissebb bejelentés szerint a most béta állapotban lévő Firefly beépül az Adobe különböző videó-, hang-, animációs és mozgógrafikus tervezési termékeibe.

Hamarosan a Firefly integrálható lesz az Adobe Photoshop, az Adobe Illustrator, a Premiere Pro és más Adobe-alkalmazásokba. Ezenkívül az Adobe kijelentette, hogy az Adobe Firefly-t „később ebben az évben” integrálják a Creative Cloud programokba.

Az Adobe Firefly és a Creative Cloud integrációja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen alkalmazzanak bizonyos effektusokat és módosításokat a munkájukon azáltal, hogy létrehoznak valamit, majd beírják a kívánt hatást a parancsmezőbe.

  Az Illustrator 11 legjobb alternatívája (ingyenes+fizetős)

Használhatja a Firefly-t kreatív másodpilótaként, hogy felgyorsítsa felfedezési és ötletelési folyamatait, és napokról percekre csökkentse az utómunka idejét. A közvetlenül a munkafolyamataiba integrált generatív mesterséges intelligencia révén ezek a csodálatos új képességek kéznél lesznek. Vegyük fontolóra annak lehetőségét, hogy azonnal módosítsuk a napszakot egy filmben, automatikusan megjegyzéseket fűzzünk és megtaláljuk a megfelelő b-rollt, vagy végtelen számú permutációt készítünk klipekben.

Feliratkozhat a Firefly bétaverziójára.

Elon Musk új mesterséges intelligencia-céget alapít

A The Wall Street Journal szerint Elon Musk új céget alapított X.AI néven, amely a mesterséges intelligenciára összpontosít.

„Elindítok valamit, amit „TruthGPT”-nek hívnak, ami egy maximálisan igazságkereső mesterséges intelligencia, amely megpróbálja megérteni az univerzum természetét” – nyilatkozta Musk a Tucker Carlsonnak adott interjújában a FOX News Channel-en.

  Építsen online közösséget és fórumot ezzel a 8 legjobb szoftverrel

Napok óta keringtek a pletykák arról, hogy Musk mesterségesintelligencia-kezdeményezést indít, a Business Insider pedig arról számolt be, hogy Musk több ezer grafikus feldolgozó egységet (GPU) vásárolt egy küszöbön álló generatív mesterségesintelligencia-termék támogatására.

Az olyan technológia hátterében, mint a ChatGPT, az OpenAI széles körben felismerhető névvé vált az elmúlt hónapokban, és főként a Microsoft és a Google mesterséges intelligencia integrálására irányuló jelenlegi törekvésének elindításáért felelős.