A YouTube most teszteli a minijátékokat (és így kell játszani velük)

Kulcs elvitelek

  • A YouTube Playables 40 minijátékból álló gyűjteményt kínál, amelyek a YouTube alkalmazáson vagy webböngészőn keresztül érhetők el.
  • Csak a YouTube Premium-előfizetők férhetnek hozzá a Lejátszható elemekhez, és ez nem érhető el a YouTube Kids-fiókokban.
  • A Lejátszható elemek aktiválásához nyissa meg a YouTube alkalmazás beállításait, és engedélyezze a „Kísérleti új funkciók kipróbálása” lehetőséget. A funkció csak 2024. március 28-ig lesz elérhető.

A YouTube egy minijáték-gyűjteményt vezetett be, mint kísérleti funkciót kiválasztott felhasználók számára, Playables néven. Ha érdekel a játék, a következőképpen aktiválhatod ezt a funkciót, és csatlakozhatsz a szórakozáshoz.

Mi az a YouTube Playables?

A Playables YouTube minijátékok gyűjteménye, amelyek elérhetők okostelefonodon a YouTube alkalmazáson keresztül vagy az asztali számítógéped webböngészőjén keresztül.

A cikk írásakor a Playables 40 minijátékkal rendelkezik, amelyek mindegyikét nem kell letölteni vagy telepíteni a játék megkezdéséhez. A játékok nyolc játékműfajra oszlanak, többnyire a Brain & Puzzle és az Arcade játékokra összpontosítva.

Íme az összes játék, amely elérhető a YouTube Playables részében:

  Hogyan lehet bevételt szerezni a YouTube-csatornából, és a nézettséget dollárra váltani

Sport

8 Ball Billiards Classic, Basketball FRVR, Carrom Clash, Super Goal

Brain & Puzzle

Angry Birds Showdown, Brain Out, Collect Em All!, Color Pixel Art, Daily Crossword, Element Blocks, Gold Mahjong FRVR, Onet Connect Classic, Tile Master

Árkád

Cannon Balls 3D, Color Burst 3D, Crazy Caves, Merge Master, Merge Pirates, Moving Co., Northern Heights, Om Nom Run, Pirate Pop, Slice It All!, Stack Bounce

RPG és stratégia

Cube Tower, Endless Siege, Merge Heroes

Verseny

Draw Climber, Scooter Extreme

Board & Card

Napi pasziánsz, FreeCell Solitaire, Gin Römi

Szimuláció

Farm Land, My Space Pet, Rainy Boba Cafe

Akció

Magic Cat Academy, State.io

Apróságok és szó

A mai akadály, a csodák szavai, a csodák szavai: Guru

E játékok közül sokat ismert játékfejlesztők fejlesztettek ki, mint például az FRVR, a Nitro Games, a Vodoo, az Aim Lab, a Famobi és az Arkadium. És mivel ezen fejlesztők némelyike ​​népszerű ingyenes HMTL5-játékaik miatt, a fent felsorolt ​​játékok némelyikével a YouTube Playables szolgáltatáson kívül is játszhat a játékfejlesztő hivatalos webhelyén vagy harmadik felek webhelyein, például HTML5 játékok.

  A 12 legjobb AI YouTube leírásgenerátor 2023-ban

Ki játszhat lejátszható tartalmakat a YouTube-on?

A Playables egy kísérleti funkció a YouTube-on. Mivel csak a YouTube Premium-tagok tesztelhetik a kísérleti funkciókat, a minijátékok csak a YouTube Premium-előfizetők számára érhetők el. Ez azt is jelenti, hogy a YouTube Kids-fiókkal rendelkezők nem érhetik el ezt a részt, annak ellenére, hogy a gyűjteményben található összes minijáték gyermekbarát.

Ha úgy döntesz, hogy a YouTube Premium megéri-e a Playables és az összes többi prémium funkció elérését, javasoljuk, hogy hagyd ki az éves előfizetést, és inkább a havi előfizetést szerezd be. Ennek az az oka, hogy a Lejátszható funkció csak 2024. március 28-ig lesz elérhető. Ha ezen időpont után nem válik szolgáltatássá, előfordulhat, hogy teljesen töröljük.

Hogyan aktiválhatod a játszható elemeket?

Ha nem kaptál értesítést a funkcióról, de prémium előfizető vagy, megpróbálhatod elérni a Lejátszható elemeket úgy, hogy bekapcsolod a kísérleti funkciókat a YouTube alkalmazásban.

A Lejátszható elemek aktiválásához nyissa meg a YouTube alkalmazást, és lépjen a képernyő jobb alsó sarkában lévő Ön részre. Ezután nyissa meg a beállítások menüt a fogaskerék ikonra kattintva, és válassza a Kísérleti új funkciók kipróbálása lehetőséget. Megjelenik az összes elérhető kísérleti funkció. Keresse meg a Play Games alkalmazást a YouTube-on, és válassza a Kipróbálás lehetőséget.

  9 legjobb YouTube VPN a földrajzi korlátozások feloldásához

Miután engedélyezted a YouTube Playables funkciót, a YouTube Felfedezés lapján keresztül érheted el a játékokat. A Felfedezés szakasznak jól láthatónak kell lennie, ha webböngészőt használ. Azok számára, akik okostelefonjukat használják, a képernyő jobb felső sarkában lévő iránytű ikonra koppintva megjelenik a Felfedezés szakasz, ahol a Lejátszható elemek szerepelnek.

Alternatív megoldásként egyszerűen görgetheti a YouTube kezdőlapját a Shorts és Breaking news mellett, amíg meg nem jelenik a Lejátszható elemek a YouTube-on szakaszban. Ezután a rendelkezésre álló 40 minijáték bármelyikére kattintva elkezdheti a játékot.

YouTube Playables tesztelése

Csakúgy, mint a YouTube, a Netflix és a TikTok is hozzáadott minijátékokat platformjaihoz. A YouTube másképp csinálja, hogy nem kell letöltenie vagy telepítenie a minijátékait. Az ilyen szintű kényelem több alkalmi játékost vonzhat a YouTube-ra, ami növelheti a felhasználók elköteleződését és a platformon töltött időt.

Attól függően, hogy a Playables hogyan teljesít, előfordulhat, hogy több platform is beépít minijátékokat a szolgáltatásaiba. Vagy a kísérlet csúnyán meghiúsulhat.