Alkalmazásikonok megváltoztatása iPhone-on: Végső lépésről lépésre

Megváltoztattam az alkalmazásikonok megjelenését az iPhone-omon. Íme egy útmutató, amely segít az alkalmazásikonok megváltoztatásában iPhone-on is!

Mit gondolsz, mit jelent számodra a telefonod? Önkifejezési mód, státuszszimbólum, kommunikációs eszköz, vagy egyszerűen csak kütyü?🤔

Nos, manapság a telefonjaink luxus helyett szükségletté váltak, és egy nagy kövér óriás uralja a piacot – az iPhone.

A letisztult dizájnjáról és felhasználói felületéről ismert iPhone divatdiktátorrá vált, amely felelősségteljesen klasszikus státuszt állít fel minden egyes bevezetéskor.

Bár köztudott, hogy kedveli a felhasználókat, az egyik dolog, ami korábban nem volt lehetséges, az ikonok személyre szabása volt, mint egy Android telefon. A legutóbbi frissítéseknek köszönhetően azonban ez most nagyon is lehetséges! 🥳

Akár egyedi megjelenést szeretne adni kezdőképernyőjének, akár egyszerűen inkább személyre szabja telefonja ikonjait, hogy kifejezze stílusát és preferenciáit, az ikonok megváltoztatása szórakoztató és kreatív módja a készülék testreszabásának.

Most, hogy használhatja ezt a funkciót iPhone-ján, összeállítottam egy lépésről lépésre szóló útmutatót a folyamat problémamentes, zökkenőmentes végrehajtásához.

Miért módosíthatja vagy testreszabhatja az iPhone-alkalmazások ikonjait?

Noha nem véletlen, hogy ez egy kreatív módja annak, hogy az iPhone-t az Ön személyiségének megfelelően alakítsa át, a felhasználók (köztük én is!) kifejezetten szerették volna ezt a funkciót a következő okok miatt:

  • Személyre szabás: Az iPhone-okon szokásos ikonok unalmasak, ismétlődőek és nem esztétikusak lehetnek. Ezek testreszabása lehetővé teszi, hogy személyre szabott megjelenést kölcsönözhessen készülékének, így azok élénkek, egyediek és az Ön preferenciáira szabhatók.
  • Esztétikai vonzereje: Hozzájárul a kezdőképernyő általános esztétikájának javításához is. Létrehozhat új témákat, színsémákat és betűstílusokat, hogy illeszkedjenek az ikonokhoz, és új és vonzó megjelenést kölcsönözhessen iPhone-jának.
  • Továbbfejlesztett kisegítő lehetőségek: A testreszabott ikonok segítségével megtalálhatja és felismerheti leggyakrabban és legkevésbé használt alkalmazásait. Testreszabhatja őket, hogy vizuálisan megkülönböztethetők legyenek, és csökkentse az alkalmazások keresésére fordított időt a kezdőképernyőn. Akár almappákba is szétválaszthatja őket a rendezett és fókuszált megközelítés érdekében.
  • Kreativitás: Ha szeret barkácsolni, és rajong a kreativitásért, akkor újra és újra vissza fog térni az ikonok testreszabásához.

Az iPhone számos funkcióval rendelkezik az alkalmazásokhoz, kezdve a nem kívánt alkalmazások elrejtésével egészen a további személyre szabásig. Ennek ellenére ugorjunk bele az iPhone ikonjainak megváltoztatásának lépésről lépésre!

Hogyan változtassuk meg az alkalmazásikonokat iPhone-on

⚠️Az első és legfontosabb lépés az, hogy telepítse iPhone-jára a Shortcuts alkalmazást.

Ha nem, akkor letöltheti a Shortcuts alkalmazást az App Store áruházból. Az Apple bemutatta a Shortcuts alkalmazást, amely médiumként szolgálja a felhasználók számára az eszköz különféle aspektusainak testreszabását anélkül, hogy jailbreaket tennének, vagy harmadik féltől származó alkalmazásokat telepítenének.

Használhatja az alkalmazásikonok újratervezésére vagy módosítására az alkalmazáson belül elérhető könyvtárból. A legjobb az egészben az, hogy választhat egy tervezett ikont és egy képet a meglévő alkalmazásikonok testreszabásához. Íme a lépések hozzá:

1. lépés: Töltse le, telepítse és nyissa meg a Parancsikonok alkalmazást iPhone-ján.

2. lépés: Érintse meg a + ikont a jobb felső sarokban egy új parancsikon létrehozásához.

3. lépés: Adja hozzá az Open App alkalmazást a parancsikonhoz.

4. lépés: Most írja be a keresősávba az alkalmazás nevét, amelyhez az ikont testre szeretné szabni. Ebben a példában az App Store alkalmazást választom.

5. lépés: Érintse meg a Megosztás ikont.

6. lépés: Válassza a Hozzáadás a kezdőképernyőhöz lehetőséget.

7. lépés: Módosíthatja az alkalmazás ikonját a bélyegkép megérintésével, miután átnevezte a parancsikont a megfelelő alkalmazásnévre.

És íme! Az új alkalmazás ikonja most felkerült a kezdőképernyőre.

Ugyanezt az eljárást követheti a többi ikon testreszabásához.

Most, hogy ugyanannak az alkalmazásnak két ikonja van, a félreértések elkerülése érdekében eltávolíthatja az eredeti alkalmazást a kezdőképernyőről.

Olvassa el még: Hasznos módszerek az alkalmazások törlésére az iPhone készüléken

Az iPhone-alkalmazások ikonjainak testreszabása harmadik féltől származó alkalmazások segítségével

Míg a Parancsikonok alkalmazás nagyszerű módja az ikonok testreszabásának, érdemes lehet kreativitását jobban kifejteni az ikonok megjelenésének és érzetének megváltoztatásában. A testreszabások pontosabb szabályozásához használhat harmadik féltől származó alkalmazásokat. Íme néhány a legjobbak közül:

#1. X Ikonváltó

X Ikonváltó egy sokoldalú és felhasználóbarát alkalmazás, amely ingyenesen használható. Használhatja az iPhone-alkalmazások ikonjainak testreszabására, és gyönyörű és személyre szabott kezdőképernyő létrehozására.

Lehetővé teszi, hogy az alkalmazásikonok és -témák széles könyvtárából válasszon, amelyek különböző stílusokat, színeket és mintákat tartalmaznak. Ha egyéni képeket vagy ikonokat szeretne beszúrni, egyszerűen importálja őket az alkalmazásba.

Az alkalmazás egyik egyedi funkciója az ikonmaszkolás. Ez konzisztensebb és egységesebb megjelenést kölcsönöz ikonjainak. Különféle maszkolási stílusok közül választhat, hogy az összes ikon úgy nézzen ki, mintha ugyanahhoz a témához tartozna.

Nem szabad elfelejteni, hogy a widgetek testreszabását is lehetővé teszi, hogy a kezdőképernyőt az Ön által választott vizuális művészetté tegye. Ez az alkalmazás kompatibilis az összes iOS eszközzel és verzióval. Ne felejtse el megnézni a közösségi teret, ahol fantasztikus ikoncsomagok és tervezési inspirációk találhatók.

#2. Widgetsmith

Míg Widgetsmith A widgetek testreszabásairól híres, az emberek ritkán tudják, hogy kiváló munkát végez az alkalmazásikonok testreszabásában. Egyéni ikonokat hozhat létre, ha kiválasztja az igényeinek megfelelő betűtípusokat, színeket és stílusokat.

Az alkalmazás egyéb eszközökkel is rendelkezik, például időjárás-előrejelzést, időzóna-átalakítót és naptárat. Egyszerűen érintse meg a widgetet az eszközök aktiválásához és a kezdőképernyőhöz való csatlakoztatásához. Opcionálisan integrálhatja ezt az alkalmazást az Egészség alkalmazással, hogy figyelemmel kísérhesse lépéseit és egyéb adatait.

A Widgetsmith a tökéletes választás azoknak, akik többet szeretnének HASZNÁLNI, mint egy ikon-testreszabási alkalmazást.

#3. Ikonváltó

Újítsd fel unalmas iPhone kezdőképernyőjét ezzel Ikonváltóegy alkalmazás hatalmas ikontárral, amely személyre szabható.

Számos színt kínál, például lapos, színátmenetes és előre elkészített, hogy segítsen a különböző színkombinációkban. Sötét macska-, arany- és rózsaszín csillogó ikoncsomagjaival is mindent megtehetsz.

Az Icon Changer mini opciókkal rendelkezik minden widgethez, így A-tól Z-ig mindent testre szabhat. Ezen kívül ikonmaszkolása is van, hogy ugyanazt a stílust takarja el a teljes gyűjteményén.

Ennek az alkalmazásnak a fejlesztői folyamatos fejlesztésekkel és frissítésekkel állnak elő, hogy az Ön esztétikája mindig a helyén legyen.

Olvassa el még: További testreszabást szeretne? Így változtathatja meg egyszerűen az Airdrop nevét!

Záró gondolatok

Az iPhone-ikonok testreszabása személyes döntés, amely főként az iPhone általános esztétikájának emelésére szolgál. Ezt a Parancsikonok alkalmazás vagy harmadik féltől származó alkalmazások segítségével is megteheti, ha több irányítást szeretne.

Szóval, hajrá, ölelje fel kreativitását, és fejezze ki stílusát, mert nem akar unatkozni azzal, amivel a legtöbb időt tölti – a saját iPhone-jával.

Következő, véletlenül törölt egy névjegyet? Ne aggódjon, mi gondoskodunk róla. Ismerje meg, hogyan állíthatja vissza a törölt névjegyeket iPhone és Android készüléken!

  Hogyan készíthetsz titokban képernyőképet a Snapchatekről