A WhatsApp biztonsági másolat átvitele/visszaállítása a Google Drive-ról iPhone-ra/iCloudra – iTransor áttekintése

A WhatsApp átvitele fáradságos és nehéz feladat.

Ez meglehetősen egyszerű, ha ugyanarra az operációs rendszerre költözik. De ha egy másik operációs rendszerre vált át, például Androidról iOS-re vagy iOS-ről Androidra, ez bonyolulttá válik. Nincs közvetlen mód a WhatsApp átvitelére a különböző operációs rendszerek között.

Ebből a célból kipróbálhat egy harmadik féltől származó eszközt, iTransor a WhatsApp számára.

Ebben a cikkben lépésről lépésre ismertetjük az eszköz használatát és a WhatsApp problémamentes átvitelét.

# 1. rész. A WhatsApp átvitele/visszaállítása Androidról iPhone-ra a Google Drive segítségével

Az alapértelmezett WhatsApp alkalmazás használatával nem lehet WhatsApp-adatokat átvinni Androidról iPhone-ra a Google Drive használatával, de a MyFone iTransor for WhatsApp ezt megteheti helyetted. A Google Drive biztonsági másolatának segítségével visszaállíthatja a WhatsApp biztonsági másolatát Androidról iPhone-ra.

Lássuk, hogyan segíthet nekünk az iTransor for WhatsApp e cél elérésében.

1. lépés: A WhatsApp biztonsági másolatának visszaállításához a Google Drive-ról iPhone-ra, létre kell hoznia egy biztonsági másolatot Android-eszközén a WhatsApp segítségével.

Csak lépjen a WhatsApp beállításaihoz, és készítsen biztonsági másolatot a csevegésről a Google Cloudba. Ezután nyissa meg az iTransor for WhatsApp alkalmazást a számítógépén, és kattintson a „WhatsApp biztonsági másolat visszaállítása” elemre. Használja ugyanazt a Google-fiókot a bejelentkezéshez.

2. lépés: Miután bejelentkezett, látni fogja a Google Drive-on létrehozott összes WhatsApp biztonsági másolatot. Válasszon egy biztonsági másolatot, amelyet vissza szeretne állítani, és kattintson a „Letöltés” ​​gombra. A teljes biztonsági másolat néhány percen belül letöltődik.

  Hogyan változtasd meg a Whatsapp telefonszámodat

3. lépés: Mostantól az imént letöltött adatokat nem lehet megnyitni vagy előnézetet megtekinteni. Az adatok előnézetének megtekintéséhez vagy használatához a felhasználónak először elemeznie kell azokat. Most csatlakoztassa az eszközt (iPhone) a számítógéphez, és kattintson a „Visszaállítás” gombra az adatok iPhone-ra való átviteléhez. Exportálhatja ezeket az adatokat és megtekintheti előnézetét is.

Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat a WhatsApp-fiók engedélyezéséhez és ellenőrzéséhez. Az összes lépés végrehajtása után megtekintheti az adatok előnézetét a Google Drive-ból vagy iPhone-ján.

# 2. rész. A WhatsApp biztonsági másolat átvitele a Google Drive-ból az iCloudba

A WhatsApp biztonsági másolatának a Google Drive-ból az iCloudba való közvetlen átviteléhez szüksége van egy harmadik féltől származó eszközre, mivel a WhatsApp nem kínálja ezt a funkciót. Ezt az iTransor a WhatsApp számára érheti el.

Az iTransor for WhatsApp lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy a WhatsApp biztonsági másolatát átvigye a Google Drive-ból az iCloudba. Csak győződjön meg arról, hogy az eszköze elegendő tárhellyel rendelkezik, és van-e aktív WhatsApp-fiókja.

Először azonban létre kell hoznia egy Google Drive biztonsági másolatot, majd az iTransor for WhatsApp alkalmazáson keresztül átvihető az iCloudba.

Tehát nézzük meg, hogyan vihetjük át a WhatsApp biztonsági másolatát a Google Drive-ból az iCloudba.

1. lépés: Miután létrehozott egy biztonsági másolatot a Google Cloud szolgáltatásban egy Android telefon használatával, csatlakoztassa telefonját a számítógéphez. Indítsa el az iTransor for WhatsApp alkalmazást, és kattintson a „WhatsApp átvitele az eszközök között” elemre.

Állítsa be a forrást egy Android-eszközre, a célhelyet pedig az iPhone-ra.

2. lépés: Kattintson az „Átadás” gombra. Ezt megelőzően azonban kövesse az utasításokat a testreszabott WhatsApp telepítéséhez Android-eszközére, engedélyezze az USB-hibakeresést, és kapcsolja ki a Telefonkeresés funkciót iPhone-ján.

  A WhatsApp használata Fire Tableten

3. lépés: Az átvitel megtörténik. Az iTransor for WhatsApp saját biztonsági másolatot hoz létre, így a jövőben szükség esetén letöltheti. Győződjön meg arról, hogy a kapcsolat stabil a számítógép és a telefon között. Az átvitel befejezése után látni fogja, hogy az összes WhatsApp-adat elérhető az iPhone-on.

4. lépés: Most, hogy iPhone-ja rendelkezik minden adattal a Google Drive-ról. Nyissa meg a Beállítások és csevegéseket a WhatsApp alkalmazásban iPhone-ján, és hozzon létre biztonsági másolatot a csevegésről. Kattintson a „Biztonsági mentés most” elemre. A WhatsApp összes adatát áthelyezi/átviszi az iCloudba. Ez egy bonyolult, de egyszerű eljárás a Google Drive Backup iCloudba való átviteléhez.

# 3. rész: WhatsApp üzenetek átvitele Androidról iPhone/iPhone készülékre

Az iTransor for WhatsApp segítségével könnyedén átviheti a WhatsApp üzeneteket Androidról iPhone-ra vagy iPhone-ról Androidra. Ez egy nagyon hatékony eszköz, amely tökéletesen működik. Úgy tervezték, hogy kitöltse azt a hiányt, amelyet a különböző operációs rendszerek a felhasználók megkönnyítése érdekében létrehoztak.

Itt bemutatjuk, hogyan viheti át a WhatsApp-adatokat Androidról iPhone-ra vagy iPhone-ról Androidra. 100%-os sikeraránnyal rendelkezik, és közvetlenül továbbítja az adatokat a régi telefonról az új telefonra.

Kövesse ezeket a lépéseket a WhatsApp üzenetek iTransor for WhatsApp alkalmazással történő átviteléhez.

1. lépés: Töltse le és telepítse az iTransor for WhatsApp alkalmazást a számítógépére. Nyissa meg az alkalmazást, és kattintson a „WhatsApp átvitele az eszközök között” elemre. USB-kábellel csatlakoztassa mindkét telefont a számítógéphez, és engedélyezze a hibakeresést Android-telefonján.

A problémák elkerülése érdekében ellenőrizze a forrástelefont és a céltelefont.

2. lépés: Ha WhatsApp-adatokat visz át új iPhone-jára, akkor ki kell kapcsolnia a Telefonkeresés funkciót. Míg az Android telefonokon az alkalmazás testreszabott WhatsApp-ot telepít, hogy megkönnyítse ezt a folyamatot.

  Névjegy hozzáadása a WhatsApp-hoz

Ez a testreszabott WhatsApp elérhető lesz az iTransor for WhatsApp számára. A telefonok ellenőrzése után kattintson a „Transfer” gombra, és kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat.

3. lépés: A WhatsApp-adatok méretétől függően az alkalmazásnak időbe telik az adatok átvitele. Az összes adat, beleértve a csevegéseket, videókat és képeket, mostantól elérhető lesz az új Telefonján.

Az egyik gyakran ismételt kérdés a WhatsApp áthelyezésével kapcsolatban.

Az iCareFone for WhatsApp Transfer biztonságos vagy legális?

iCareFone azon kevés eszközök közé tartozik, amelyek Windows és Mac operációs rendszereken is elérhetők. Nemcsak a WhatsApp adatátvitelt kínálja Android és iOS között, hanem LINE chat-átvitelt is biztosít, és megbízhatóan és biztonságosan biztonsági mentést készít az adatokról.

Támogatja a legújabb iOS és Android verziókat, és szelektív átvitelt kínál csak a fontos adatok átviteléhez. A felhasználó egyetlen kattintással átviheti a médiafájlokat. Ez egy professzionális alkalmazás, és teljesen biztonságos és legális.

Következtetés

Ez a cikk tartalmazza az összes olyan módszert, amely lehetővé teszi a felhasználó számára a WhatsApp-adatok átvitelét különböző mobileszközökön, sőt egyik felhőszolgáltatásról a másikra. Az iTransor for WhatsApp egy nagyon professzionális adatátviteli alkalmazás, amely a WhatsApp személyes és üzleti adatok átvitelére specializálódott.

iTransor magas az átvitel sikerességi aránya, és képes visszaállítani az adatokat a Google Drive-ról. Biztonsági mentési szolgáltatásokat is kínálnak, így ha bármi történik a telefonnal, ott van a biztonsági másolat az összes fontos adat visszaállításához.