Az 5 legjobb PC-tisztító Windows 11, 10 rendszerhez – [2023 List]

Ebben a digitális korszakban a laptopok és számítógépek mindennapi életünk részét képezik. Kijelenthetjük, hogy ezektől az eszközöktől függünk, mint minden információ, amire szükségünk van, ha valamilyen szórakozásra vágyik az életében, akkor segítségükre lesznek, és többnyire ezek az eszközök növelik a termelékenységünket a mindennapi életünkben. A laptopok és számítógépek nemcsak egy globális közösséghez kapcsolnak bennünket, hanem lehetővé teszik kreativitásunk és tehetségünk megnyilvánulását is.

Ezen eszközök használata során meg kell őriznünk a PC-k és laptopok optimális teljesítményét és tartósságát. A PC Cleaners emellett javítja a számítógép élettartamát, és naprakészsé teszi a rendszer gyorsítótárazási sebességét és teljesítményét. A számítógép-tisztítók megakadályozzák, hogy a rendszer vírusok, hibák és rosszindulatú programok szennyezzék fontos hivatalos adatait, valamint adatait. Ezek a tisztítószerek hatékonyan növelik a számítógép sebességét és növelik a munka termelékenységét. Létfontosságú szerepet játszanak a számítógép teljesítményének megőrzésében és hosszan tartó működésében, és megbízhatóak és érzékenyek maradnak a rendszerre.

Számos ingyenes számítógép-tisztító és -optimalizáló létezik, amelyek jobb, gyorsabb rendszerteljesítményt kínálnak, de nem mindegyik felel meg a célnak. Ezért kipróbáltunk sok legnépszerűbb lehetőséget, és összeszedtük azokat, amelyekről úgy gondoljuk, hogy észrevehető sebességnövekedést adnak a számítógépnek, eltávolítják a kéretlen fájlokat, optimalizálják a beállításokat, valamint jobb teljesítményt és tartósságot biztosítanak. Ebben a témakörben felsoroljuk az 5 legjobb PC-tisztító szoftvert a Windows 10 rendszerhez, beleértve az ingyenes és fizetős szoftvereket is.

A legjobb Windows tisztítószerek listája.

1. Advanced SystemCare:

Az Advanced SystemCare egy kiterjedt számítógépes segédprogram, amely jártas a szkennelésben, a kéretlen fájlok eltávolításában és a rendszer számos fontos szempontjának optimalizálásában. Az elsődleges cél a számítógépét problémát okozó problémák megoldása. Ez nem csak a rendezetlen fájlok rendszerezését, a rosszindulatú programok eltávolítását és az érvénytelen hozzáférés kijavítását jelenti, hanem a számítógép teljesítményének és az internet sebességének növelését is, hogy javítsa a számítógépes élményt.

Letöltés most

Az Advanced SystemCare cleaner egy könnyen használható és informatív alkalmazás, amely Ai móddal tisztítja, konfigurálja és optimalizálja a számítógépet. Ez megtisztítja a számítógépet, és személyre szabott tervet készít a kéretlen fájlok, irreleváns naplók és gyorsítótárak szkennelésére és eltávolítására, valamint megvédi a rendszert a káros harmadik féltől származó alkalmazásoktól, eszközöktől, böngészőktől és még a saját Windows rendszerétől is.

Fejlett rendszerellátás emellett segíti a rendszert az optimális sebesség elérésében, nem töredezettségmentesíti a rendszer mögött futó sok más programot, és biztonságossá teszi a szörfözést a nyomok eltávolításával és a gyanús folyamatok blokkolásával.

2. Microsoft PC Manager:

A Microsoft PC Manager egy hatékony számítógép-tisztító eszköz, amelyet a Microsoft hozott létre a Windows szempontjainak lefedésére. A Microsoft ezt a tisztítót a számítógépek egyszerű és megbízható védelme érdekében készítette el. Ez a tisztító megtisztítja a rendszert, és helyet szabadít fel a rosszindulatú programok és a gyorsítótárak eltávolításával a rendszer teljesítményének javítása érdekében.

Letöltés most

A tárolás az a probléma, amely néha rosszul érinti a rendszert, de ez a tisztító olyan funkciót biztosít a számítógépének, amellyel kezelheti a nagy fájlokat, és karbantartja a rendszert, hogy tárhelyet szabadítson fel. Egyetlen kattintással megkeresheti és kijavíthatja a problémákat a fenyegetések ellenőrzéséhez és elhárításához. Rendszerét a Windows biztonsága folyamatosan védi.

3. CCleaner:

A CCleaner egyike a többi népszerű PC-tisztító alkalmazásnak, amellyel optimalizálhatja számítógépe teljesítményét, kezelheti a futó programokat, megtisztíthatja a rendszer gyorsítótárait és eltávolíthatja a kéretlen fájlokat. Ezzel a tisztítóval növelheti számítógépe teljesítményét, megóvhatja személyes vagy fontos adatait, és növelheti az internet sebességét is.

Letöltés most

4. Csípés javítás:

A Tweaking Repair a legjobb eszköz a számítógépéhez. Ennek célja számos olyan gyakori probléma megoldása, amelyek optimalizálhatják a Windows rendszert. Ezek a problémák magukban foglalhatják a rendezetlen beállításokat, a hibákat, a rosszindulatú programokat a rendszerben az internet sebességével kapcsolatos problémákat, a Windows frissítéseket, és még a Windows tűzfal hibáit is.

Letöltés most

Többnyire rosszindulatú szoftverek vagy rosszul telepített programok megfertőzhetik a rendszert, és töredezettségmentesen futhatnak. A Tweaking Repair segítségével azonban rendszere megfelelően és hatékonyan működhet a hosszan tartó tartósság érdekében.

5. Ashampoo WinOptimizer:

Az Ashampoo WinOptimizer egy nagyszerű eszköz a számítógépéhez! Ez a számítógép-optimalizáló nem csak a számítógép sebességét vagy teljesítményét optimalizálja, hanem eltávolítja a kéretlen és rosszindulatú fájlokat, törli a gyorsítótárakat, és növeli az internet sebességét a számítógép tartósságának növelése érdekében.

Letöltés most

Az Ashampoo WinOptimizer egy pillanat alatt megtisztítja az indítási mappát, és több lemeztárhelyet biztosít a számítógép számára. Ez a tökéletes tisztító segédprogram arra, hogy számítógépét gyorsabbá és internetes böngészési nyomoktól mentessé tegye, valamint a fájlok törlésére, titkosítására és visszaállítására vonatkozó biztonsági beállításokkal megvédje személyes adatait.

Következtetés:

Mint mindannyian tudjuk, a számítógépek és a laptopok mindennapi életünk részét képezik. Tehát lépéseket kell tennünk a teljesítményük megőrzése érdekében, és optimalizálnunk kell a jó PC Cleaner használatával, ami fontos a rendszer optimalizált teljesítményéhez. Ebben a cikkben öt ingyenes PC-tisztítót ismertetünk Windows rendszerhez.