A Zoom személyes értekezlet-azonosító használata

A Zoom megbeszélések mindegyike rendelkezik azonosító számmal. Mindegyik szám egyedi az értekezlethez, és „címként” szolgál. Hasonlóan a fizikai tárgyalóteremhez egy szám vagy egy cím, az online Zoom értekezletek is rendelkeznek azonosítóval, amellyel csatlakozni lehet az értekezlethez. Használhatja hivatkozás helyett.

zoom személyes találkozó ID

Zoom személyes találkozó azonosítója

Minden Zoom felhasználó személyes értekezletazonosítót kap. Ez az azonosító a felhasználó saját tárgyalójának „címe”. Alapértelmezés szerint nem használatos értekezlet létrehozásakor vagy ütemezésekor. Ehelyett a Zoom minden értekezlethez más azonosítót rendel, mivel egy azonosító egyszerre csak egy értekezlethez használható.

Ha a személyes értekezletazonosítóját használja, az csak egy értekezlethez használható. Minden más találkozón más azonosítót kell használni.

Keresse meg a Zoom személyes megbeszélés azonosítóját

A személyes értekezlet-azonosító megkeresése egyszerű, mivel a Zoom egyértelműen megjeleníti. Csak akkor láthatja a felhasználó, ha bejelentkezik a Zoomba vagy a Zoom alkalmazásba.

Az interneten;

Látogassa meg a Zoomot, és jelentkezzen be.
Kattintson a profilképére a jobb felső sarokban, és kattintson az e-mail-címére.
Görgessen le, és kattintson a személyes találkozó azonosítója mező melletti megjelenítés ikonra.
Jegyezze fel az azonosítót, vagy másolja ki.

Az asztalon;

Nyissa meg a Zoom alkalmazást.
Lépjen a Találkozók lapra.
A személyes megbeszélés azonosítója a bal felső sarokban látható.

iOS/Android alkalmazásokban;

Nyissa meg az alkalmazást.
Lépjen a Találkozók lapra.
Az Ön személyes megbeszélésazonosítója felül jelenik meg.

Használjon személyes találkozóazonosítót

Ha személyes értekezletazonosítóját szeretné használni, kövesse az alábbi lépéseket.

Ütemezzen be egy találkozót.
Az értekezlet beállításai képernyőn válassza a Személyes értekezlet-azonosító lehetőséget az Automatikus generálás helyett.

Személyes értekezletazonosító módosítása

Minden felhasználóhoz személyes értekezlet-azonosító van hozzárendelve. Ez egy tízjegyű azonosító, és csak akkor módosítható, ha a felhasználó fizetős Zoom-előfizetéssel rendelkezik. Ha van Zoom-előfizetése;

Látogassa meg a Zoomot, és jelentkezzen be.
Menj a profilodhoz.
Kattintson a Szerkesztés gombra a személyes megbeszélés azonosítója mellett.
Írjon be egy új tízjegyű számot.

Következtetés

A személyes találkozó azonosítója nagyszerű, de ne ossza meg nyilvánosan. Az azonosító átjáróként szolgál egy értekezlethez, és bárki megpróbálhat csatlakozni hozzá. A Zoom biztonsági intézkedései továbbra is megvédik Önt, de nem bölcs dolog megosztani ezt a számot olyan személyeken vagy csoportokon kívül, akikben megbízik. Bármikor módosíthatja, ha veszélybe került, de csak akkor tudhatja meg, ha már túl késő.