Állítsa vissza a véglegesen törölt fotókat a Recoverit Photo Recovery segítségével

Nézzük meg, hogyan lehet helyreállítani a fényképeket a kritikusok által elismert Wondershare Recoverit Photo Recovery segítségével.

Véletlen törlések mindannyiunkkal mindig előfordulnak. Ezenkívül nincs egyszerű módja annak, hogy a döntő fontosságú fájlokat formázott meghajtókról vagy összeomlott rendszerekről lekérje.

Azonban, Wondershare Recoverit sokkal fejlettebb, és ez alatt azt értjük, hogy több mint 500 helyzetből elveszett fájlokat képes visszaállítani. Legyen szó vízkárról, elveszett partícióról vagy bármilyen fizikai vagy szoftveres problémáról, támaszkodhat a Recoverit helyreállítási algoritmusaira.

Mielőtt folytatná a funkciókat és egy kis helyreállítási tesztet, maradjon a helyén, hogy megtudja, mi különbözteti meg ezt a többi közül.

Wondershare Recoverit Photo Recovery

A Windows és Mac rendszerekhez elérhető Wondershare Recoverit Photo Recovery célja az adatok helyreállítása bármilyen katasztrófa esetén.

Ezzel kivételes, 95%-os sikeraránnyal visszaállíthatja az elveszett fájlokat belső (merevlemezek) és külső adathordozókról (flash meghajtók, memóriakártyák stb.).

Az iparág veteránja, több mint két évtizedes tapasztalattal, és több mint 35 szabadalmat kapott adat-helyreállítási algoritmusaiért.

Míg mi elsősorban a véglegesen törölt fényképek helyreállítására összpontosítunk, a Wondershare Recoverit több száz fájlformátumra vonatkozik.

Nézd meg:

Néhány további figyelemre méltó funkció:

  • 1000+ fájlrendszer támogatása. pl. NTFS, FAT, HFS+, APFS stb.
  • 2000+ tárolóeszközzel működik, például merevlemezekkel, flash meghajtókkal stb.
  • Visszaállítja az adatokat véletlen törlés, formázás, eszközsérülés, vírustámadás, ismeretlen hibakód stb. miatt.
  • Speciális video-helyreállítás, beleértve az Ultra HD, 4K és 8K videókat.
  • Fényképek helyreállítása olyan népszerű fényképezőgép-márkákról, mint a Canon, Nikon, Sony, DJI, Fuji, Panasonic stb.
  • Rendkívül könnyű szoftver fájl-előnézettel a helyreállítás előtt
  • Egyszerű felhasználói felület
  • 100 MB ingyenes helyreállítási terv
  • Sérült videó javítás
  Alhálózati oktatóanyag, mindenki számára elmagyarázva

Ezen túlmenően, ez a fájl-helyreállító segédprogram használata meglehetősen egyszerű.

Dióhéjban lefuttatja a Recoverit programot az érintett (belső vagy külső) meghajtón, megtekintheti a fájlok előnézetét, és kiválaszthatja a visszaállítandó fájlokat a választott mappában.

Nézzük meg részletesen, és nézzük meg hogyan lehet visszaállítani a véglegesen törölt képeket.

Elkezdeni

Wondershare Recoverit fénykép helyreállítása elérhető Windows XP-11 és Mac 10.1-12 (Monterey) számára. Hadd mutassak meg egy lépésről lépésre szóló útmutatót.

Töltse le a fájlt az operációs rendszeréhez, telepítse és nyissa meg.

Ez a felhasználói felület:

Az összes helyreállítási lehetőség a bal oldalon található. A jobb felső rész főleg a támogatásról, GYIK-ről, licencről, frissítésekről stb. szól.

Az első lehetőség, a Merevlemezek és helyek felsorolja az összes belső és csatolt adathordozót. Ezzel gyorsan átvizsgálhatja az elérhető meghajtókat és visszaállíthatja az elveszett fájlokat.

A második, a System Crashed Computer (System Crashed Computer) segítségével olyan rendszerindító adathordozókat hozhat létre, amelyeket nem indító számítógépekhez vagy a hírhedt Black vagy Blue Screen of Death-hez használhat.

Az Advanced Video Recovery hasonló az elsőhöz, de a videolekérésre specializálódott. Ezt használhatja helyreállítási műveletek futtatására a digitális fényképezőgép tárolóján.

Az utolsó, a Corrupted Video Repair megpróbálja kijavítani a lejátszhatatlan videofájlokat a hirtelen leállások, vízkár stb. miatt.

Tehát ez a funkciók és a felhasználói felület áttekintése volt.

De a döntő rész a teljesítmény. És őszintén szólva, a véglegesen törölt fényképek helyreállítása az állítólagos helyreállítási aránnyal (95%) nem olyan egyszerű, mint amilyennek hangzik, és kiváló lesz, ha a Recoverit képes lesz beszélni.

Szóval minden várakozás nélkül tegyük túl a tempóját ezzel…

Gyakorlati tesztelés

A fényképek helyreállításának bemutatására és a helyreállítási teljesítmény tesztelésére készítettünk egy 59 elemet tartalmazó, összesen 42,8 MB adatot tartalmazó demó mappát.

  Az Apple Watch elnémítása

Az egyes fájltípusok a következők:

Fájltípus Szám Méret JPEG223,3 MBMP4 Videofájl 1322,9 MBPNG223,58 MBWEBM Videofájl 213 MB

A Wondershare Recoverit alkalmazást az USB-meghajtóról való törlés ellen védjük.

Így a tesztmappánkat áthelyeztük a külső meghajtóra (F:), és töröltük az összes tartalmát.

Most térjünk vissza a Wondershare Recoverithez, és lássuk a helyreállítást működés közben.

Közben leállítottam a vizsgálatot, amikor megkerestem a tesztfájlokat. És egészen meglepő módon egyetlen kép vagy videó sem hiányzott belőle.

Ráadásul az összes képfájl egy menetben szépen megtekinthető volt, ahogy a belső memóriából böngésztünk a képek között. A videók esetében mindegyiket külön-külön meg kell nyitnia, hogy megnézze.

Nevezetesen, a videó előnézete tíz másodpercre korlátozódik, és a teljes megtekintéshez vissza kell állítani őket.

Ennek ellenére a szkennelések ingyenesen futhatnak, az előnézetekkel együtt. Emiatt egyszerűen ellenőrizheti az értékét anélkül, hogy bármit is fizetne, és csak akkor iratkozhat fel, ha az adott felhasználási esetben sikeres.

A Wondershare Recoverit azonban túlteljesített ebben a kis tesztben, tökéletes 100%-os helyreállítási rátával.

Árazás

A Wondershare árazása nagyon rugalmas, és mindenki számára mindent megtalál.

Akár egyén, akár csapat, akár diák, a Wondershare Recoverit különféle szintekkel rendelkezik, így csak azért fizet, amire valóban szüksége van.

Segítene tudni, hogy a Recoverit háromféle ízben kapható:

Az Egyedi licenc havi, éves és élettartamra szóló formátumban kapható, a következő árkategóriákkal:

Recoverit IndividualEssentialStandard Premium 1. hónap 59,99 $ 69,99 $ 79,991 – év 69,99 $ 79,99 $ 99,99 Örökös $119,99 $ 139,99 $ 159,99

Az oktatási tervek nem tartalmaznak havi vagy örökös feltételeket. Ehelyett 30% kedvezményt kapnak, és évente 48,99 USD-t (alapvető), 55,99 USD-t (normál) és 69,99 USD-t (prémium) számláznak.

  11 módszer a webhely megbízhatóvá tételére

És végül, a Teams-előfizetés évi 119,99 és 449,96 dollár között mozog a felhasználók száma alapján (egytől ötig).

GYIK

Hogyan állíthatom vissza a véglegesen törölt fotókat a Lomtárból?

Ez azzal kezdődik, hogy a Wondershare Recoverit felhasználói irányítópultján a Gyors hozzáférés alatt válassza ki a Lomtárat. Ezt követően lefuttatja a vizsgálatot, és visszaadja azokat az eredményeket, amelyeket visszaállítás előtt megtekinthet.

Hogyan állíthatok vissza fényképeket és videókat sérült vagy sérült SD-kártyáról?

Használjon bármilyen SD-kártya-olvasót vagy adaptert a számítógéphez való csatlakoztatáshoz. Ezután nyissa meg a Wondershare Recoverit alkalmazást, és kattintson a tárgy adathordozójára a Külső illesztőprogramok alatt a helyreállítási vizsgálat futtatásához. Végül lekéri a visszaállított fájlokat, amelyeket ellenőrizhet, mielőtt folytatná a visszaállítást.

Visszaállíthatom a fényképeket formázott memóriakártyáról vagy merevlemezről?

Igen határozottan. Csak csatlakoztassa a tárolót Windows vagy Mac számítógépéhez, és futtassa a helyreállítási vizsgálatot a Wondershare Recoverit segítségével. Ezt követően visszaállíthatja a vizsgálati eredményeket.
A folyamat ugyanaz marad a belső merevlemezeknél. A Wondershare Recoverit segítségével azonban létrehozhat egy rendszerindító USB-t bármely más számítógépen, hogy megpróbálja a helyreállítást egy nem induló rendszeren.

Konklúzió 🖼️

A Recoverit megkönnyítette a véglegesen törölt fotók visszaállítását néhány kattintással és elképesztő helyreállítási rátával.

És a legjobb az egészben az, hogy egy fillért sem fizet a vizsgálat lefuttatása és a helyreállítás érvényesítése előtt. Emellett az előnézetek kiválóan alkalmasak annak ellenőrzésére, hogy a letöltött fájl nem sérült-e.

Végeredményben a Recoverit jó, és az értékes etoppc.com ajánlással érkezik👍.