A válaszok előzetes kitöltése a Google Forms-ban

Ha ugyanazokat a válaszokat igénylő Google-űrlapokat küld ki, bizonyos mezők előre kitöltésével megtakaríthatja a válaszadók idejét.

Néha egy Google űrlapot egyszerűen csak arra használnak, hogy véleményt rögzítsenek egy egyszerű felmérés útján. Más esetekben a Google Űrlap az előnyben részesített módja a munka előrehaladásának és a jegyek kitöltésének nyomon követésének.

Akár nyomon követi az előrehaladást, akár más ismétlődő feladatok elvégzését szeretné rögzíteni, a kiküldés előtt előre kitöltheti a Google-űrlapot. Ezzel időt és fáradságot takaríthat meg a válaszadóknak, mivel elkerülhetik, hogy minden egyes beküldéskor minden bejegyzést kitöltsenek az űrlapon.

Így lehet előre kitölteni egy Google-űrlapot a kérdésekre adott válaszokkal, mielőtt elküldené.

Hogyan állítsa be Google-űrlapját előre kitöltött válaszokkal

Ha úgy döntött, hogy a Google Űrlapokat használja vállalkozásához, jó ötlet lehet előre kitölteni a Google űrlapot, mielőtt elküldi. Könnyű, és néhány kattintással elvégezhető. A következőképpen tölthet ki egy Google-űrlapot, ha Ön a tulajdonosa – azaz ha Ön hozta létre, vagy szerkesztési hozzáféréssel rendelkezik.

  15 DevOps biztonsági bevált gyakorlatok útmutatója
 • Nyissa meg a Google űrlap hoztál létre.
 • Kattintson a hárompontos menüre, és válassza az Előre kitöltött hivatkozás beszerzése lehetőséget.
 • Megnyílik egy új ablak/lap az űrlap előnézetével.
 • Válassza ki az előre kitölteni kívánt válaszokat, és kattintson az alján található hivatkozás lekérése gombra.
 • A rendszer létrehoz egy linket az előre kitöltött Google-űrlapra. Kattintson a Hivatkozás másolása gombra.
 • Másolja ki ezt a hivatkozást egy szöveges vagy szófájlba, és használja válaszok beküldésére a Google Űrlapra, hogy időt takarítson meg a szükséges információk rögzítésekor.
 • Ha többre vágyik a kérdőívkezelővel kapcsolatban, számos nagyszerű Google Forms-bővítmény közül választhat.

  Az ismételt feladatok adatainak rögzítése egyszerűbb egy előre kitöltött Google-űrlap segítségével

  A Google-űrlap előzetes kitöltése a kiküldés előtt különösen hasznos a munkamegrendelések adatainak nyomon követéséhez, ahol a probléma gyakran ugyanaz. Ezzel az egyszerű módszerrel, amikor egy Google-űrlapon előre meg kell tölteni a gyakori, ismétlődő válaszokat, megkímélheti Önt vagy munkatársait az ismételt kiválasztással járó fárasztó fáradságtól.

    A Snaps remixelése a Snapchaten