A WhatsApp ad telefonszámot?

A WhatsApp egy online üzenetküldő alkalmazás. Ingyenesen használható, mivel kizárólag a telepített eszköz internetkapcsolatára és hálózatára támaszkodik. Működik, és olyan koncepciókon alapul, mint a végpontok közötti titkosítás és a központosított hálózati rendszer. A WhatsApp-on keresztül küldött üzenetet 30 napig tárolja az adatbázisában, ha a címzett még nem kapta meg. Ezért a WhatsApp egy sokoldalú online üzenetküldő platform. A WhatsApp csak a felhasználó kapcsolati számát használja fiók létrehozásához. Ezért a WhatsApp minden más felhasználónak megmutatja a telefonszámát. Ha Ön WhatsApp felhasználó, és szeretné tudni, hogy a WhatsApp ad-e telefonszámot, olvassa el ezt a cikket, hogy választ kapjon kérdéseire.

A WhatsApp ad telefonszámot?

Ebben a cikkben megtudhatja, hogy a WhatsApp megadja-e telefonszámát. Olvassa tovább, ha többet szeretne megtudni róla.

A WhatsApp szám valódi telefonszám?

Igen, a WhatsApp szám egy személy valódi telefonszáma vagy elérhetőségi száma. A WhatsApp csak egy üzenetküldő platform, amely lehetővé teszi, hogy kapcsolatba léphessen ismerőseivel, és üzeneteket, fényképeket stb. küldjön nekik. Ezért a WhatsApp nem hoz létre egyedi számot egyetlen személy számára sem; hanem csak az Ön telefonszámát használja felhasználói fiók létrehozására, ezáltal összekapcsolja telefonszámát a WhatsApp központosított hálózatával.

A WhatsApp telefon ugyanaz, mint egy szokásos telefonszám? A WhatsApp száma megegyezik a mobiltelefonszámával?

Igen, a WhatsApp telefonszám megegyezik egy hagyományos telefonszáméval. A WhatsApp nem hozhat létre semmilyen kapcsolati számot. A WhatsApp-szám megegyezik a mobiltelefonszáméval, mivel a telefonszámát csak a WhatsApp-ba való bejelentkezéshez kell használnia.

  A 11 legjobb biztonságos WhatsApp csevegési alternatíva 2022-ben

A WhatsApp ad telefonszámot?

Nem. A WhatsApp felhasználói fiókot hoz létre a portálján a felhasználó egyedi számához vagy telefonszámához való hivatkozással. Soha nem generál semmilyen egyedi számot vagy telefonszámot egyetlen személy számára sem, mivel csak úgy működik, mint egy üzenetküldő, amely összeköti az embereket a telefonszámaikkal. Ezért a WhatsApp soha nem tud létrehozni vagy megadni telefonszámot, mivel nincs erre jogosultsága.

A WhatsApp ingyenes telefonszámot ad?

Nem, amint azt korábban említettük, a WhatsApp nem rendelkezik semmilyen jogosultsággal, amely ahhoz szükséges, hogy bárki telefonszámát akár ingyen is létrehozhassa. A WhatsApp-hoz kapcsolt telefonszámát mindenki láthatja a névjegyzékében, aki elérhető a WhatsApp-on.

A WhatsApp használ telefonszámot vagy e-mailt?

Igen. A WhatsApp-fiók mindig az egyén kapcsolattartójához vagy telefonszámához van kapcsolva. Úgy működik, mint a normál SMS-ek, de az SMS-ekkel ellentétben nincs a telefonszám számlájához kötve. Üzenetek küldésére és fogadására a készülék mobiladatait és hálózatát használja. A normál szöveges üzenetekhez képest számos további funkciót is kínál, például fájlok, multimédiás üzenetek és hangulatjelek átvitelét. A közelmúltban pedig hozzáadott egy új funkciót a történetek közzétételéhez, amelyek az Instagramból merítenek ihletet. Nem használ e-mailt felhasználói fiók létrehozásához.

A WhatsApp megmutatja a telefonszámát?

Igen. Mivel a WhatsApp csatlakozik az Ön telefonszámához, a névjegyzékében szereplő bármely felhasználó, vagy bármely olyan felhasználó, aki elmentette a számát az eszközére, és elérhető a WhatsApp-on, megtekintheti telefonszámát. Néha a telefonszámát azok is láthatják, akik még csak nem is szerepelnek a névjegyzékében, de ugyanabban a WhatsApp-csoportban szerepelnek, mint te. Ezért a WhatsApp megmutatja telefonszámát mindenkinek, aki elérhető ezen az online platformon, és valamilyen módon kapcsolódik Önhöz.

Valaki megkaphatja a valódi számát a WhatsApp-on?

Igen, bárki megkaphatja valódi számát a WhatsApp-on. Ha a WhatsApp az Ön e-mailjéhez volt kapcsolva, akkor bizonyos funkciókkal elrejtheti vagy beágyazhatta telefonszámát más felhasználók elől. Sajnos nem biztosít ilyen funkciókat az Ön adatainak védelme érdekében. Bizonyos esetekben, ha az előző WhatsApp-számát látja online, annak ellenére, hogy abbahagyta a szám használatát, nem kell aggódnia, mert előfordulhat, hogy a régi számot újrahasznosították, és átadhatták más felhasználóknak.

  A WhatsApp átvitele Androidról iPhone-ra a MobileTrans segítségével

Hogyan láthatom a WhatsApp számomat online?

Az Ön telefonszámát mindenki más WhatsApp-felhasználó láthatja. A WhatsApp megjeleníti a telefonszámodat a profilodon. Ha szeretné látni WhatsApp számát online, kövesse a következő lépéseket a WhatsApp alkalmazásban:

1. Nyissa meg WhatsApp alkalmazást a telefonon.

2. Érintse meg a hárompontos ikont, majd a Beállítások lehetőséget a jobb felső sarokban.

3. Ezután érintse meg a profil nevét felülről.

4. A WhatsApp-számát a Telefon részben fogja látni.

Miután belép a profilom részbe, megkapja telefonszámát, nevemmel, profilképemmel és állapotommal együtt. A WhatsApp szerkesztési lehetőséget is biztosít ezek módosítására.

Hogyan ellenőrizheti, hogy van-e WhatsApp fiókja?

Addig nem tudja ellenőrizni, hogy egy szám megtalálható-e a WhatsApp-on, amíg el nem menti a számot. Íme néhány lépés, amelyeket követnie kell annak ellenőrzéséhez, hogy a számnak van-e WhatsApp-fiókja:

1. Nyissa meg a WhatsApp alkalmazást a másik telefonon.

2. Érintse meg a chat ikont a jobb alsó sarokban.

3. Érintse meg az Új kapcsolat opciót.

4. Írja be telefonszámát a mezőbe, és érintse meg a pipa ikont a jobb felső sarokban.

Ha a WhatsApp-ot használja, akkor a zöld WhatsApp ikon jelenik meg a felhasználó száma alatt. Ellenkező esetben nem jeleníti meg a WhatsApp opciót. Ehelyett megjelenik egy MEGHÍVÁS a WhatsApp-ba opciót.

Hogyan használhatom a WhatsApp-ot a számom megjelenítése nélkül?

A WhatsApp csak akkor tud felhasználói fiókot létrehozni, ha az össze van kapcsolva a felhasználó kapcsolati számával. Sajnos mindenki a névjegyzékedben és azok is megtekinthetik a profilodat a telefonszámoddal együtt. A WhatsApp nem kínál lehetőséget arra, hogy elrejtse telefonszámát a felhasználók elől. A WhatsApp számos előnnyel rendelkezik a hagyományos szövegekkel szemben. Ennek ellenére az egyik fő hátránya, hogy nem rendelkezik olyan funkcióval, amely elrejti a kapcsolati számát, és nem tud senkinek elérhetőségi számokat megadni.

  Ha a WhatsApp-ot feltörik, itt van a teendő

De van egy módszer, amely segít elrejteni jelenlegi kapcsolati számát a felhasználók elől. A régi számot megváltoztathatja egy új telefonszámmal.

1. Vásároljon új SIM-kártyát egy másik telefonszám megszerzéséhez.

2. Távolítsa el a WhatsApp alkalmazást a készülékről.

3. Vegye ki a régi SIM-kártyát, amely a régi számát tartalmazza, és helyezze be az újat.

4. Ismét telepítse a WhatsApp alkalmazást eszközére.

Megjegyzés: A WhatsApp telepítése után kérni fogja a kapcsolattartási számát a további folytatáshoz.

5. Indítsa el a WhatsApp-ot, és érintse meg az ELFOGADÁS ÉS FOLYTATÁS lehetőséget az üdvözlő oldalon.

6. Adja meg régi telefonszámát az államkóddal együtt. Ezután érintse meg a KÖVETKEZŐ gombot.

Megjegyzés: Helyezze be régi SIM-kártyáját egy másik telefonba, hogy hozzáférjen az ellenőrzési folyamathoz kapott üzenetekhez.

7. A megerősítő felugró ablakban érintse meg az OK opciót, ha a megjelenített szám helyes.

Megjegyzés: Ellenkező esetben érintse meg a SZERKESZTÉS lehetőséget a szám ismételt hozzáadásához.

8. A szám ellenőrzéséhez írja be a régi telefonszámára kapott kódot.

A kód megadása után a WhatsApp-ot a régi regisztrált számával tudja majd működtetni. És az új szám mindenki elől rejtve marad.

***

Reméljük, hogy megtudta, hogy a WhatsApp ad-e telefonszámot. Kérdéseivel és javaslataival nyugodtan forduljon hozzánk az alábbi megjegyzések részben. Következő cikkünkben azt is tudassa velünk, hogy milyen témáról szeretne tájékozódni.