A videószerkesztő bajnok kiválasztása

A VEED és az Adobe Express hatékony eszközök videómarketingesek, tartalomkészítők, önéletrajz-készítők, szabadúszók stb. számára mesterséges intelligencia által generált videók, képek, logók és egyebek létrehozásához.

A jó minőségű videó- ​​és képtartalom létrehozása nehéz és időigényes. Nem mindenki jártas videók vagy képek készítésében vagy szerkesztésében.

A generatív mesterséges intelligencia iránti növekvő igényekkel a vállalkozások alkalmazzák ezt az új technológiát, hogy jobb végfelhasználói élményt nyújtsanak.

A VEED és az Adobe Express egyaránt képes kiváló minőségű képeket generálni, hogy a felhasználók új videókat készíthessenek vagy szerkeszthessenek.

A kettő mesterséges intelligencia által generált eszköz, de bizonyos tekintetben mégis különböznek egymástól.

A VEED egy online videógenerátor és -szerkesztő eszköz, amely lehetővé teszi az egyének és a vállalkozások tulajdonosai számára, hogy precíz és egyszerű videókat készítsenek.

Másrészt az Adobe Express egy minden az egyben online mesterséges intelligencia-generátor eszköz, amely segít a tervezőknek és a szakembereknek marketing-, közösségi- és videotartalmak létrehozásában, PDF-fájlok és fényképek szerkesztésében stb.

Bár mindkettő hasznos eszköz vállalkozások vagy magánszemélyek számára, az egyik közülük az Ön igényeinek megfelelő kiválasztása bonyolult feladat lehet.

Nézzük meg, melyik eszköz jobb a VEED és az Adobe Express összehasonlításával annak jellemzői és egyéb szempontjai tekintetében.

VEED vs Adobe Express: Mik ezek?

Mi az a VEED?

A VEED egy hatékony online mesterséges intelligencia-videógenerátor és -szerkesztő platform, amely lehetővé teszi rövid és hosszú videók létrehozását, amelyeket megoszthat a YouTube-on, a közösségi médián, a hirdetéseken, a podcastokon és egyebeken.

Mivel a VEED egy böngésző alapú alkalmazás, ezért nem kell letöltenie. Közvetlenül használhatja bármely mobiltelefon vagy rendszer böngészőjéből, így az alkalmazás könnyen elérhetővé válik.

A VEED-et Timur „Tim” Mamedov és Sabba Keynejad kreatív fejlesztők fejlesztették ki. Rájöttek, hogy a rendelkezésre álló videószerkesztő platformok összetettek és sok időt vesznek igénybe. Ez egy egyszerű, de hatékony online videoplatform létrehozásához vezetett, amely alkalmas magánszemélyek és vállalkozások számára.

A VEED segítségével egyszerűen, egyetlen egérkattintással hozzáadhat matricákat, feliratokat, képeket, szöveget és egyebeket. Ezenkívül a legegyszerűbb lehetőség a videó vágása és vágása. A VEED lehetővé teszi, hogy élő közvetítést készítsen, videót vagy hangot írjon át szöveggé, és rögzítse a képernyőt.

A platform segítségével könnyedén exportálhatja vagy megoszthatja videóit. A szerkesztési rész befejezése után letöltheti a videót, vagy megoszthatja online munkatársaival, hogy könnyen megtekinthessék és visszajelzést adhassanak róluk. Röviden, ha olcsó és kezdőbarát videószerkesztő platformot keres videóihoz, a VEED a megoldás.

Ezenkívül a VEED barátságos felületet kínál, amely nem igényel előzetes tapasztalatot vagy műszaki ismereteket. A videokészítők minden szinten könnyedén használhatják a funkciókat, és szép megjelenésű és jó minőségű videókat készíthetnek.

Mi az az Adobe Express?

Az Adobe Express egy online felhőalapú létrehozási platform, amely felhasználóbarát kezelőfelületével, valamint hatalmas betűtípus-, grafika- és sablontárával fejlett termelékenységi és kreativitási előnyöket kínál. Segít lenyűgöző promóciós filmek, közösségi média grafikák, egyoldalas webhelyek, logók és egyebek létrehozásában.

Ezen túlmenően, az Adobe Express egy robusztus, de könnyen használható eszköz, amely lehetővé teszi, hogy a tervezőszoftverrel mindenki könnyedén használja funkcióit, függetlenül a tapasztalattól vagy a művészi készségektől. Számos olyan funkciót és funkciót kínál, amelyek segítenek a vállalkozások tulajdonosainak és magánszemélyeknek lenyűgöző videók, közösségi média és marketingtartalom létrehozásában, PDF-fájlok és fényképek szerkesztésében stb.

  Miért sípol vagy vibrált az iPhone-ja? Itt megtudhatja

A túl sok funkció és funkció ellenére az Adobe Express legnagyobb kiemelkedő előnye, hogy bármilyen eszközről és bárhonnan elérheti erős internetkapcsolattal.

Így ha professzionális megjelenésű képeket, videókat és grafikákat szeretne generálni és létrehozni anélkül, hogy sokat kellene tervezőszoftverbe fektetni, akkor az Adobe Express kiváló választás. Ez egy egyszerű, ingyenes és sokoldalú eszköztár.

VEED vs. Adobe Express: Jellemzők

A VEED jellemzői

A VEED számos funkcióval rendelkezik, többek között:

 • Rendetlenségmentes felhasználói felület: Az eszköz könnyen navigálható, zűrzavarmentes és egyszerű felhasználói felületet kínál. A legördülő menü segítségével minden lehetőséget könnyen megtalál. Ezáltal a VEED egyszerű és pehelykönnyű az újoncok számára.
 • Videószerkesztő: A VEED szerkesztési funkciója lehetővé teszi a videók vágását, elforgatását, összevonását, átméretezését és hurkolását. Ezenkívül hangot adhat hozzá, módosíthatja a hátteret, hozzáadhat effektusokat és sok mást, hogy megnyerő videótartalmat készítsen. Ezenkívül lehetővé teszi a 4K minőségű videó megosztását az együttműködőkkel, vagy több csatornára való feltöltését is.
 • Képernyőrögzítő: Kap egy képernyőrögzítő funkciót, amely segít minőségi videók rögzítésében a képernyőről, például oktatóanyagokat, prezentációkat, játékvideókat, üzleti találkozókat stb. mikrofon és webkamera segítségével. Ezenkívül a VEED rendelkezik egy Chrome-bővítménnyel, amellyel bármikor rögzítheti webkameráját és képernyőjét.

 • Élő közvetítés: A VEED lehetővé teszi, hogy élőben indítsa a böngészőt, streameljen több csatornán, hívjon meg vendégeket, és valós időben rögzítse a közvetítést. A streamelési folyamat után a VEED megkönnyíti a felvételek szöveges szerkesztését vagy klipekké alakítását a LinkedIn, a YouTube vagy a TikTok számára.
 • Feliratok és átírás: Ellentétben sok videószerkesztő szoftverrel, a VEED egyetlen gombnyomással képes automatikusan feliratokat generálni azáltal, hogy a videó- ​​vagy hangfájlokat szöveggé írja át. A platform azt állítja, hogy 95%-os pontosságot kínál, ami kívánatos.
 • Zenei megjelenítő: A VEED segítségével gyönyörű audiogramokat, hullámformákat és zenei vizualizációkat talál. Testreszabhatja a hullámokat az átlátszatlanság, az időtartam, a kezdés, a szín és a db érzékenység módosításával.
 • Videotömörítő: A platform videotömörítő funkciót kínál, amely segít csökkenteni a fájlméretet. A videó tömörítő funkció támogatja a MOV, FLV, WMV, AVI, MKV és MP4 videoformátumokat.
 • Szöveges kommentár: Ha cselekvésre ösztönző vagy promóciós videókat szeretne készíteni a YouTube, a Google és a Facebook hirdetésekhez, a VEED segíthet ebben. A szöveges megjegyzés funkció lehetővé teszi ennek a funkciónak a használatát, így nem kell kiszerveznie a feladatot, és nem kell külön szoftvert vásárolnia hozzá.
 • Vektoros művészet: Feldobhatja videóját vektorművészetekkel. Használhat olyan elemeket, mint a formák, hangulatjelek, hangok, animált matricák, rajzok, makettek, márkalogók stb., hogy vonzóbbá tegye videóját.

Az Adobe Express szolgáltatásai

Most a tartalma még vonzóbbá válik. Az Adobe Express segítségével nagyszerű tartalmat hozhat létre tervezési tapasztalat nélkül. Könnyedén készíthet tartalmat az Adobe stock fotóinak és sablonjainak segítségével.

Ezenkívül csodálatos betűtípusokat és gyors műveleteket kap a videók vágásához, visszafordításához, vágásához és egyesítéséhez. Ezenkívül bármilyen videót könnyedén konvertálhat rövid klipekké vagy GIF-ekké. Fedezze fel az Adobe Express további funkcióit:

 • Képek átméretezése: Az Adobe Express online fényképátméretezőt kínál, amellyel azonnal módosíthatja a kép méreteit.
 • Háttér eltávolítása: Könnyedén eltávolíthatja az unalmas háttereket a fényképekről, és színeket, grafikákat, formákat stb. adhat hozzá, hogy vonzóbbá tegye fényképeit.
 • PNG konvertálása JPG fájlokká: Az Adobe Express online képátalakítója csökkenti a kép méretét és javítja a minőséget.
 • JPG konvertálása PNG-fájlokká: JPG-fájljait PNG-képként mentheti, hogy javítsa a képminőséget, vagy növelje az átláthatóságot egy azonnali online konverter segítségével.
 • Videó konvertálása GIF formátumba: Az Adobe Express segítségével csodálatos videóit vonzó GIF-ekké alakíthatja, és egy pillanat alatt megoszthatja azokat.
 • Videó átméretezése: Egyszerűen, másodpercek alatt átméretezheti videotartalmát az előre beállított méretek közül való kiválasztásával és a méretek megváltoztatásával.
 • Videóklipek vágása vagy szerkesztése: Az Adobe Express, egy online vágóeszköz, segít csökkenteni a videó hosszát.
 • Videóklipek körbevágása: Vágja le egyszerűen a videót néhány beállítás kiválasztásával, beleértve a méreteket és a képarányt.
 • Fényképeffektusok: Az Adobe Express lenyűgöző és menő fotóeffektusok használatát teszi lehetővé, így lenyűgöző képeit időn belül felbukkanhatja. Kéttónusú effektust is hozzáadhat képeihez, és kiválaszthatja a tökéletes hangulatot idéző ​​márkaszíneket.
 • Eszköztár: Hozzáférhet a könyvtárhoz innovatív terveihez, például szövegeihez, videókhoz, ikonokhoz, képekhez és egyéb tartalmakhoz. Ezzel stílust és vizuális effektusokat adhat a képéhez.
 • Együttműködési eszközök: Együttműködési lehetőségeket kaphat a Google Dokumentumokkal, a Microsoft 365-tel, a Microsoft Teams-szel stb. Ezek az együttműködési eszközök lehetővé teszik, hogy egy helyen dolgozzon a ragyogó tervén másokkal együtt.
 • Sablonok széles választéka: Az Adobe Express számos sablont kínál logókhoz, szórólapokhoz, névjegykártyákhoz, reklámokhoz, poszterekhez, közösségi média grafikákhoz stb. Igényei szerint bármilyen sablont használhat, hogy gyorsan elkezdhesse egyedi tervezési készségeit.
 • Exportálási lehetőségek: Könnyedén mentheti a képeket különféle fájlformátumokban, például PNG, PDF, JPG és GIF formátumban. Ezért közvetlenül kinyomtathatja, vagy megoszthatja tervét online másokkal.
  12 legjobb virtuális kártya-szolgáltató az üzleti kiadásokhoz [2023]

VEED vs Adobe Express: Hogyan működnek?

Hogyan működik a VEED?

A VEED erőteljes grafikus felhasználói felülettel (GUI) rendelkezik, és a legegyszerűbb videóeszköz. A műszerfal egyszerű, de még mindig rengeteg funkciót kínál. Ezen kívül lehetőséged lesz a beállításra, a számlázásra és a márkakészletre.

Ha szívesen kezdene egy új projektet a VEED segítségével, egyszerűen kattintson a jobb felső gombra. Lehetősége van például a videó feltöltésére, a Dropboxból való választásra vagy a meglévő videók hozzáadására. Ezenkívül hozzáadhat egy linket a YouTube-videóihoz, amelyeket itt szerkeszthet.

A szerkesztőablak számos funkcióval rendelkezik, mint például a háttérszín megváltoztatása, a hang eltávolítása, a videó időtartamának beállítása stb. A szerkesztés befejezése után képeket, szövegeket, effektusokat, szűrőket és egyebeket adhat hozzá, hogy vonzóbbá tegye videotartalmát.

Tedd videódat elérhetőbbé nézőid számára automatikus feliratok hozzáadásával. Ha minden rendben van, kattintson az „Exportálás” gombra, és mentse el a munkáját. Oszd meg a videóidra mutató linket, ha szeretnéd csapataiddal vagy ügyfeleiddel megjegyzéseket fűzni.

Hogyan működik az Adobe Express?

Az Adobe Express egy felhőalapú videó- ​​és dizájnkészítő program, amely biztosítja, hogy mindenki könnyedén tud professzionális videó- ​​és képtartalmat generálni. Eszközök és funkciók széles választékával rendelkezik, amelyek egyszerűvé teszik a tartalomkészítést.

Az Adobe Express szolgáltatásainak és funkcióinak használatához először regisztráljon a programra. Válassza ki a kívánt sablont a lehetőségek közül a felhasználási eseteknek megfelelően. Elkezdhet hozzáadni különféle tartalmakat, fényképeket, videókat, szövegeket és másokat a tervezési igényei szerint.

Az Adobe Express sablonok személyre szabhatók, így könnyen személyre szabhatja a választott sablont, hogy üzleti igényei szerint hozzon létre terveket. Ezenkívül megváltoztathatja a betűtípusokat, színeket és elrendezéseket, hogy igazolja a márkatervet.

Ezenkívül effektusokat, animációkat és szűrőket is hozzáadhat a tervek díszítéséhez. Ha elkészült a tervvel, mentse a fájlt PNG, PDF, GIF vagy JPG formátumban. Mostantól egyszerűen megoszthatja tervét másokkal, kinyomtathatja vagy letöltheti használatra.

VEED vs. Adobe Express: Előnyök

A VEED előnyei

 • A VEED nem igényli a szoftver letöltését. A szoftvert közvetlenül használhatja a böngészőjében.
 • Könnyen használható és áttekinthető felhasználói felülettel rendelkezik.
 • A platform megkönnyíti a videók szerkesztését és rögzítését egy helyen. Vegyen fel csapattagokat, hogy együttműködjenek, és megosszák véleményüket kreativitásáról.
 • Használhat szövegfelolvasó eszközöket, és feliratokat adhat videóihoz.
 • Hozzáférhet a sablonok, hanganyagok és videók könyvtárához.
 • A VEED ingyenes tervet tartalmaz, amellyel életre keltheti innovatív ötleteit.
  A legjobb Wi-Fi-elemzők Windowshoz: 5 felülvizsgált szoftvermegoldás

Az Adobe Express előnyei

 • Az Adobe Express egy könnyen használható és egyszerű tervezőalkalmazás azok számára, akik nem rendelkeznek előzetes tapasztalattal.
 • Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy együttműködjenek csapataikkal, és nagyszerű projektet készítsenek vele.
 • Könnyedén testreszabhatja terveit különféle testreszabási lehetőségekkel, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy innovatív terveket hozzanak létre egyedi stílusok és elemek bemutatására.
 • Lehetővé teszi, hogy meghatározott formátumú fájlokat töltsön le másokkal együtt. Ez segít megosztani fájljait e-mailben, nyomtatott formában vagy közösségi médiában.

VEED vs. Adobe Express: különbségek

A VEEDAdobe ExpressIt a felhő alapú eszközök kategóriájába tartozik, amelyek megkereshetik az Ön igényeit a mentett stockfotók között, és bemutathatják azt, hogy módosíthassák azt. Az Adobe Express egy felhőalapú kép- és videókészítő platform. Lenyűgöző videókat szerkeszthet, generálhat és létrehozhat közösségi médiatartalmaihoz, YouTube-hoz, Facebookhoz stb. Lenyűgöző képeket, lebilincselő videókat, lenyűgöző GIF-eket, vonzó önéletrajzokat, gyönyörű logókat és sok mást készíthet üzleti és egyéni használatra. Automatikusan képes feliratokat hozzáadni. Nem tud feliratot hozzáadni a videóidhoz. A VEED-et 2017-ben alapították az Egyesült Királyságban. Az Adobe Express-t 2016-ban alapították asztali verzióként az Egyesült Államokban. Akkor is jó sebességet és teljesítményt tapasztalhat, ha nagyobb fájlokon dolgozik. Az Adobe Express is jó teljesítményt nyújt, de kis késéssel, ha nagy fájlokon dolgozik. A mesterséges intelligencia-generáló eszközök kategóriájába tartozik, amelyek avatarokat, videókat és egyebeket hozhatnak létre. Lenyűgöző grafikus felhasználói felületet biztosít, így a legördülő menüből könnyedén kiválaszthatja a lehetőségeket. Ingyenesen használható. Fizetett csomagokat is választhat, hogy kihasználhassa a fejlett funkciók előnyeit. Még mindig béta stádiumban van. Regisztrálnia kell, és létre kell hoznia fiókját, hogy működés közben lássa. A VEED alkalmas online influencereknek, YouTube-osoknak, magánszemélyeknek, kisvállalkozások tulajdonosainak stb. Lenyűgöző grafikus felhasználói felületet biztosít, így a legördülő menüből könnyedén kiválaszthatja a lehetőségeket. A VEED automatikusan generált feliratokat, szövegformázást, átírásokat, háttéreltávolítást, automatikus átméretezést, élő együttműködést, képmatricákat, megjegyzéseket és még sok mást kínál. Az Adobe Express kép- és videószerkesztést, a háttérszín megváltoztatását, a képek PNG-ből JPG-be vagy JPG-ből PNG-be konvertálását, képméretezést és még sok mást kínál. Lenyűgöző grafikus felhasználói felületet biztosít, így a legördülő menüből könnyedén kiválaszthatja a lehetőségeket. Könnyen használható és intuitív felhasználói felületet biztosít, amely különféle lehetőségeket jelenít meg a képernyőn, beleértve az Instagram-sztorit, szórólapot, logótervezést és egyebeket. Egy videólink segítségével megoszthatja kreativitását másokkal. Le is töltheti a videót. Hozzáadhatja csapattagjait a tervezőoldalhoz, hogy megjegyzéseket fűzhessenek hozzá. Letöltheti a fájlt, és megoszthatja bárkivel különböző csatornákon keresztül. A VEED alternatívái a Wavel, a Kapwing stb. Az Adobe Express alternatívái a Venngage, a Canva, az Adobe Aero, az Adobe Photoshop Express stb.

Végső szavak

A VEED és az Adobe Express online tervezési platformok, amelyek segítenek a tartalomkészítőknek, szabadúszóknak, cégtulajdonosoknak és másoknak, akik érdeklődnek a videó- ​​és képkészítés iránt, hogy megmutassák kreativitásukat. Mindkettőnek más-más funkciója van, de a megcélzott felhasználók ugyanazok. Könnyen használható felhasználói felületet, együttműködési lehetőségeket és egyéb hasznos szolgáltatásokat is kínálnak.

Ha a funkciók széles skáláját keresi csak a videószerkesztéshez, a VEED a megfelelő választás az Ön számára. Az összes szükséges funkciót és funkciót biztosítja, így igény szerint hozhat létre és szerkeszthet videókat.

De ha többfunkciós tervezési lehetőségeket keres egyetlen alkalmazásban, akkor az Adobe Express a legjobb választás. Nemcsak videók, hanem lenyűgöző képek, logók, önéletrajzok, szórólapok, Instagram-bejegyzések, hirdetések, animációk és még sok más létrehozását is lehetővé teszi.

Ezért először gondolja át igényeit, majd válasszon egy olyan eszközt a VEED és az Adobe Express között, amely jobban megfelel az Ön igényeinek.

Ezután nézze meg a legjobb videófelirat-generátor szoftvert többnyelvű támogatással.