A Timehop ​​elhozza közösségi médiáját és fényképes Time Machine alkalmazását Androidra

A közösségi médiaszolgáltatásokban, például a Facebookon, a Twitteren és az Instagramban az a nagyszerű, hogy bármikor visszamehet az időben, és megnézheti, mit tett közzé valamiről egy adott napon. Lehet, hogy egyáltalán nem hangzik hasznosnak vagy produktívnak, de nagyon jó érzés bármikor azonnal hozzáférni a múlt emlékeihez. Persze nem lehet mindenre emlékezni. A Timehop ​​célja, hogy soha ne legyen rá szüksége. Egy évvel ezelőtt a cég kiadott egy iOS-alkalmazást, amely lehetővé teszi az embereknek, hogy „visszamenjenek a múltba”, hogy megtekintsék az aktuális bejegyzéseiket a népszerű közösségi oldalakon. A nagy hírű Timehop ​​alkalmazás most végre felkerült a Google Play Store androidos készülékekre.

A Timehop ​​alapvetően az állapotfrissítéseket a Facebookról, a tweeteket a Twitterről, a fényképeket az Instagramról, a bejelentkezéseket a Foursquare-ről, és most már a helyi galériából is begyűjti azokat a fotókat, amelyeket egy, két vagy három éve tettek közzé/készítettek a webhelyen. aktuális nap.

Az Android verzió kezelőfelülete többé-kevésbé megegyezik iOS megfelelőjével. Amikor először indítja el az alkalmazást, be kell jelentkeznie Facebook-, Twitter-, Instagram- és/vagy Foursquare-fiókjába. Ha ez megtörtént, az alkalmazásnak eltart egy ideig, amíg feltölti a hírcsatornát az összes csatlakoztatott fiók régi kiemelt elemeivel, valamint a helyi galériából származó fotókkal. A hírfolyam minden nap frissül egy új „timehop” funkcióval, amely megjeleníti a legfeljebb három éve készült fényképeket és a közösségi média frissítéseit, amelyeket ugyanazon a napon tettek közzé (attól függően, hogy milyen régen kezdte el használni a közösségi hálózatot).

Az alkalmazás lehetővé teszi ezek bármelyikének megosztását a Facebookon és a Twitteren, így a haverjai is újraélhetik veled ezeket az emlékeket.

Ha úgy találja, hogy később el kell távolítania a csatlakoztatott szolgáltatásokat az alkalmazásból, ezt a Beállítások képernyőn teheti meg.

Összességében egy egyszerű, de nagyszerű alkalmazás, amelyet naponta egyszer ellenőrizhet, hogy felvidítsa a hangulatát, és megosszon dédelgetett emlékeit régi barátaival.

Ingyenesen letöltheti az alábbi Play Áruház linkről.

Telepítse a Timehopot a Play Áruházból