Adobe InCopy: Költségek, szolgáltatások és letöltés

Az Adobe ismert tervezőeszközeiről; Photoshop, InDesign, Fireworks stb., de birtokában van az egyik legnépszerűbb dokumentumformátumnak is: a PDF-nek. Van egy kiváló együttműködési eszköze is, az InCopy.

Adobe InCopy

Adobe InCopy

Az InCopy egy együttműködési eszköz, de a Google Dokumentumokban vagy a Microsoft Wordben található együttműködési eszközökkel ellentétben az InCopy egy olyan eszköz a szövegíróknak, amely lehetővé teszi számukra, hogy tervezőkkel együtt dolgozzanak. Gondoljon egy weboldalra, amelynek tervezése folyamatban van; tervezési elemeket és szöveget is tartalmaz. Ahelyett, hogy megvárnák, amíg egy elem elkészül, vagy egymástól függetlenül dolgoznak, a tervezők és a szövegírók együttműködhetnek egy projekten saját alkalmazásaikból.

Az Adobe InCopy szolgáltatásai

Az InCopy olyan elemeket tartalmaz, amelyek a szöveget rendszerezetten tartják, és elkülönítik a tervezési elemektől.

A bekezdéseket szegéllyel válassza el
Betűtípusok keresése
Betűtípusok szűrése
Szövegstílus és eltolás hozzáadása a szöveghez
Képek és táblázatok hozzáadása
Kép hozzáadása a táblázatokhoz
Táblázatok szerkesztése elemek húzásával
Színek kezelése és színminták létrehozása
Adjon hozzá hivatkozásokat a szöveghez
Illessze be a szöveget a kijelölt területre/helyre
Fenntarthat egy galériát azokról az elemekről, fényképekről, táblázatokról, jegyzetekről stb., amelyeket használni szeretne egy dokumentumban, és bármikor elérheti őket, amikor szüksége van rá.
Létezik egy dedikált jegyzeteszköz, amellyel megjegyzéseket fűzhet a szöveghez. A jegyzetek összecsukódnak és kitágulnak, és nem foglalnak helyet a dokumentumban
Nyomon követheti a dokumentumban végrehajtott módosításokat
Az Adobe Creative Cloudon keresztül együttműködhet másokkal
Támogatja a Microsoft Word fájlokat, azaz a DOCX és DOC fájlokat

Költség

Adobe InCopy nem ingyenes. A többi Adobe-termékhez hasonlóan előfizetéses eszköz, azonban az egyik legolcsóbb elérhető eszköz. Havi 4,99 dollárért előfizethet az InCopy szolgáltatásra.

Ezzel hozzáférhet az Adobe Creative Cloudhoz, így nem kell külön előfizetést vásárolnia rá.
Az összes többi Adobe-termékhez hasonlóan az InCopy ingyenes próbaverziója is elérhető. 7 napig ingyenesen kipróbálhatod, utána előfizetést kell vásárolnod rá.

InCopy UI

Az InCopy meglehetősen egyszerű felhasználói felülettel rendelkezik. A Photoshop vagy az InDesign ismerete nem igazán segít. Meg kell tanulnod, de nem bonyolult. Ez is könnyű. Ha szövegíróként dolgozik, rendszere valószínűleg nem lesz képes kezelni az erőforrás-igényes feladatokat, ezért az InCopy az átlagos rendszeren fut.

Következtetés

Ha egy weboldal tervezése közben másoláson kell dolgoznia, az InCopy nagyszerű eszköz. Az eszköz nem használható, ha nem dolgozik együtt a tervezésben. Ez nem egy rutin íróeszköz, és nem helyettesíti a dokumentumfeldolgozót.