A Zova pulzuszóna edzésének használata több kalóriát elégethet

Kulcs elvitelek

  • A Zova egy fitnesz alkalmazás, amely segít maximalizálni az elégetett kalóriákat az Apple Watch Heart Rate Zone funkciójának használatával.
  • Az alkalmazás hetente három új edzést kínál, az oktatók pedig egyértelmű utasításokat adnak az edzésekhez.
  • Az edzések mellett a Zova kurzusokat kínál különféle wellness témákról, valamint egy Motiváció szekciót, amely felhatalmazó beszélgetésekkel és videókkal támogatja az egészségesebb életmódot.

A Zova egy fitneszalkalmazás, amelyet arra terveztek, hogy segítsen a legtöbbet kihozni az Apple Watch pulzuszóna-értékeiből. De mivel annyi fitneszalkalmazás verseng az edzések teljesítményéért, mitől érdemes a Zova a figyelmedre? Részletesen elmagyarázzuk.

Hogyan kezdjük el a Zova alkalmazást

Sok hasonló alkalmazáshoz hasonlóan, amikor először elindítja a Zovát, egy rövid kérdőívvel köszönti Önt fizikai és mentális egészségéről és étrendjéről. Ez sokkal kevésbé tolakodó, mint sok más alkalmazás, de a Zova nem célja, hogy személyre szabott edzésprogramot biztosítson. Ehelyett segít naponta bezárni az Apple Watch tevékenységgyűrűit.

Mivel Ön az Apple Watch Heart Rate Zone funkcióját fogja használni, válassza az Egészség engedélyezése lehetőséget az Apple Health képernyőn, amikor a rendszer kéri a kezdeti beállítás során. Ebben a szakaszban annyi kategóriát kapcsolhat be, amennyit kényelmesen megoszt.

  A Tinder életkori korlátozásának kijavítása

Lehetősége lesz arra is, hogy engedélyezze az értesítéseket, amelyek emlékeztetnek arra, hogy maradjon motivált, és fejezze be ütemezett edzéseit. Miután befejezte ezeket a kezdeti szakaszokat, készen áll a Zova edzési lehetőségeinek használatára.

Letöltés: Zova (Előfizetés szükséges, ingyenes próbaverzió elérhető)

A Zova ZX5 Cardio edzéseinek használata

Minden héten három új edzést láthat az alkalmazás Program lapján, három kategóriába sorolva: Cardio Sweat, Strength and Sculpt, valamint Body Burner. Koppintson a További információ elemre a képernyő tetején, hogy megtekinthesse a programok ajánlott ütemezését a hét folyamán, beleértve a pihenőnapokat is.

Minden edzés a Zova ZX5 programját alkalmazza, amely az Apple Watch pulzuszóna méréseit használja a hatékonyság maximalizálása érdekében.

A Zova ZX5 program használatához telepítenie kell a Zovát az Apple Watch-ra, és meg kell győződnie arról, hogy ugyanazzal a profillal jelentkezett be, mint az iPhone készülékén. Ezután, amikor megnyomja a Start Class gombot, a Zova Apple Watch alkalmazás automatikusan megnyílik, és megjeleníti a pulzuszónáit. A megfelelő információk az edzési utasítások képernyőjének alján is megjelennek iPhone-ján.

A gyakorlatban az oktatók nem hivatkoznak olyan gyakran ezekre a pulzuszónákra, amennyire csak tudnák. Az Apple Watch és az edzés képernyőjének folyamatos megjelenítése azonban vizuális emlékeztető arra, hogy folyamatosan törekedjen a magasabb pulzusszám zónák elérésére, és ne lazuljon el.

  Alkalmazások oldalbetöltése Chromebookon

A videós oktatók utasításai egyértelműek, bár a Zova nem osztja az Apple Fitness+ inkluzív megközelítését, amely mindig alternatív mozdulatokat biztosít minden egyes művelethez.

A Zovas ZX5 edzéseinek másik jellemzője, hogy a Spotify vagy az Apple Music könyvtárból származó zenéket használják a rutinok végrehajtására. Sokak számára a megfelelő pályák hatékony motivációs eszközt jelentenek a kardióedzésekhez, és erősebbé tehetik Önt. A legtöbb Zova edzésen hálás voltam azért, hogy saját dallamokat választhattam, mivel a javaslatok egyáltalán nem feleltek meg a zenei ízlésemnek.

Fedezze fel Zova kiterjedt gyakorlatok katalógusát

A Zova fitneszkatalógusa több mint 500 edzést és nyújtást kínál az írás idején. Ilyen kiterjedt könyvtárral egy ideig nem fog kifogyni az edzési lehetőségekből, még akkor sem, ha nem választja a heti program kiegészítéseket.

A tevékenységek széles választéka áll az erősítő edzések, a kardió és a rugalmassági programok köré. Böngészés közben könyvjelzővel elláthatja azokat a rutinokat, amelyekhez visszatérni szeretne. Egyszerű a navigáció.

Mivel a Zova programjai nem igényelnek speciális edzőtermi felszerelést, az alkalmazás segítségével bárhol edzhet. Ha pedig speciális igényei vannak, például fogyni szeretne, vannak külön kategóriák, amelyek segítenek a futásban, a jógában és az edzésben.

  Az MS Wordből exportált PDF-fájlok optimalizálása

Tanulja meg, hogyan helyezze előtérbe egészségét a Zova tanfolyamaival és motivációjával

Természetesen a wellnessben több is van, mint az edzés és a pulzusszám emelése. A Zova kiemelkedik az Apple Fitness+ közül azzal, hogy számos további tanfolyamot kínál, amelyek célja, hogy segítsenek egészségesebb életmódot folytatni. Látogasson el az alkalmazás Tanfolyamok részébe, ahol tanácsokat kaphat az alvástól az emésztésig és a méregtelenítésig.

Ezenkívül a Motiváció szekció felhatalmazást nyújtó beszélgetéseket és videókat kínál olyan címekkel, mint a Standing Strong, A Failure is Your Teacher és a Hozza ki a legtöbbet minden napból. Ezek a rövid edzések kiválóan kiegészítik a többféle edzési lehetőséget. Sok más nagyszerű módszer is van a lobogó edzésmotiváció fokozására.

A pulzuszónák használatával maximalizálja Zova edzéseit

Ha van Apple Watchod, de még nem fizettél elő az Apple Fitness+ szolgáltatásra, a Zova tökéletes megoldás lehet az edzésed maximalizálására. Ha figyeli a pulzusszámát a különböző színű zónákban, az erősen jelzi, mennyire keményen dolgozik, és folyamatosan emlékezteti Önt, hogy egy kicsit tovább kell hajtania magát.

Még akkor is, ha nem tud elmenni egy edzőterembe, vagy csak korlátozott ideje van az edzésre, a Zova ZX5 megközelítésének biztosítania kell, hogy a pulzusa emelkedjen, és segít minden nap bezárni ezeket az aktivitási gyűrűket.