Alkalmazások keresése és telepítése az Apple Watchon


Az Apple Watch rendelések feltöltése folyamatban van, és aki követte a fejlesztést és az új készüléket követő híreket, az tudja, hogy iPhone-nal működik, anélkül pedig nem. Nem önálló terméknek szánták. Az Apple Watch App Store-ja nemrégiben indult, és sok neves márka és alkalmazás készített már alkalmazást hozzá. Így telepíthet egy alkalmazást az Apple Watchra.

Nyissa meg az Apple Watch alkalmazást iPhone-ján. Nem látod? Győződjön meg arról, hogy iOS 8.2 vagy újabb verziót használ. Az alkalmazás nem jelenik meg a régebbi iOS-verziókban. A mai napig, ha megnyitotta ezt az alkalmazást, láthatta az Apple Watch promóciós videóit az alkalmazásban, vagy láthatta a párosítási lehetőségeket. Ekkor megjelenik egy App Store fül is. Érintse meg. Győződjön meg arról, hogy először párosította az Apple Watch-ot iPhone-jával, majd a letöltéshez koppintson a listában szereplő alkalmazás melletti „Get” gombra.

  3 alternatíva a Google Fényképezőgép alkalmazáshoz iPhone-ra

A letöltés lassú lesz, ezért ne aggódjon. A telefonra és az órájára is vonatkozik. Ezek az alkalmazások mindig hozzáadnak egy alkalmazásikont az iPhone-hoz, és többnyire úgy tűnik, mintha alkalmazást töltene le iPhone-jára (mert te az). A letöltés után azonban az alkalmazás megjelenik a telefonon és az óráján is.

Jelenleg nincs olyan keresési lap, amelyen alkalmazásokat kereshetne magában az Apple App Watch alkalmazásban. Alkalmazások keresésének legjobb módja, ha beírja az Apple Watch kifejezést az iOS-eszköz App Store alkalmazásának keresési lapjára, majd lekéri az összes olyan alkalmazás listáját, amelyeknek van kísérőalkalmazása az Apple Watchhoz. Bármikor találkozik egy olyan alkalmazással, amelyhez társalkalmazás tartozik (még akkor is, ha nem kifejezetten Apple Watch alkalmazásokat keres), megjelenik egy kis ikon, amely jelzi, hogy elérhető.

  A középső kattintás konfigurálása az érintőpadon