Amit a Pardotról tudni érdemes

A Pardot egy marketing automatizálási megoldás, amely a Salesforce családhoz tartozik.

A marketingszakemberek keresik a módját marketing erőfeszítéseik fokozásának annak érdekében, hogy az ügyfelek igényeit magas szinten tudják kielégíteni, és javítsák a teljesítményt és a bevételt.

A növekvő verseny pedig megköveteli, hogy minden lépésben hatékonyak legyenek, hogy a versenytársak előtt maradjanak.

Tehát, ha hagyományos manuális módszereket használnak marketingtevékenységeik végrehajtására, az időigényes és fárasztó folyamat lenne.

A Pardot itt hasznos a marketingesek számára.

Ez a népszerű marketingszoftver elemzési és mesterséges intelligencia képességei révén segíti a marketingtevékenységek automatizálását. Az értékesítési és marketing csapatokat is egyesíti az általános teljesítmény és a leadek növelése érdekében.

Ebben a cikkben a Pardotról, annak alternatíváiról és még sok másról fogok beszélni.

Kezdjük!

Mi az a Pardot?

A Salesforce Marketing Cloud Account Engagement (SMCAE) néven most már Salesforce Marketing Cloud Account Engagement (SMCAE) néven ismert Pardot számos Salesforce-ügyfél számára megfelelő választás, akik B2B automatizálási eszközt keresnek. Valójában ez egy potenciális ügyfeleket generáló és tápláló platform, amely számos olyan funkcióval és előnnyel rendelkezik, amelyek fokozzák marketing erőfeszítéseit.

A Pardot lehetővé teszi a szervezetek számára a kommunikáció hatékonyságának mérését és nyomon követését, teljes betekintést nyerhet a közönség viselkedésébe, és számos kritérium alapján személyre szabhatja a releváns tartalmat a kampányokban.

A Pardot segítségével a marketingszakemberek biztonságos értékesítési tölcséren keresztül tudják mozgatni vásárlóikat. Az eszköz segítségével rendkívül egyszerűvé válik a hatékony e-mailek tervezése és a célközönség megfelelő tartalommal való bevonása.

Ezenkívül biztosíthatja, hogy a megfelelő közönséggel a megfelelő időben és hangnemben lépjen kapcsolatba. Ez segít az értékesítési képviselőknek több üzletet kötni a rendelkezésre álló információk alapján.

Ezenkívül a marketingszakemberek lenyűgöző lehetőséget kapnak arra, hogy hatékonyan és gyorsan együttműködjenek az értékesítési csapattal a Pardot funkcióinak használatával. Nyomon követheti a felhasználók minden lépését, és rögzítheti a marketing ROI-t. Ily módon javíthatja az ügyfélélményt és az ügyfélbázist, miközben több adatközpontú megoldást hozhat létre a nagyobb növekedés jegyében.

A Pardot szorosan integrálva van a Salesforce alapvető objektumaiba. Az árpont még elérhetőbbé teszi a különféle szervezetek számára.

Hasznos többszörös felhasználási esetekben, beleértve az e-mail marketinget, az űrlapokat, az elköteleződési előzményeket, a szegmentálást, az osztályozást, a pontozást, a lead minősítést, a keresési marketinget, a marketingelemzést, a többcsatornás marketinget stb.

Marketing automatizálás MCAE-vel

A Pardot vagy az MCAE lehetővé teszi az ismétlődő feladatok automatizálását, és időt takaríthat meg a nagy célokra való összpontosításhoz. Az MCAE véget nem érő szolgáltatásokat kínál a marketingcsapatok számára, hogy ügyfeleik bővítésével fokozzák üzletüket.

Felfedezheti az automatizálási eszközök teljes készletét, amellyel több csővezetéket generálhat, felhatalmazhatja az értékesítést, és releváns kapcsolatokat hozhat létre, hogy gyorsabban köthessen le több ügyletet.

Íme, hogyan segíthet a B2B marketing automatizálása növelni eladásait, növelni a leadeket, és hatékonyabbá válni a vállalkozás átalakításához.

#1. Marketing automatizálás

A hatékony marketingautomatizálással megszabadulhat az értékesítési és marketingfeladatok kézi munkájától, és segíthet csapatának felgyorsítani a marketing folyamatot azáltal, hogy:

 • Több ügylet gyorsabb lezárása az intelligens potenciális ügyfelek támogatásával: Automatikusan küldjön e-maileket, és hajtson végre minden marketingfeladatot a triggerek, például a felhasználói interakciók, az idő és más egyéni paraméterek alapján.
 • Hatékony üzenetek küldése dinamikus tartalommal: Használjon gyűjtött adatokat, hogy jobb ügyfélélményt biztosítson, zökkenőmentesen alakítsa ki a gondozási és e-mail-útvonalakat, jelenítsen meg célzott ajánlatokat stb.
 • Lépjen kapcsolatba ügyfeleivel a megfelelő pillanatban: válaszoljon a potenciális ügyfelekre, és ismerje meg, mi történik az értékesítések között. Valós idejű figyelmeztetéseket kaphat, hogy kapcsolatba léphessen a potenciális ügyfelekkel, amikor az számít, és figyelje meg a potenciális ügyfelek cselekedeteit.
 • Részletes nézet a potenciális ügyfelek tevékenységéről: Hozzon létre releváns beszélgetéseket, és célozzon meg több értékesítési ajánlatot a potenciális ügyfelek tevékenységére vonatkozó részletes adatok segítségével.
  Mi az OTG tárolás?

#2. Vezető generáció

Az MCAE praktikus lehetőségeket kínál a kiváló minőségű leadek gyűjtésének egyszerűsítésére. Céloldal-készítővel létrehozhat integrációval és egyéni elrendezéssel rendelkező céloldalakat. Az MCAE-vel lehetőség nyílik űrlapok hozzáadásával az oldalakhoz, amelyekkel lényeges kapcsolatfelvételi információkat gyűjthet a felhasználókról.

Teljes statisztikát fog kapni a fizetett és organikus keresésről, a kulcsszavak teljesítményéről stb., így elemezheti az egyes pontokat, és javíthatja a keresőoptimalizálási és keresőoptimalizálási erőfeszítéseket. Emellett a Pardot funkciónak köszönhetően teljes képet kaphat a közösségi média marketingkampányairól és a közönség interakcióiról.

#3. Lead Management

Az MCAE lehetővé teszi, hogy a triggereken alapuló üzenetküldés révén kapcsolatba lépjen felhasználóival, beleértve az időt, az interakciókat és más egyéni paramétereket. Ezzel a marketingeszközzel a felhasználók értékelési és pontozási mutatói alapján összegyűjtheti a legmenőbb leadeket.

Az eszköz automatikusan felosztja a potenciális ügyfeleket dinamikus és célzott listákra. Segít az ügyfelek érdeklődésének és viselkedésének nyomon követésében is, hogy releváns tartalmat kínálhasson.

#4. E-mail marketing

Az MCAE segít az e-mail marketing kampányok hatékony és eredményes végrehajtásában. A vizuális és felhasználóbarát Email Builder segítségével reszponzív és fényes e-maileket is készíthet az ügyfél kívánságai szerint.

Hasznos funkciói, mint például az ütemezési lehetőség, az automatikus válaszadók, a vizuálisan ápoló vászon és még sok más, segítenek releváns üzeneteket küldeni az ügyfeleknek, és statisztikákat gyűjteni a legjobban teljesítő tartalomról.

#5. Összehangolás a fejlődéssel

Az MCAE/Pardot használatának előnye, hogy lehetővé teszi az értékesítési és marketingesek összekapcsolását, hogy lenyűgöző eredményeket érjenek el az ügyfélkapcsolati kampányokban. Könnyen nyomon követheti a Gmailen keresztül küldött üzeneteket, kommunikálhat a fő potenciális ügyfelekkel, és azonnali valós idejű figyelmeztetéseket kaphat.

#6. ROI jelentés

Elemezheti az értékesítési és marketing erőfeszítések hatását a bevételre. A Pardot többféle jelentést készít, például életciklus-jelentést, ROI-jelentést és speciális e-mail-jelentést. Ezen kívül most már lehetőség van különböző marketingeszközök összekapcsolására és az ügyfelek interakcióinak kezelésére a különböző csatornákon keresztül.

#7. Mesterséges intelligencia

Az MCAE az AI-val integrálva javítja az értékesítési és marketingtevékenységeket, valamint több érdeklődőt vonz be. Az Einstein-eszköz segítségével nyomon követheti és elemezheti az ügyfelek viselkedését, a lead-pontozást, a marketingkampányok betekintését és a felhasználói elköteleződési tevékenységet.

A gépi tanulás lehetővé teszi, hogy megfelelő potenciális ügyfeleket találjon, ügyfélközpontú megközelítést alkalmazzon, megtekintse a hatásmezőket, és új közönségeket fedezzen fel. Ezen kívül vannak más funkciók is, amelyek segítenek vállalkozása méretarányosításában és marketingjének automatizálásában. Ezek a következők:

 • Személyre szabott és dinamikus e-mailek, valamint céloldalak létrehozása mindössze kattintással, nem a kóddal
 • Az értékesítési képviselők teljes rálátása az ügyfelek elkötelezettségére és a potenciális ügyfelek zökkenőmentes átadása
 • Egyszerű szegmentálás a felmérés, a videoalkalmazások és a webinárium iránti elkötelezettség alapján
 • A B2B marketingelemzők segítségével prediktív betekintést kaphat a marketing és a ROI-statisztikák összekapcsolása érdekében
 • Fiókalapú pontozás, amely segíti az értékesítést és a marketinget a kulcsfiókokhoz való igazodásban

Miért a Pardot (MCAE)?

A Salesforce nem helyettesíti a Pardot (MCAE), hanem ugyanazokat a szolgáltatásokat és funkciókat használja, valamint az árakat és a csomagolást. Nézzük meg, miért változott a Pardot Marketing Cloud Account Engagementre.

 • Könnyen felismerhető a konzisztencia és a funkcionalitás: A Salesforce megváltoztatja termékneveit, hogy leíróbbak legyenek. Segít az embereknek kiválasztani a vállalkozásuknak megfelelő terméket, és könnyen felismerni a termék felhasználását.
 • Platformegyesítés: A Salesforce az egyes termékeket egy platformszakasz alá szegmentálja, így az ügyfelek könnyen kereshetnek igényeik szerint. A fő ötlet az, hogy minden megoldást egy adott szakasz alá helyezzünk.
 • Rugalmasság és tartósság: Egy tökéletes név kidolgozása, amely röviden leírja a termék funkcionalitását a néven keresztül, nem igényel további változtatást a jövőben.
  Hogyan lehet megnyitni a vágólap előzményeit?

A vállalkozások a következő okok miatt használják az MCAE-t:

 • A potenciális ügyfelek azonosítása, kezelése és minősítése
 • Kampánykezelés, előzmények és hierarchiák
 • Funkciók közösségi médiához, célzott marketinghez és e-mailekhez
 • Folyamatszabványok és finomítás sablonok, szegmentálás és automatizálás révén
 • Céloldalak és űrlapok, amelyek automatikusan összekapcsolják az adatokat a potenciális ügyfél nyilvántartásaival
 • Jelentéskészítés a kapcsolódó alkalmazásokról, kampányokról, potenciális ügyfelek életciklusáról és marketingeszközökről olyan dolgok nyomon követésével, mint például a folyamatok befolyásolása és a kampány teljesítménye

Ezenkívül az MCAE segít további potenciális ügyfelek megtalálásában, a marketing automatizálásában, a legforróbb potenciális ügyfelek azonosításában, a marketing ROI maximalizálásában, az adatok kezelésében, a hatékony integrációk megvalósításában és még sok másban.

MCAE árképzés

A nagyvállalatok és vállalkozások még gyorsabban növekedhetnek a Salesforce MCAE által kínált különféle kiadásokkal, amelyek illeszkednek az üzleti folyamatokhoz. Az alábbi árképzési lehetőségek közül választhat:

 • Növekedés: 1250 dollárba kerül havonta. Tartalmaz olyan funkciókat, mint a lead generálás, minősítés, menedzsment, e-mail marketing, e-mailek személyre szabása, 10 000 kapcsolatfelvételi korlátozás, korlátlan e-mail marketing opciók, 50 űrlap és céloldal, marketing naptár, A/B tesztelés és még sok más.
 • Plusz: 2500 dollárba kerül havonta, és magában foglalja a fejlett marketingautomatizálást, lead generálást, minősítést, kezelést, e-mailek személyre szabását és fejlett elemzést.
 • Haladó: 4000 dollárba kerül havonta 10 000 kapcsolatért. Ez a legnépszerűbb árkategória, amely ugyanazokat a funkciókat kínálja, mint a Plus csomag, plusz fejlesztői homokozókkal, üzleti egységekkel és mesterséges intelligenciával a marketinghez és az értékesítéshez.
 • Prémium: Vállalati használatra kész funkciókat, személyre szabott terméktámogatást és prediktív elemzést kaphat havi 15 000 dollárért 75 000 kapcsolattartónál.

Ön is regisztrálhat egy INGYENES túrára, hogy megértse, hogyan működik pontosan.

A Salesforce MCAE alternatívái

#1. HubSpot Marketing Hub

A HubSpot marketingszoftvert kínál, amely segít a marketingeseknek és az értékesítési képviselőknek több közönséget vonzani, a látogatókat a megfelelő ügyfelekké alakítani, és teljes körű marketingkampányokat futtatni. A HubSpot Marketing Hub egy könnyen használható és hatékony platform.

A platform lehetővé teszi látogatók vonzását hirdetésekkel, közösségi média kampányokkal, blogírással stb. A ROI-t a hozzárendelési jelentésekkel követi nyomon. Az összes marketingadat és eszköz most egyetlen fedél alatt található, így időt takaríthat meg, és megtalálhatja a személyre szabott élmény biztosításához szükséges kontextust.

Létrehozhat olyan tartalmat, amelyre közönsége vágyik, és vonzóvá teheti azt, hogy a potenciális ügyfelek ne maradjanak le a kínálatról.

Hozzon létre egy méretezhető stratégiát, hogy egyre több látogatót vonzzon, és váltson belőlük leadeket. A HubSpot Marketing Hub népszerű funkciókat kínál, például marketingelemzést, egyéni objektumokat, értékesítési integrációt és még sok mást.

A HubSpot egyszerű műszerfalakat és modern felületet kínál, amely felhasználóbarátabb a Pardothoz képest. Lehetőséget ad képzésre és támogatásra, például a HubSpot Akadémiára, ahol fejlesztheti készségeit a fejlett funkciók erejének használatában.

Az automatizálás, a jelentéskészítés és az ügyfélszolgálat terén a HubSpot előnyben van. Árszerkezete nagyon egyszerű. Ingyenesen használhatja, de megtalálja a HubSpot márkajelzést.

Az alapár, ahol nem talál semmilyen márkajelzést, havi 45 dollártól kezdődik. Szerezzen be egy ingyenes demót az összes prémium kiadáshoz. A Pardot nem biztosít ingyenes próbaverziót, de ingyenes körutazáson vehet részt. A Pardot a kisvállalkozások számára elérhetetlen lehet a magas árai miatt.

#2. Adobe Marketo Engage

Tegye gördülékenyebbé ügyfélútját az Adobe Marketo Engage segítségével. Segítségével nyomon követheti ügyfelei minden viselkedését, és bevonhatja a megfelelő ügyfelet. Gyorsan méretezheti a marketingkampányokat, és meghatározhatja, hogy a csatornák és a marketing hogyan hatnak az Ön üzleti bevételére.

Használja ki a beépített intelligenciát, a kifinomult utazási folyamatokat és a viselkedési adatokat, hogy azonosítsa, felgyorsítsa és alkalmazza a legjobb lehetőségeket, hogy a vásárló utazását gördülékenyebbé tegye.

  Az LXQt asztal testreszabása

Az Adobe Marketo Engage tartalom személyre szabását, automatizálást, hatáselemzést, marketingadat-környezetet, értékesítési partnerséget, csatornák közötti elkötelezettséget és még sok mást kínál.

Készítsen egy személyre szabott bemutatót, hogy megértse az elköteleződési marketing megoldásokat és a részletes termékjellemzőket, beleértve a gondoskodást, az automatizálást, az e-mail marketinget és még sok mást. Egyszerű és képességekben gazdag csomagokat kap, amelyek segítenek növelni az ügyfélélményt és növelni vállalkozását.

A Marketo Engage különböző sablonokat kínál változók, modulok, elemek és tárolók kombinációival, amelyeket használhat. Ezenkívül INGYENESEN kap mobilra optimalizált e-mail sablonokat. A sablonon végrehajtott módosítások asztali és mobil formátumban is megtekinthetők.

Létrehozhatja, megtekintheti és jóváhagyhatja az űrlapokat, valamint törölheti vagy átrendezheti a mezőket, és hozzáadhatja őket a legördülő menüből. A láthatósági szabályok alapján lehetősége van az űrlapok megjelenítésére vagy elrejtésére.

A Marketo Engage helyfüggő nyelvi beállításokat, automatikus kitöltést kínál a közösségi médiában potenciális ügyfelek számára, valamint progresszív profilalkotást a köszönőoldal vagy a külső URL átirányításához és előnézetéhez.

A Pardot/MCAE-hez képest a Marketo Engage nyer az előre elkészített sablonok, a testreszabási lehetőségek, az űrlapokhoz kapcsolódó funkciók szállítása, a közösségi média kampányok, a BI-elemzés, a marketingnaptár, a SEO és egyebek terén.

#3. Zoho Marketing Plus

A marketingszakemberek és az értékesítési képviselők kihasználják a Zoho Marketing Plus egységes platform előnyeit. Egyesíti az összes marketingtevékenységet, és több csatornán keresztül bevonja ügyfeleit. Segítségével növelheti a marketingkiadások ROI-ját, és növelheti csapata termelékenységét.

Mivel előfordulhat, hogy Ön egyszerre kezel különböző csatornákat, marketing biztosítékokat, üzenetküldést, iparági áttekintéseket és még sok mást, nagy hatású és modern marketingkampányokra van szüksége csapata számára.

A Marketing Plus hozzáférést biztosít a megfelelő marketingszakemberhez, összehozza a csapatot, és lehetővé teszi számukra a zökkenőmentes együttműködést.

A Marketing Plus támogatja az SMS-eket, eseményeket, közösségi médiát, prezentációkat, felméréseket, webináriumokat és e-maileket, így tartalmait minden olyan csatornán terjesztheti, ahol ügyfelei már ott vannak. Engedje meg marketingcsapatának, hogy egyetlen marketingplatformról könnyedén megtervezze és végrehajtsa kampányait.

Gondoskodjon arról, hogy marketingkampánya sikeres legyen a Marketing Plus segítségével. Létrehozhat tevékenységeket, nyomon követheti az előrehaladást, kijelölheti a feladatok tulajdonjogát, együttműködhet csapatával, és valós időben megadhatja közönségének, amit szeretnének.

A Zoho Marketing Plus jobb választás kisvállalkozások vagy induló vállalkozások számára, mivel 15 napos INGYENES próbaverziót biztosít. Lehetőséget kap a márkakezelésre, a konverziókövetésre, a többfelhasználós támogatásra stb., mint a Pardot. A standard ár megfizethető bármilyen méretű vállalkozás számára.

#4. Sendinblue Marketing Automation

Automatizálja értékesítési és marketingfolyamatait pillanatok alatt a Sendinblue Marketing Automation segítségével. A többcsatornás támogatásnak köszönhetően mindenhol ott lehet, ahol ügyfelei már vannak, például e-mailben, SMS-ben, csevegésben, postafiókban stb.

Személyre szabhatja közönségének minden lépését úgy, hogy minden ügyfelet szegmentál az igényeik, a helyszínek stb. alapján. Regisztrációs űrlapokat, Facebook-hirdetéseket és nyitóoldalakat kap, hogy látogatóit értékes ügyfelekké alakítsa.

A Sendinblue felülete látványosabb és kellemesebb a használata. Ez egy egyszerűbb folyamat a kapcsolatok importálására és kategorizálására az ügyfelekkel való kommunikáció érdekében. Ingyenes tesztvezetést kínál, és mindenki számára megfizethető.

Szerző megjegyzése

A Pardot kétségtelenül egy kiváló marketingautomatizálási platform, amely fejlett funkciókkal rendelkezik, és számos előnyt kínál a markerek számára.

Az automatizálás és a mesterséges intelligencia erejét felhasználva segíti a marketingtevékenységeket a lead generálástól és gondozástól az e-mail marketingig, a közösségi média célzásáig és a kampánykezelésig. Teljesítményét részletes elemzésekkel és jelentésekkel is nyomon követheti.

Összességében a platform nagyszerű a jó költségvetéssel rendelkező vállalkozások és marketingszakemberek számára. Ha azonban bármilyen okból nem találja vonzónak, legyen szó kínálatról vagy magas árról, akkor kereshet a fent említett Pardot alternatívákat. ‘

Végső soron válassza ki azt a marketingautomatizálási platformot, amely megfelel az Ön igényeinek, és még mindig nem éri el a költségvetését. És legyen tanúja marketing erőfeszítéseinek beteljesedésének!