Anthropic 450 millió dolláros emelés és Microsoft Fabric az adatelemzésért

Helló! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

Az Anthropic 450 millió dollárt gyűjt a következő generációs AI-asszisztensek építésére

Az Anthropic egy gyorsan bővülő, generatív mesterséges intelligencia induló vállalkozás, amelyet tapasztalt OpenAI-szakemberek alapítottak. A Spark Capital vezette a cég jelenlegi C sorozatú finanszírozási körét, amely 450 millió dollárt gyűjtött össze.

A Google, a Salesforce Ventures, a Sound Ventures és a Zoom Ventures volt a többi befektető között. Az Anthropic értékelése 1,45 milliárd dollárra emelkedett egy 450 millió dolláros részletet követően.

A Claude, az egyik zászlóshajó terméke, egy mesterséges intelligencia asszisztens, amely sokféle társalgási és szövegfeldolgozási tevékenységre képes.

A cég blogja szerint a finanszírozást a hasznos, etikus és megbízható szolgáltatásokat kínáló mesterséges intelligencia-rendszerek kiépítésére fordítják.

  A Pantheon asztal testreszabása

Az Anthropicnak több mint egy tucat ügyfele van az egészségügyi, a humánerőforrás és az oktatási szektorban, és a Zoom most bejelentette, hogy együttműködik az Anthropic-kal AI-termékek fejlesztésére.

Az OpenAI után, amely több mint 11,3 milliárd dollárt gyűjtött össze, az Anthropic a legjobban finanszírozott mesterséges intelligencia üzletág. Az Anthropic versenytársai, az Adept és az Inflection körülbelül 415 millió dollárt, illetve 225 millió dollárt gyűjtöttek össze.

A Humanlinker 2,5 millió eurót gyűjt az értékesítési csapatok megsegítésére

A Humanlinker 2,5 millió eurót gyűjtött össze egy közelmúltbeli finanszírozási körben, hogy segítse az értékesítési csapatokat a személyre szabott kutatásban. Három lépésből álló folyamata mesterséges intelligencia által generált jégtörőket, személyiségelemzést és fiókintelligenciát tartalmaz a kommunikáció és a tárgyalások javítása érdekében.

A személyre szabott mesterséges intelligencia jégtörők javítják a kommunikációt és növelik a megbeszélések arányát a bevételvezérelt értékesítési csapatok számára a kapcsolattartás során (Sales Execution Platform).

  6 legjobb Barotrauma szerver hosting lehetőség a legjobb élményért

A termék segít az értékesítési ciklus hatékonyságának növelésében a személyre szabási kulcsok, a közösségi médiából származó információk, podcastok, cikkek és más releváns források felhasználásával, valamint az ülések előkészítésében.

Legfőbb jellemzői a következők:

  • AI Generatív Jégtörők: A legmagasabb szintű személyre szabást nyújtja a legrövidebb idő alatt.
  • DISC személyiségelemzés: Segít a személyiségjegyek megértésében, hogy személyre szabhassa ajánlatát.
  • Fiók és emberek intelligencia: Segít átfogó betekintést nyerni a kritikus fiókok és kapcsolatok terén.
  • Vásárlási jelzések: releváns figyelmeztetéseket küld, hogy tájékoztassák a legújabb fejleményekről.
  • CRM-bővítés: Ez segít automatizálni a CRM-et a munkafolyamat optimalizálása és a termelékenység növelése érdekében az időigényes eljárások kiküszöbölésével.

A Microsoft elindítja a Fabric-et, egy új végpontok közötti adat- és elemzési platformot

A Microsoft elindított egy új végpontok közötti adat- és elemzési platformot Microsoft Fabric és Copilot néven a Microsoft Power BI-ban. A Microsoft Fabric egyetlen platformra integrálja az összes adatot és elemzést.

  Fájlok online átvitele közben szüneteltesse és folytassa a nagyméretű feltöltéseket

A Fabric magában foglalja a Microsoft Power BI-t, az Azure Synapse-t és az Azure Data Factory-t, amely emberközpontú elemzési platformot biztosít az adatszakértők, elemzők, tudósok és üzleti felhasználók közötti együttműködéshez.

A vállalkozások hatalmas mennyiségű adatot gyűjtenek össze különböző forrásokból, de ezek értékének felszabadítása nehézkes az elhalasztott és ellentmondó adatok, a rossz adatminőség és az elavult jelentések miatt. Ezek a problémák hátráltatják az innovációt és a mesterséges intelligencia tapasztalatait.

A Microsoft Fabric egy analitikai megoldás, amely teljes körű elemzési támogatást nyújt a vállalkozások számára. Szolgáltatásai közé tartozik az adatmozgatás, a data lakes, az adattervezés, az adatintegráció, az adattudomány, a valós idejű elemzés és az üzleti intelligencia.

A Power BI Copilot privát előnézete generatív mesterséges intelligencia segítségével elemzi az adatokat, és gyorsan készít vizuális jelentéseket a felhasználó által leírt betekintések vagy kérdések alapján. A másodpilóta azonnal használható betekintést nyújt az adatokból azáltal, hogy elemzi és lenyűgöző jelentésben mutatja be a releváns információkat.

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.