Android-eszköz tükrözése Chromebookon

A legtöbb esetben az Android megkönnyíti a képernyőtükrözést. Azonban semmi sem egyszerű, ha Chromebook-eszközökről van szó. Alapvetően nem tartalmaznak különféle funkciókat – a Chromebookok célja, hogy hordozhatóak, könnyűek a szoftverek, és képesek legyenek online műveletek végrehajtására.

Ennek ellenére vannak módok Android-képernyőjének tükrözésére a Chromebookon, ha harmadik féltől származó alkalmazások használata szükséges. Szerencsére az Android a király ebből a szempontból. Így tükrözheti az Androidot Chromebookján.

Ez az alkalmazás az egyik legjobb képernyőtükrözést biztosító, harmadik féltől származó alkalmazás harmadik iterációja Android-eszközökhöz. Támogatja a Google Castot, a Miracastot és az AirPlayt is. Igen, a Reflector 3 alkalmazás lehetővé teszi az Android-eszköz képernyőjének tükrözését a Chromebook-eszközön. Íme, hogyan kell csinálni.

A kezdéshez töltse le az alkalmazást Chromebookjára és Android-eszközére. Várja meg, amíg az alkalmazások letöltődnek, és telepítse őket (Chromebook), vagy engedélyezze az automatikus telepítést (Android). A telepítési folyamat befejezése után futtassa az alkalmazást mindkét eszközön. Győződjön meg arról, hogy ugyanahhoz a Wi-Fi hálózathoz csatlakoznak. Ez nagyon fontos – ha az eszközök különböző hálózatokhoz csatlakoznak, a módszer nem fog működni.

Android-eszközön navigáljon a képernyő bal felső sarkába, és nyissa meg a menüt. Ezután válassza a Képernyő/Audio átküldése lehetőséget. Látnia kell az elérhető eszközök listáját, és a Chromebooknak rajta kell lennie. Érintse meg a Chromebook bejegyzést itt a tükrözés megkezdéséhez.

A Vysor egy olyan alkalmazás, amely lehetővé teszi Android-eszközének vezérlését a Chromebook segítségével. Ez megjeleníti Android képernyőjét a Chromebookon, lényegében tükrözve azt, amit a telefon/táblagép képernyőjén csinál. Minden szándékkal és céllal ez egy tükröző alkalmazás egy csavarral – lehetővé teszi, hogy számítógépét használja telefonja vezérlésére.

  Hogyan indítsunk el egy alkalmazást a gyorsbeállításokból [Android]

Az alkalmazás ingyenes verziója lehetővé teszi az Android képernyőjének tükrözését, de korlátozott felbontási lehetőségekkel. A fizetős verzió nagyobb felbontási lehetőségeket tesz lehetővé. Íme, hogyan történik.

Először is a Vysort Chromebookjára telepíti, nem Android-eszközére. Tehát menjen a webhelyükre, és töltse le a telepítést. A telepítés letöltése után telepítse az alkalmazást. Amikor a folyamat véget ért, futtassa az alkalmazást. Győződjön meg arról, hogy engedélyezte az USB-hibakeresést a Chromebookon. A Chromebooknak hozzá kell férnie Android telefonjához.

Miután belépett a Vysor alkalmazásba, érintse meg a Nézet gombot az elérhető eszközök listáján. Természetesen győződjön meg arról, hogy Chromebookja és Android-eszköze is ugyanahhoz a Wi-Fi-hálózathoz csatlakozik.

Várja meg, amíg minden betöltődik. Miután ez megtörtént, sikeresen tükrözte az Android rendszert Chromebookján. Ráadásul most már az egér és a billentyűzet segítségével szabályozhatja, hogy mi történjen a telefonján.

Ez az eszköz nem a legdivatosabb vagy legintuitívabb a képernyőtükrözéshez. Azonban nem igényel rootolást, és bármilyen Android modellen használható. A lényeg az, hogy a VMLite VNC Server egy távirányító eszköz Android-eszközökhöz. Ingyenesen azonban nem fogja tudni használni, mivel csak a fizetős verzió érhető el. Így használhatja ezt az alkalmazást Android-képernyőjének tükrözésére Chromebookon.

Töltse le az alkalmazást a GooglePlay áruházból. Ezután töltse le és telepítse az alkalmazást Chromebookjára a hivatalos webhelyükről. Miután mindkét eszközre telepítette, engedélyezze az USB hibakeresést a telefonon. Ezután csatlakoztassa Android-eszközét a Chromebookhoz a szabványos USB-kábellel.

  Gyakorold a nyilvános beszédet egy virtuális színpadon, szimulált közönséggel [Android]

A Chromebookon lévő eszköznek fel kell ismernie az eszközt, és meg kell jelennie a VMLite szerver indítása lehetőségnek. Kattints rá. Ennyi, el kell kezdeni a tükrözést.

Mindenekelőtt az AirDroid alkalmazás lényege a fájlkezelés. Ez elég nyilvánvaló abban a pillanatban, amikor meglátogatja a webhelyüket (ami nagyon klassz). Az eszköz legújabb verziója azonban számos további funkciót hozott a játékba. Az egyik ilyen funkció természetesen a képernyőtükrözés funkció.

Kezdje fiók létrehozásával. Ehhez bármilyen eszközt használjon. Most töltse le az alkalmazást telefonjára a Google Play Áruházból. Az alkalmazás gyors megtalálásához beolvashatja a QR-kódot az AirDroid webhelyen. Miután letöltötte és telepítette telefonjára, győződjön meg arról, hogy Chromebookja és Android-eszköze is ugyanarra a Wi-Fi-hálózatra csatlakozik.

Nyissa meg az alkalmazást Chromebookján. A QR-kódnak meg kell jelennie a Chromebook képernyőjén. Szkennelje be Android készülékével. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. Miután mindent végigkövetett, el kell kezdődnie a tükrözésnek.

Az AllCast valójában nem tükröző alkalmazás. Nem jeleníti meg a teljes Android operációs rendszert a Chromebook képernyőjén. Lehetővé teszi azonban, hogy videókat, fényképeket és zenéket streameljen telefonjáról/táblagépéről, közvetlenül egy Chromebook-eszközön. Ha ezekre a célokra szeretné tükrözni az Android képernyőjét, akkor a tükrözés helyett az öntvény használata sokkal jobb, gyorsabb és érzékenyebb ötlet.

Bár az eszköz ingyenes verziója létezik, korlátozza az átküldhető videó hosszát, és hirdetéseket jelenít meg. A fizetős verziónak nincsenek ilyen korlátozásai. Így használhatja az AllCast tartalmat androidos telefonjáról egy Chromebookon.

  A 8 legjobb Android hangrögzítő

Először nyissa meg a Chrome Internetes áruházat, és keresse meg az AllCast alkalmazást. Ha megtalálta, töltse le és telepítse. Android-eszközén nyissa meg a Google Play Áruházat, és keresse meg az alkalmazást. Töltse le és engedélyezze a telepítést. Miután sikeresen telepítette mindkét eszközre, nyissa meg az alkalmazást a telefonján, és válassza ki a Chromebook Chrome böngészőt vevőként. Végül kezdje el a tartalom átküldését Chromebookján.

Android tükrözése vagy átküldése Chromebookra

Bár a képernyőtükrözés és az átküldés nem a Chromebook alapértelmezett beállításai, számos eszköz segít ebben a törekvésben. Próbálja ki a listából bármelyik alkalmazást, és találja meg az Önnek legmegfelelőbbet. Mindegyiknek megvannak a maga különlegességei és előnyei.

A listából melyik alkalmazást próbáltad? Kitartott egy adott mellett? Talán még úgy döntött, hogy a fizetős verziót választja? Menjen előre, és tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben.