AI-eszközök csevegőbotok és webes alkalmazások létrehozásához

Helló! 🙋 A következő frissítésekkel várjuk Önt ma! 📣

A Home Security Heroes legújabb frissítése szerint a gyakori jelszavak 51 százalékát az AI (mesterséges intelligencia) könnyen és gyorsan feltöri, kevesebb mint egy perc alatt.

Egy AI-alapú PassGAN nevű AI-törőt használtak, és 15 600 000 általános jelszót futtattak le, hogy meghatározzák, mennyi ideig tart a jelszó feltörése.

Ez az eredmény összefoglalja, hogy a gyakori jelszavak 51 százaléka egy perc, 65 százaléka egy óra, 71 százaléka egy nap, 81 százaléka pedig egy hónap alatt tört fel.

Használjunk összetett jelszavakat adataink és magánéletünk védelme érdekében. Jelszógenerátorokat is használhat erős és összetett jelszavak létrehozására.

  A Chromium eltávolítása és megszabadulása a számítógépről

Az iparági szakértők és kutatók szerint legalább 15 karakterből álló, erős mintázatú jelszó használata javasolt, legalább két nagy- és kisbetű kombinációja számokkal és szimbólumokkal.

Nyílt forráskódú platform Finomítás webalkalmazások létrehozásához

A Refine egy nyílt forráskódú React-alapú keretrendszer webalkalmazások létrehozására. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerű, lépésenkénti utasításokkal építsék fel alkalmazásaikat közvetlenül a böngészőjük kényelméből és gyorsabban.

Több mint 500 egyedi technológiai kombinációt hoz létre személyre szabott alkalmazásokhoz.

Biztosítja, hogy a felhasználók hozzáférjenek az alkalmazások létrehozásához szükséges összes eszközhöz, például a Next.js vagy a Remix SSR támogatásához. A CRUD felhasználói felületek automatikusan generálódnak az API-adatstruktúra alapján, reagálnak a lekérdezésekre az állapotváltozások tökéletes kezelése érdekében, elérhető auditnaplók és dokumentumverziók, fejlett útválasztás bármely útválasztó könyvtárral és még sok más.

  Avast One – Megéri?

Ezenkívül nincs olyan tervezési megoldás, amely számtalan stílust és testreszabási lehetőséget kínál. Amellett, hogy iparági szabványos megoldásokat kínál olyan kulcsfontosságú projektelemekhez, mint a hitelesítés, hozzáférés-vezérlés, útválasztás, hálózatkezelés, állapotkezelés és i18n, csökkenti a CRUD-műveletek által megkövetelt ismétlődő feladatokat is.

A Refine nagyon hasznos belső eszközök, műszerfalak és más adatigényes alkalmazások felépítésében.

SiteGPT a Chatbot integrálásához egy webhelybe kódolás nélkül

Szeretne chatbotot építeni a webhelyéhez anélkül, hogy bármilyen kódot vagy programozást ismerne? Ezután a SiteGPT segítségével csevegőbotot integrálhat webhelyébe.

Ez az egyik legegyszerűbb és leggyorsabb módszer chatbot létrehozására webhelyéhez. Néhány gyors és egyszerű lépésben elkészítheti saját chatbotját, amely úgy van programozva, hogy interakcióba lépjen a saját tartalmaival.

  • Adja meg webhelyének URL-címét
  • Válassza ki azokat az oldalakat, amelyeken betanítani szeretné a chatbotot.
  • Ez minden; most már van egy saját chatbotja, amely válaszol a webhelyén található információkkal kapcsolatos kérdésekre.
  Töltse fel a Google Táblázatokat ezzel a 10 érdekes eszközzel

Ez az élvonalbeli chatbot-megoldás segít azonnal megválaszolni a webhely látogatói által közzétett tartalommal kapcsolatos kérdéseket.

További frissítésekért tekintse meg a Legújabb technológia kategóriát.