Az 5 legjobb Core Keeper szerver hosting mindenki számára

Ha szeretsz új világokat felfedezni, a földalatti barlangokban értékes érceket és ritka drágaköveket keresni, és módot találsz a túlélésre a veszélyes lények elől, a Core Keeper csak neked való.

A videojátékok iránti növekvő kereslet eredményeként számos játékot fejlesztettek ki világszerte, hogy a játékosokat erőteljes grafikával, nagy teljesítményű játékokkal, egyedi stratégiákkal és kreatív funkciókkal szórakoztassák.

Ha már játszott túlélőjátékokkal, tudja, milyen izgalmasak a túlélési játékok.

A Core Keeper azonban kissé eltér a többi túlélőjátéktól. Itt számos lehetőséget kaphat, például drágaköveket vagy értékes érceket gyűjthet, titkokat kereshet, új életközösségeket találhat stb.

Ha pedig leállások és zavarok nélkül szeretné játszani, a Core Keeper szervertárhely beszerzése sok szempontból előnyös lesz.

Gyorsan megértsünk néhány dolgot ezzel a játékkal kapcsolatban, mielőtt felfedeznénk a legjobb, nagy teljesítményű és biztonságú Core Keeper szerver hosting platformokat.

Mi az a Core Keeper?

Core Keeper egy túlélési homokozó játék, amelyet a Pugstorm fejlesztett ki és a Fireshine Games adott ki. Ez a játék túlélési és ravaszkodó készségeken alapul, hasonlóan a Terraria és a Minecraft játékokhoz. Ezt a játékot akár egyénileg, akár többszereplős formában játszhatod, legfeljebb 8 játékossal.

A Core Keeper a titokzatos relikviák koncepciójával készült, ahol felfedezőként ébredsz egy ősi barlangban, ahol lények, csecsebecsék és erőforrások vannak. Mivel mélyen a föld alatt rekedtél, szilárd túlélési képességekkel kell rendelkezned a feladat elvégzéséhez.

Ebben a játékban bányászhat ereklyéket és erőforrásokat, hogy megépítse a bázist, új felszereléseket készítsen, erősítse a magot, fedezze fel a rejtett titkokat, főzzön új recepteket, győzze le az óriási szörnyeket, mezőgazdasági terményeket és fedezze fel a földalattit.

Játékmenet

A Core Keeper egy felülről lefelé irányuló túlélési játék. Először egy jelenetet fogsz bemutatni, amely elmagyarázza a karakter előző történetét, mielőtt behelyeznéd egy barlangok hálózatába. A központi kamra helye minden játékos számára azonos. Ugyanazok az ellenségei és erőforrásai lesznek, mint a játék elején minden játékos számára.

A földalatti barlang teljesen sötét lesz, amit lámpával vagy fáklyával lehet világítani. Fáklyát készíthetsz a barlang belsejében összegyűlt erdőn keresztül, ami az első erőforrás, amivel találkozol a játékban.

Ez a világ különböző anyagokból készült négyzet alakú csempékből épül fel, amelyeket bányászhat vagy áshat, hogy többet fedezzen fel és több erőforrást gyűjtsön össze. Ezután az összegyűjtött erőforrásokkal készítsen munkapadokat és eszközöket, hogy feloldjon különféle tárgyakat a kézművességhez. A játékosoknak élelmet is kell gyűjteniük a túléléshez. Később öntözőberendezéseken keresztül automatizálhatja az ételhez szánt növények öntözését.

A játékon belül találsz egy játékon belüli térképet, amellyel könnyedén felfedezheted a világot. Fedezze fel a játék világának különböző részeit, hogy megtapasztalhassa a különböző életközösségeket, amelyek új ellenségeket és erőforrásokat tartalmaznak. A játék három fő főnöke:

 • Glurch the Abominous Mass: Egy óriás, amely képes ugrani és narancssárga nyálkát dobni
 • Ghorm the Devourer: Hatalmas rovar, amely a térképen végigjárható
 • A Hive Mother: Húsos lény, amely képes savat hasítani és más ellenségeket is megidézni
  USB-eszköz formázása Fat32-re Linuxon

Amikor legyőzöd ezeket a főnököket, dobj el olyan tárgyakat, amelyekkel aktiválhatod a magot. Ezenkívül a korlátozott terület kezdetben növelhető a mag aktiválásával. Többet fedezhet fel, és új életrajzokat tárhat fel. A játékot kétféleképpen lehet játszani – vagy a főnökök legyőzésére összpontosíthatsz, vagy figyelmen kívül hagyhatod őket, és erős tábort építhetsz.

A játékban képességeidnek megfelelő jutalmat kapsz. Például, ha sokat futsz, jutalmad lesz a karakter sebességének növelése. Hasonlóképpen, az erőforrások bányászata a karakter hatékonyságának javulását eredményezi, a harc pedig növeli az erejét.

Miért van szüksége Core Keeper szervertárhelyre?

Bár a Core Keeper kiváló minőségű, és számos hasznos funkciót tartalmaz, ez hiányzik, ha arra gondolunk, hogy a játékot onnan kell kezdeni, ahol véget ér. A játék játszásához nagy teljesítményű rendszerre van szükség, amely erőteljes grafikát, RAM-ot és CPU-kat tartalmaz.

Sajnos ez nem mindig működik, mivel a rendszerek néha lelassulnak váratlan dolgok miatt, és Ön frusztráltnak érezheti magát. Az ilyen incidensek leküzdésére a szerver hosting platformokat fogja a legjobb megoldásnak találni.

Ha bérel egy prémium játékszerver-tárhelyszolgáltatót, olyan véget nem érő előnyökhöz jut, mint például a DDoS-védelem, az azonnali beállítás, a legújabb hardver, az alacsony ping, a nagyobb üzemidő, a nagy teljesítmény, az FTP-hozzáférés és még sok más.

A gazdagép mindenről gondoskodik, így teljes mértékben a játékra koncentrálhat anélkül, hogy a beállításokkal vagy a szerver teljesítményével és erőforrásaival kellene foglalkoznia. Ezenkívül olyan kiegészítőket és beépülő modulokat is kap, amelyek hatékonyan lehetővé teszik néhány változtatás végrehajtását a játékszerveren a jobb játékélmény érdekében.

Minimális rendszerkövetelmények

Windows esetén:

 • 64 bites processzor
 • Windows 10 64 bites
 • Intel core i5-2300/AMD Ryzen 3 1200
 • 8 GB RAM
 • GeForce GTX 460 vagy Radeon HD 5850

SteamOS + Linux esetén:

 • 64 bites processzor
 • Linux (Ubuntu 20.04)
 • Intel core i5-2300 vagy AMD Ryzen 3 1200
 • Radeon HD 5850 vagy GeForce GTX 460

Most, hogy van némi elképzelése a játékról, és arról, hogy miért kell Core Keeper szervertárhelyet szereznie, nézzük meg a legjobb játéktárhely-platformokat.

GTXGaming

Szerezze be a prémium szervert a legközelebbi helyen kedvenc játékához a GTXGaming szerver Tárhely platform. Azonnali beállítást, külső biztonsági mentéseket, világméretű lefedettséget, biztonságot és még sok mást kap. Egyedülálló funkciók erőműve, amely lefedi a világot.

A GTXGaming infrastruktúráját különböző helyeken helyezi el, például Los Angelesben, New Yorkban, Oregonban, Charlotte-ban, Dallasban, Miamiban, Quebecben, Londonban, Párizsban, Madridban, Frankfurtban, Moszkvában, Stockholmban, Szingapúrban és Sydneyben. Minden adatközpontban talál vállalati szintű DDoS védelmet szerverei számára, így soha nem fog adatvesztést és lassú rendszerműködést szenvedni.

Az összes általuk kínált szerver a hét minden napján, 24 órában online működik, és azonnal biztonságba helyezheti elmentett játékait és konfigurációit, így a támadás soha nem vezethet adatvesztéshez. Ezenkívül minden szerveren kap egy biztonsági mentési rendszert, ahol tárolhatja fájljait, és szükség esetén visszaállíthatja azokat. Beütemezhet egy feladatot is a szerverére, amely automatikusan biztonsági másolatot készít a fájlokról az Ön által megadott utasítások szerint.

  Hogyan lehet streamelni az irodát kábel nélkül

A GTXGaming kiváló minőségű, vállalati szintű hardvert kínál. Intel CPU-kat használ a nagy teljesítményű E3 processzoroktól a legújabb i7 vagy i9 processzorokig. Minden bizonnyal megkapja a robusztus AMD Ryzen processzorokat a nagy teljesítmény érdekében. Ezenkívül támogatja az összes Core Keeper térképet, és azonnal hozzáadja az újat, amikor megjelenik.

Akár új játékos, akár tapasztalt játékos, a GTXGaming vezérlőpultja könnyen használható és egyszerű hozzáférést biztosít, így bármikor módosíthatja a játék beállításait.

Ha bármilyen okból nem elégedett a szerverrel, a regisztrációt követő 24 órán belül kérheti a teljes visszatérítést. Rendeljen most, és tapasztalja meg a jobb játékmenetet.

GPORTAL

GPORTAL az egyik prémium játékszerver a piacon. Bérelheti a népszerű Core Keeper játékszerver-tárhelyet, hogy késésmentes és kiváló minőségű játékélményt élvezhessen. Ez a Core Keeper játék hivatalos házigazdája.

Állítsa be a szervert igényei szerint, és vásárolja meg a játékot. A sikeres fizetés után szervere 3 percen belül online lesz. A GPORTAL együttműködik a Corero-val és a Bulwarkkal, amely többrétegű védelmet biztosít szerverének a legjobb élmény érdekében.

Kiválaszthatja a legközelebbi helyeket a rendelkezésre álló adatközpontok közül, köztük Los Angeles, New York, Washington, Dallas, São Paulo, Barcelona, ​​Frankfurt, London, Johannesburg, Szingapúr, Sydney, Tokió és Tajpej.

Előre fizetett lehetőséget kap saját játékszerver bérlésére. Soha nem kell szerződést kötnie, miközben vált az elérhető játékok között, mindezt a GPORTAL Gamecloudjának köszönhetően. A GPORTAL-tól bérelve teljes rugalmasságot élvezhet a játék során.

Könnyen készíthet biztonsági másolatot a játék előrehaladásának és konfigurációinak mentéséhez, valamint könnyedén visszaállíthatja fájljait bármilyen katasztrófa után. Adjon hozzá bővítményeket vagy modokat a kiszolgálóhoz, hogy automatikusan biztonsági másolatot készítsen. Profi játékosok számára a GPORTAL teljes hozzáférést biztosít az FTP-hez és egy webalapú fájlkezelőhöz.

4 Netplayers

Béreljen Core Keeper szervert innen 4 Netplayers és bejutni az értékes ércek és a csillogó drágakövek világába. Segít felfedni a rejtett tárgyakat, és felfedezni a fantázia világát a Core Keeper szerveren. Csak engedje meg a 4Netplayersnek, hogy a rendelés befejezése után néhány percen belül készen álljon a szerverére.

A 4Netplayers felhőalapú játékszerverével nulla költséggel válthat több mint 120 mod és játék között. Minden frissítésről gondoskodik, így Ön csak a játékra koncentrál. Ha Ön új játékos, könnyen létrehozhatja és kezelheti saját játékszerverét.

A játékszerver bérlése során a biztonság fontos kérdés, de a 4Netplayers DDoS védelemmel rendelkezik. Ezenkívül nem lesz fennakadás a játékban. Csúcskategóriás szerverhardvert, gyors SSD-meghajtókat, CPU-kat és RAM-okat használ a jobb elérhetőség és teljesítmény érdekében.

A szerver megbízható és átfogó biztonsági mentéseket készít a mentett fájlokról, így soha nem veszítheti el a játék előrehaladását egy összeomlás után. Felhasználóbarát és hatékony webes felülete lehetővé teszi kedvenc játékszerverének létrehozását, testreszabását, kezelését és elindítását.

Konfigurálja a szervert, és bérelje ki 1,78 USD/hó kikiáltási áron. A prémium csomagban Teamspeak 3 szervereket talál a csomagban.

XGamingServer

Szerezzen dedikált tárhelyet, RAM-ot és CPU-t, valamint garantált teljesítményt a játékélményhez az XGamingServerrel. Virtuális dedikált kínál Core Keeper szerver hosting és dedikált Bare Metal játékszerverek.

  Ismerősök hozzáadása a Spotify-ban

Az XGamingServer pterodactyl alapú vezérlőpanelt kínál, amely hatékony funkciókkal rendelkezik. A dedikált játékpanel segítségével teljes ellenőrzést gyakorolhat a szerver és a játékfájlok felett. Az adatvesztés a múlté; az automatikus felhőalapú biztonsági mentés lehetővé teszi a fájlok mentését, és megakadályozza azok törlését.

Az egyéni panellel kezelheti a szervert és a MySQL adatbázist, meghívhat felhasználókat, ütemezhet feladatokat, vezérelheti a Mod-kezelőket stb. Az XGamingServer négy régióban ad otthont adatközpontjainak, köztük Ausztráliában, Európában, valamint Észak-Amerika nyugati és keleti partján.

A dedikált adatközpontok hatékony és gördülékeny játékélményt biztosítanak. Ha kiválasztja a legközelebbi helyet a szerveréhez, akkor játéka magas szintű rendelkezésre állása lesz. Az azonnali aktiválási technológia lehetővé teszi, hogy a regisztrációt követő perceken belül elkezdje játszani a játékot.

Az XGamingServer játékszervereit Intel és Ryzen CPU-k üzemeltetik, erős NVMe grafikával és SSD-meghajtókkal. 1 Gbps sávszélességen fut, és alacsonyabb pingeket, nincs slot korlát, nagy sávszélesség, magas rendelkezésre állás, egyedi panel stb.

ZAP-Hosting

Béreljen saját Core Keeper játékszervert, és fedezze fel a földalatti barlangokat ZAP-Hosting szerver hosting platform. Kezelje kényelmesen szerverét a ZAP webes felülettel, és valós betekintést nyerhet szervere teljesítményébe.

Engedélyezze a ZAP-Hosting számára a szerver beállítását. Erőteljes hardvert és vállalati szintű meghajtókat használ a jobb szerverteljesítmény és magas rendelkezésre állás érdekében. Könnyedén cserélhet adatot a szerver és a számítógép között ingyenes FTP hozzáféréssel.

Adja hozzá saját beépülő moduljait és modjait, hogy tökéletesen testreszabhassa a játékszervert az igényeinek megfelelően. Ha másik játékot szeretne kipróbálni a kölcsönzési időszak között, egyszerűen és gyorsan váltson arra a játékra a ZAP-Hosting játékfelhőjének köszönhetően.

A különböző helyeken elérhető összes szerver védett a nem kívánt DDoS támadásokkal szemben. Biztosítja, hogy a rendszer soha nem fog lelassulni semmilyen támadás során. A ZAP-Hosting Intel E5-2650v4-et használ a nagy teljesítmény és a késésmentes játékélmény érdekében. 328 GB DDR4 RAM-ot kap, amely elegendő energiát biztosít a bővítmények számára.

Parancsokat küldhet az InGame konzollal, és használhatja az online ConfigEditort a szerverbeállítások megértéséhez és gyors szerkesztéséhez. A villámgyors feldolgozás érdekében a Core Keeper szerver SSD-meghajtókat használ.

Következtetés

A Core Keeper kétségtelenül izgalmas játék. Ha még izgalmasabbá szeretnéd tenni, szerezz be egy megbízható játékszerver tárhelyet.

Válassza ki a legjobb Core Keeper szervertárhelyet, amely a legújabb hardvert, csúcsteljesítményt, nagyobb üzemidőt, biztonságot és fejlett funkciókat kínál, hogy késések és megszakítások nélkül élvezhesse a továbbfejlesztett játékmenetet.