Android Live Wallpaper Switcher konfigurálható forrásokkal

Az Android számos területen felülmúlja a versenyt, főleg ami a testreszabási lehetőségeket és az eszköz általános megjelenésének megváltoztatását illeti. Az egyik ilyen elem a háttérképek kiválasztása. Ha az elsődleges versenytársakat nézzük, az iOS elég későn kezdett kínálni a háttérképek testreszabását, és még ezek sem nagyon hasznosak, kivéve a lezárási képernyőn, mivel a kezdőképernyő általában tele van alkalmazásikonokkal, amelyek elrejtik azt, amit beállítottál. a háttér. Hasonlóképpen, a Windows Phone háttérképek csak a lezárási képernyőn láthatók. Az Androiddal elérhető indító- és kezdőképernyő-választékkal ez az a platform, ahol a különböző háttér valóban ragyog.

Az élő háttérképek, annak ellenére, hogy akkumulátoros disznók, sok felhasználó számára az egyik legfontosabb preferencia. Nemrég láthattuk a napvilágot az 500 Firepaper – egy kiváló élő háttérkép, amely az 500 képpontos könyvtár kiválasztott képei között futott végig. Ugyanezt a koncepciót sok lépéssel tovább fejlesztve a Muzei – egy élő háttérkép, amely automatikusan képes váltani a különféle más forrásokból származó háttérképek között, köszönhetően az alkalmazáshoz már elérhető számos bővítménynek. Nézzük meg közelebbről, mit kínál.

  Android és iPhone csoportos üzenetküldő alkalmazás irodáknak

A DashClock híres fejlesztőjétől származó Muzei minőségről és finomságról beszél az első indítástól kezdve. Az alkalmazás mögött meghúzódó koncepció az, hogy különböző „forrásokkal” működik, és alapértelmezés szerint a népszerű műalkotások könyvtárából válogat, emellett lehetővé teszi a helyi fotókönyvtár felvételét is.

Mivel a Muzei nyílt forráskódú, a Goolge Play Store tele van olyan kiterjesztésekkel, amelyek bővítik a forrásgyűjteményt, és lehetővé teszik az 500px, a Reddit, a Flickr, a Facebook és sok más egyéb használatát.

A Muzeit az különbözteti meg igazán, ahogy a fejlesztő nyitva hagyta a bővítmények fejlesztését. A legtöbb testreszabás a hozzáadott forrásoktól függ. Az alkalmazás lehetővé teszi, hogy értesítést kapjon, ha új háttérkép kerül alkalmazásra, és beállíthatja a változási időközt. Emlékezzen arra is, hogy egyes háttérképek olyan színben/textúrában gazdagok, hogy hajlamosak elhomályosítani a kezdőképernyőn megjelenő ikonokat? A Muzei ezt úgy oldja meg, hogy alapértelmezés szerint elhalványítja a háttérképet, amelyet aztán egyszerűen a kezdőképernyő dupla koppintásával lehet fókuszálni. Egyszerű és elegáns megoldás, ha engem kérdezel.

  Egyedi szűrők létrehozásához használja az expozíció és a színpont szabályozását [Android]

Összességében a Muzei az egyik legjobb háttérkép-alkalmazás, amit valaha használtam, beleértve a híres 500 Firepapert is. Az alkalmazás jól átgondolt, elegánsan felépített, és mindent megtesz, amit ígér, és még néhányat. Kötelező, ha az Android testreszabásának rajongója. Az ingyenes alkalmazás működéséhez Android 4.2 vagy újabb verzió szükséges.

Telepítse a Muzeit a Play Áruházból