Az 5 legjobb szénszálas pénztárca RFID-blokkoló technológiával (2021-es kiadás)

Ha annyit szörfölte a YouTube-ot, mint mi az elmúlt évben, valószínűleg több Ridge Wallets hirdetéssel fog találkozni, mint amennyit meg tud számolni. Az RFID-blokkoló pénztárcák minden bizonnyal jónak tűnnek, de vajon kiállják-e a hírverést és a marketinges villámokat, amelyek árulják őket?

Ebben a cikkben megvizsgáljuk a Ridge Wallet és néhány más menő pénztárca azoknak a srácoknak, akik elterjedtek az online piactéren. Noha természetesen nincs semmi baj azzal, ha a nők használják ezeket a pénztárcákat, a cél demográfiai csoportja itt a férfiak, innen ered a cím.

Mi az a Carbon Wallet?

Mielőtt azonban végigmennénk a listán, érdemes meghatározni, mi is az a karbon pénztárca. A karbon pénztárca lényegében egy könnyű, erős külsővel rendelkező pénztárca, amely nem érzékeny a hagyományos pénztárcák szokásos kopására. Ezenkívül a minimalista dizájn és súly ideális a modern férfi számára, aki valami elegánsat, robusztusat és funkcionálist keres.

Mi az RFID-blokkoló technológia?

Leegyszerűsítve, létezik egyfajta elektronikus zsebtolvajlás, az úgynevezett RFID skimming. Előfordulhat, hogy a közeledben tartózkodó tolvajok anélkül, hogy tudnád, átfuthatják a kártyádat, és ellophatják készpénzedet, sőt személyazonosságodat is!

Az ilyen típusú bűncselekményekre vonatkozó adatok a legjobb esetben is gyengék, és egyes technológiai szakértők úgy gondolják, hogy egyáltalán nem léteznek; a pymnts.com tanulmánya azonban megállapította, hogy a kártya nélküli csalások száma 2012 és 2016 között megduplázódott, és csak az Egyesült Királyságban 1,4 millió kártya volt! Mivel az RFID-chippel rendelkező kártyák száma hónapról hónapra növekszik, úgy gondoljuk, e tekintetben jobb félni, mint megijedni.

A legjobb karbon pénztárcák férfiaknak

megvan elvégezte a kemény munkát hogy felfedje az öt legjobb szénszálas pénztárcát, amelyet ma megvásárolhat a piacon, és itt vannak!

  Mit jelent a „IIRC” és hogyan használjuk?

1. A Ridge Slim minimalista

Itt van: a nagypapa. Egy RFID-blokkoló karbon pénztárca mindegyiket uralja. A könyörtelen marketingjük legalábbis így akarja elhinni. De megéri a hype? Marketingük minden bizonnyal eredményes volt, csak az amerikai Amazon áruházban több mint 6400 értékelést gyűjtöttek össze, átlagosan 4,7 csillaggal büszkélkedhetnek.

Mielőtt megnéznénk, hogy mit vásárol A Ridge Slim minimalista, először nézzük meg az árcédulát. A The Ridge e bizonyos kiadása azonban 75 dollártól kezdődik, de egy speciális „Burnt Titanium” színváltozat 100 dollár feletti összeget is tartalmazhat.

De ez nem lehet csak marketing, igaz? Nem, bár a pénztárca népszerűségét egy intenzív internetes marketing kampánynak köszönhetjük, A gerinc nem csak egy márkanév; Valójában hűséges követőik vannak, akik gyakran dicsérik a céget minőségéért és használhatóságáért. Két további, de ugyanolyan fontos szempontot is figyelembe kell venni:

Élettartamra szóló garancia jár minden Ridge pénztárcára. Ez óriási. Egyes cégek pár év garanciát vállalnak, de más dolog élethosszig tartó garanciát vállalni egy olyan termékre, amelyet olyan erősen használnak, mint egy karbon pénztárcát. Ingyenesen megjavítanak minden törött alkatrészt. Ez önmagában is nyomós ok arra, hogy az egyikbe fektessenek be, de van egy második összetevő is.

Fantasztikus ügyfélszolgálat

A Ridge ügyfélszolgálata dicséretes értékeléseket kapott, a termékek gyors kiszállításáról, valamint a gyors ügyfélszolgálatról. Tudjuk, hogy semmi sem késztetné a gipszkarton lyukat, mint a tetves ügyfélszolgálat, ezért örömmel jelentjük ezt a szempontot.

Összességében a Ridge robusztus opciót kínál számos színben, hogy szó szerint egy életen át kitartson. Nagyon szeretjük a sötétkék felületet, de minden felületnek megvan a maga egyedi íze.

2. ARW fém csíptetős pénztárca

ARW szakértők abban, hogy az alacsony költségű pénztárcákat a legmodernebb dizájner pénztárcákhoz hasonlítsák. Ez az RFID-blokkoló pénztárca vékony, könnyű és nagyon divatos. Valójában mindössze 2,1 unciával ez az egyik legkönnyebb szénszálas pénztárca a piacon.

  A 10 legjobb ingyenes portszkenner és ellenőrző

Ultravékony kialakítása ellenére ez a pénztárca még mindig 15 hitelkártya elfér. Természetesen egészen biztosak vagyunk abban, hogy nem lesz 15 hitelkártyája (hacsak nem mesterember), de elég annyit mondanunk, hogy nem lesz gondja az összes bankkártyája, edzőtermi kártyája, ajándékkártyája vagy üzleti tevékenységének tárolásával. kártyákat, és bármilyen más pénztárca méretű kártyát, amelyet elképzelhet.

3. Kovácsolt szén széleskörű minőséggel

Kicsit feljebb a költségvetési tartomány (de még mindig kiváló ár-érték arány) a Kovácsolt szén pénztárca a Widely minőségtől. A több száz értékelés átlagosan több mint 4,5 csillagos, a Widely Quality úgy tűnik, hogy megtalálta a tökéletes egyensúlyt az építési minőség és a megfizethetőség között.

Ó, de ha azt gondolná, hogy ez csak egy újabb pénztárca, amelyben semmi sem választja el magát a csomagtól, tévedne!

Ez az RFID-blokkoló pénztárca három különböző feltűnő dizájnnal, három különböző árkategóriával rendelkezik, és számos funkcióval rendelkezik, többek között:

Levehető pénzcsipesz
Érintkezés nélküli kéziszerszám-kulcs, amellyel ajtónyitható anélkül, hogy meg kellene kockáztatnia, hogy esetleg tisztátalan felületekre kerüljön.
Konzervnyitó
2 állású csavarkulcs
4 állású csavarkulcs
palackkupak nyitó
pillangós csavarkulcs
a kés éle
fűrészlapos csavarhúzó
a kés éle
szabványos csavarhúzó
irány kisegítő kulcs
vonalzó
zsinór lyuk.

Szinte nehéz elhinni, hogy mindezek a funkciók beágyazhatók egy ilyen kicsi pénztárcába!

4. Savage Spartan Tactical Wallet

Vannak, akik visszafogott minimalizmusra vágynak, és ez teljesen rendben van, de vannak, akik jobban szeretik a pizzázást a pénztárcájukkal. Ha szereted a színfoltot pénztárcádban, a Savage Spartan Tactical Wallet megcsinálja a trükköt.

A szálcsiszolt fém kialakításával a Savage Spartan Tactical Wallet minden bizonnyal az egyik legmenőbb dizájn ezen a listán. A kék, fekete vagy piros színben kapható rubinvörös felület intenzitása és modernsége, amely kontrasztos fekete részekkel a tökéletesen kontrasztos színsémát eredményezi.

Ez azonban nem csak a megjelenés kedvez ennek a pénztárcának. Valójában „katonai minőségű” RFID-secure technológiával rendelkezik, felépítése pedig prémium minőségű alumíniumból és 304-es rozsdamentes acélból áll, ami azt jelenti, hogy nem csak a pénztárca védve van a vezeték nélküli támadásokkal szemben, hanem a karcolásoktól és ütésektől is, amelyekkel a mindennapi életben találkozhat.

  Hogyan jelenítheti meg a munkaidejét másoknak az Outlook alkalmazásban

Talán a legjobb az egészben a bemutató. Fényűző díszdobozban jár hozzá az extra érintésért, így ideális ajándék lehet életed különleges pasijának, legyen az barát, barát, férj, apa, fia vagy bármely más férfi rokon, akire gondolsz. …

5. Vékony szénszálas pénztárca férfiaknak

Néha csak egy kedvező árú pénztárcára vágyik, amely jól néz ki, és egy hét után sem esik szét. Ha ez úgy hangzik, mint te, akkor nálunk van a tökéletes választás: a Vékony szénszálas pénztárca férfiaknak.

Kiváló minőségű alkatrészekből épült, és kétfelé hajtható, ez az a pénztárca, amelyet érdemes választani, ha a robusztus megbízhatóságot mindennél jobban értékeli. A legjobb az egészben, hogy nem kell feltörnie a malacperselyt, hogy megengedhesse magának ezt a kis szépséget. Ráadásul, mindössze 2,5 uncia, aligha fogod tudni, hogy a zsebedben van!

A pénztárca gyártása mögött álló cég, az NTIE is két év elégedettségi garanciát vállalva tette a pénzét a szájába. Tekintettel arra, hogy a magasabb áron kapható standard pénztárcákat néhány rövid hónap alatt szétesnek, ez a garancia valóban azt jelenti, hogy a gyártó nagyon bízik abban, hogy Ön még évekig élvezni fogja ennek a pénztárcának a praktikumát.

Ha halálosan rosszul érzi magát attól, hogy terjedelmes pénztárcákat töm a nadrágzsebekbe, ennek a karcsú, megmunkált fémdarabnak köszönhetően több éve tartó kínos pénztárca-pozicionálása véget ért. Ez a pénztárca díszdobozban is kapható, ami azt jelenti, hogy remek harisnya töltelék lehet minden olyan srác számára, aki az elmúlt 15 évben egy vaskos és elhasználódott pénztárcát cipelt magával.

Következtetés

Fontos, hogy legyen óvatos azokkal a társaságokkal, amelyek lefaragják a termelési költségeket, vagy félrevezető ígéreteket tesznek. Végezze el a házi feladatát… ne csak pozitív véleményeket olvasson; ehelyett próbálja meg a vélemények széles keresztmetszetét megszerezni, hogy segítsen a jobb döntés meghozatalában.
Ahogy Oprah mondta egyszer: „Végül csak a hírneved van.” A legtöbb vállalat (legalábbis a jó) tudja ezt, és mindent megtesz azért, hogy ügyfelei 100%-ban elégedettek legyenek.