Az adathasználati adatok elrejtése a T-Mobile-ban

A T-Mobile egy mobilkommunikációs márka, amely különféle internet-hozzáférési szolgáltatásokat nyújt. Szolgáltatásokat nyújtanak mobiltelefonokhoz, laptopokhoz, táblagépekhez, notebookokhoz és minden egyéb internet-hozzáféréssel működő eszközhöz, például 2G, 4G, 5G stb. Ebben a cikkben a T-Mobile használatával kapcsolatos gyakori problémákat fogunk megoldani, T-Mobile adathasználati részletek stb. Tehát olvassa el a cikket a végéig, hogy többet tudjon meg a T-Mobile korlátlan adatforgalmáról és a Tmobile böngészési előzményeinek törléséről.

Az adathasználati adatok elrejtése a T-Mobile-ban

Olvasson tovább, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek elmagyarázzák, hogyan tekintheti meg a T-Mobile adathasználati adatait és hogyan törölheti a T-Mobile hívásrekordokat.

A T-Mobile valóban korlátlan?

Igen, korlátlan a T-Mobile-on mindaddig, amíg nem használ zsúfolt tornyot, és több mint 50 GB adatot használt fel egy számlázási ciklus során. Ha nem zsúfolt tornyon tartózkodik, a T-Mobile ígérete szerint korlátlan hálózati sebességet kap. A T-Mobile használata kizárólag a torony elérhetőségétől függ.

  A stat parancs használata Linuxon

Hogyan szerezheti meg a T-Mobile vezeték nélküli előzményeit?

Ha ellenőrizni szeretné a T-Mobile vezeték nélküli előzményeit a T-Mobile webhelyén, kövesse az alábbi lépéseket:

1. Látogassa meg a T-Mobile bejelentkezési oldalát, és adja meg bejelentkezési adatait.

2. Miután bejelentkezett, kattintson a FIÓKELŐZMÉNYEK lehetőségre.

3. A szűrők alatt válassza ki a Szolgáltatásokat, majd kattintson a PDF letöltése lehetőségre.

A számlatulajdonos láthatja a T-Mobile internetes előzményeimet?

Nem, a számlatulajdonos nem láthatja az Ön internetes előzményeit, mivel a T-Mobile szolgáltatás nem követi nyomon, hogy Ön mit szörföl. Csak a T-Mobile adathasználati adatait tartja nyilván.

Mennyi ideig őrzi a T-Mobile a böngészési előzményeket?

A T-Mobile nem követi nyomon a böngészési előzményeket. Nyomon követik az adathasználatot. Tehát nem kell aggódnia a böngészési előzmények miatt.

Hogyan rejthetem el adathasználati adataimat a T-Mobile-on?

A T-Mobile-on nem rejtheti el adathasználati adatait, mivel ez a funkció még nem biztosított. De nem kell aggódnia, mert a T-Mobile használati adatai biztonságban vannak a T-Mobile alkalmazásban. Ha meg szeretné találni fiókhasználati adatait, megtalálhatja azokat a T-Mobile alkalmazás Fiók szakaszában. További segítségért tekintse meg ezt a T-Mobile támogatási oldalt.

  Melyik a jobb a 21:9 vs 16:9 monitorok között?

Hogyan lehet törölni az adathasználati adatokat a T-Mobile-on?

Sajnos nincs mód az adatok törlésére a T-Mobile-on, mivel ez az egyetlen bizonyíték arra vonatkozóan, hogy mennyi adatot fogyasztott el és milyen T-Mobile-használatot használ. A T-Mobile nem adott felhatalmazást felhasználóinak az adathasználati adatok törlésére. További segítségért forduljon a T-Mobile közösségéhez.

A T-Mobile megjeleníti a szöveges üzeneteket Billen?

Nem, a T-Mobile nem jeleníti meg a tényleges szöveges üzeneteket a generált számlán. De megjeleníti a szöveges és a hívási előzményeinek összes számát, ami azt jelenti, hogy melyik számmal üzent vagy hívott.

Mennyire tartja vissza a T-Mobile telefonnyilvántartását?

A T-Mobile az összes nyilvántartást legfeljebb 12 hónapig megőrzi. Ezen időszak után a feljegyzések örökre eltűntek, és nem kaphatja vissza őket.

Elolvashatják a T-Mobile fióktulajdonosok a szöveges üzeneteket?

Nem, a T-Mobile fióktulajdonosok nem tudják elolvasni a szöveges üzeneteket. A T-Mobile nem teszi lehetővé számlatulajdonosai számára, hogy szöveges üzeneteket olvassanak. A T-Mobile használati adatait azonban fiókja Fiók részében láthatja.

  Javítás Nem lehet letölteni a Microsoft Store-ból

Láthatja a T-Mobile a törölt szöveges üzeneteket?

Nem, a T-Mobile nem látja a törölt szöveges üzeneteket. Miután az üzenetek eltűntek, örökre eltűntek, és senki sem férhet hozzá az üzenetekhez.

Hogyan törölhetem a T-Mobile hívásrekordjaimat?

A T-Mobile hívásrekordjainak törléséhez szüksége lesz egy Digits nevű alkalmazásra, amelyet a T-Mobile fejlesztett ki.

A hívásrekordok törléséhez kövesse az alábbi lépéseket:

1. Indítsa el a Digits alkalmazást mobiltelefonján.

2. Érintse meg a Hívások opciót az alkalmazás felső menüjében,

3. Válassza a Szerkesztés lehetőséget a képernyő jobb felső sarkában.

4. Érintse meg az Összes törlése opciót a képernyő bal alsó sarkában.

5. A megerősítéshez ismét érintse meg a Törlés gombot a felugró ablakban.

A hívásnaplók sikeresen törölve.

***

Reméljük tehát, hogy többet ért meg a T-Mobile használatáról, a T-Mobile korlátlan adatforgalmáról, a T-Mobile adathasználati részleteiről és a T-Mobile böngészőtörlési előzményeiről. Ha bármilyen kérdése van ezzel a cikkel kapcsolatban, vagy javaslatot tehet bármely más témával kapcsolatban, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.