Átvizsgálja hálózatát másodpercek alatt a fejlett IP-szkennerrel

Az IP-központú világ, amelyben ma élünk, megköveteli, hogy tartsa szemmel a hálózatában és a csatlakoztatott eszközökben zajló összes tevékenységet.

Emellett a „hozd saját eszközöd” (BYOD) házirendek és a felhőalapú bevezetés tovább növelte az informatikai rendszergazdák bonyolultságát és munkáját.

Követelnie kell a teljes IP-erőforrás nyomon követését és átvizsgálását, így a hálózatban lévő eszközök és felhasználók új IP-címeket kaphatnak, miközben hozzáférnek a hálózathoz.

Arról nem is beszélve, hogy több eszköz folyamatosan csatlakozik és levál a hálózatról, ezért az IP-erőforrások vizsgálata elengedhetetlen a hálózat stabil elérhetőségéhez.

Szóval, mi a megoldás rá?

Hatékony IP szkenner.

A gyors és problémamentes IP-szkenner az, amit mindenki nagyon vár. És Fejlett IP-szkenner ebben a tekintetben az egyik legjobb, amit kereshet.

Ebben a cikkben erről az eszközről fogok beszélni, hogy segítsen eldönteni, megéri-e a figyelmet, vagy sem.

Kezdjük. Csináljunk?

Fejlett IP-szkenner: Részletes nézet

A több mint 52 millió felhasználó bizalmát kivívott Advanced IP Scanner by Famatech egy ingyenes és megbízható hálózati szkenner.

Megjeleníti a teljes hálózati eszközöket, távoli rendszervezérlést biztosít, és hozzáférést biztosít még megosztott mappákhoz is, hogy jobban elemezhesse a hálózatot a Wi-Fi vagy LAN hálózat átvizsgálásával.

Ezen kívül az eszköz segítségével távolról is kikapcsolhatja számítógépeit. Az eszköz telepítésétől és futtatásától a használatig minden egyszerű. Az Advanced IP Scanner úgy készült, hogy együttműködjön a Radmin távoli adminisztrációs programjával, amely tovább bővíti a képességeit. Az eszköz hasznos a hálózati adminisztrátorok és a haladó felhasználók számára, akik szemmel szeretnék tartani a hálózatukat.

  Hogyan változtasd meg a felhasználóneved a Snapchatben

Jellemzők 🙋

Könnyen megközelíthető

Érzékelheti a Wi-Fi útválasztókat, vezeték nélküli eszközöket, megosztott mappákat, FTP-t és egyéb hálózati eszközöket.

Radmin és RDP

Az eszköz hálózati szkennelési funkciói mellett összetett feladatok ellátására is képes. Az Advanced IP Scanner a Radmin segítségével távolról is segíti a kapcsolatok létrehozását.

Az IP-szkenner lehetővé teszi fájlátvitelt, szöveges csevegést, hangcsevegést, Telnet kapcsolatok létrehozását, ping, SSH stb. Ha többféle módon szeretne csatlakozni egy eszközhöz, használja az eszköz menüjét.

További távoli asztali szoftvereket is felfedezhet a távoli munkaállomások kezeléséhez.

Más funkciók

 • MAC-cím észlelése
 • Az eredmények exportálása CSV-fájlba
 • Eszközkövetés
 • Felhőbeli eszközkészlet
 • Kapacitásfigyelés
 • Eseménynaplók
 • Megfelelés és licenckezelés

Használhatja ezt az eszközt számítógépén anélkül, hogy feltétlenül telepítené. Amikor elindítja a telepítőjét, a rendszer felkéri, hogy válasszon egyet a két lehetőség közül:

 • Futtassa a programot
 • Végezzen el egy szabványos beállítási folyamatot.

Az eszköz hordozható verziójának köszönhetően nem hoz létre további mappákat vagy fájlokat a rendszeren. Kap néhány ideiglenest, amelyekre szüksége van az alkalmazás futtatásához. Ezen túlmenően az eszköz soha nem fogja megváltoztatni a számítógépén található beállításjegyzék-bejegyzéseket.

Teljesen ingyenesen használható

Az Advanced IP Scanner teljesen ingyenesen használható. Nincsenek időkorlátok, rejtett költségek vagy funkciókra vonatkozó korlátozások, amelyeket ezek Önre szabnak.

Minimalista felület

Ez az IP-szkenner egy egyszerű felülettel van felszerelve, amelyet mind a tapasztalt, mind a kezdő felhasználók nehézség nélkül használhatnak. Egyszerűsége ellenére intuitív funkciókat és egyértelmű információkat biztosít.

A funkciókhoz kétféleképpen lehet hozzáférni, amelyeket preferenciái alapján választhat:

 • Az eszköztár gombjaival
 • Hagyományos menük

Ezenkívül lehetővé teszi, hogy a szkennelés után kommunikáljon az összes általa azonosított eszközzel. Ha kapcsolatba szeretne lépni ezekkel az eszközökkel, kattintson rájuk a jobb gombbal, és használja a helyi menüt.

  Hogyan kaphat értesítést a terminálparancsokról Linuxon

Rendszerkövetelmények

Az Advanced IP Scanner előfeltételei vagy rendszerkövetelményei minimálisak. Azonban nincsenek hivatalos adatok az operációs rendszer, a hely, a memória vagy a CPU követelményeiről. A hivatalos webhelyén csak azt láthatta, hogy az eszköz kompatibilis a Windows 10 rendszerrel.

Tehát, ha van egy másik Windows-verziója, kipróbálhatja, hogy működik-e az Ön számítógépes rendszerével vagy sem, de nagyobb az esélye annak, hogy így lesz.

Az Advanced IP Scanner telepítése és konfigurálása

Minden telepítési és konfigurációs lépés egyszerű. Csak kövesse ezeket a lépéseket, és kész!

Telepítés:

1. lépés: Az Advanced IP Scanner telepítéséhez lépjen a hivatalos webhelyére, és kattintson az „Ingyenes letöltés” ​​lehetőségre.

2. lépés: Miután letöltötte a programot, megnyithatja azt. Valami ilyesmit láthatnál:

Itt két lehetőséget láthat. Bármelyik választást választja, de itt telepítem a programot, hogy mélyen elvigye Önt annak folyamatába. Ellenkező esetben használhatja a hordozható verziót, amely nem igényel telepítést.

3. lépés: Fogadja el a licencszerződést, majd kattintson a „Telepítés” gombra.

Most láthatta ezt a képernyőt.

4. lépés: Telepítette a programot, és készen áll a hálózat átvizsgálására a nagy zöld „Scan” gomb megnyomásával. Tehát indítsa el a szkennelést!

Konfiguráció:

Ha nem elégedett az alapértelmezett beállításokkal, és nincs vele semmi baj. Fedezze fel az eszközben rejlő lehetőségeket úgy, hogy úgy konfigurálja, ahogyan használni szeretné.

És ami a legjobb, sokkal több dolgot tesz lehetővé, mint amit alapértelmezésben kapsz. Először kattintson a „Beállítások” gombra a menüsorban, majd válassza az „Opciók” lehetőséget.

Megjelenhet egy új ablak, ahol módosíthatja a beállításokat az erőforrásokhoz, a teljesítményhez és más hasznos dolgokhoz.

Például a vizsgálatot viszonylag lassú módon állíthatja be. Ennek eredményeként a CPU-használat alacsony lesz, de az idő hosszabb lesz. Éppen ellenkezőleg, engedélyezheti az alkalmazás számára, hogy gyors szkennelést futtasson, ami több CPU-t fogyaszt.

  Asztali Chrome-bővítmények telepítése Androidra

Ezen kívül beállíthatja a nagy pontosságú szkennelést, hogy nagyobb teljesítményt érjen el, de hosszabb idő alatt. Az „Erőforrások” kategóriából átkapcsolhatja az erőforrások vizsgálatát, beleértve az RDP-t, az FTP-t, a HTTP-t stb.

GYIK ☝️

Tud-e szkennelni a portokat az Advanced IP Scanner segítségével?

Nem. Az eszköz csak a helyi vezeték nélküli vagy vezetékes hálózaton belüli eszközök hálózati szkennelését és MAC- és IP-címeinek lekérését teszi lehetővé. Segítene, ha felfedezné a portszkenner szoftvert.

Biztonságos az eszköz használata?

Igen, az Advanced IP Scanner megfelel a Microsoft legszigorúbb biztonsági szabványainak, hogy sikeres működést biztosítson Windows rendszerben.

Elmenthető az azonosított eszközlista?

Igen. Az azonosított eszközökkel rendelkező összes listát elmentheti CSV, HTML vagy XML fájlok formájában. Ehhez lépjen a Fájl menübe, és kattintson a „Mentés másként” elemre, vagy kattintson a jobb gombbal a helyi menüre.

Következtetés

Remélem, most már jobban megértette az Advanced IP Scannert, és azt, hogy ez az eszköz mit tud segíteni Önnek. Így kezdje el átvizsgálni a hálózatot, és tájékozódjon arról, hogy mely rendszerek csatlakoznak a hálózaton belül annak képességei révén, hogy a biztonságosabb oldalon maradhasson.