A szülői felügyelet megváltoztatása PS4-en

A PlayStation egy videojáték-konzol, amely számos eszközt biztosít a virtuális játékok kézi otthoni játszására, így a felhasználók valós idejű játékélményt nyújtanak. A Sony Entertainment cég hozta piacra. A bejövő új verziókkal további funkciókkal bővült. Ezért a PS4 a PlayStation fejlett verziója. Mivel a PlayStation nagyon függőséget okozhat a fiatal felhasználók körében, bizonyos szülői felügyeletet biztosít, amelyet a gyerekek szülei vezérelhetnek, hogy korlátozzák a PS4 bizonyos funkcióit a gyermekektől, például korlátozza a PS4 játék időkorlátját, korlátozza bizonyos nem megfelelő tartalmat vagy szavakat, így a gyerekek nem küldhetnek szöveget vagy cseveghetnek, miközben online játszanak más játékosokkal stb. Számos funkció kapcsolódik a szülői fiókhoz, például a szülői felügyelet jelszavának visszaállítása a PS4-en és sok más funkció. Ha Ön azon PS4-felhasználók közé tartozik, akik szeretnék tudni, hogyan módosíthatják a szülői felügyeletet PS4-en, és hogyan cserélhetnek gyermekfiókot szülői fiókra, akkor jó helyen jártok! Ez a cikk választ ad ezekre a gyakran feltett kérdésekre, beleértve azt is, hogy módosíthatom-e az életkoromat PS4-en.

A szülői felügyelet megváltoztatása PS4-en

Olvasson tovább, hogy megtalálja azokat a lépéseket, amelyek részletesen elmagyarázzák a szülői felügyelet módosítását PS4-en, hasznos illusztrációkkal a jobb megértés érdekében.

Megváltoztathatom az életkoromat PS4-en?

Igen, csak egyszer módosíthatod az életkorodat PS4-en Sony mobilkommunikációs oldal. Látogassa meg ezt az oldalt, és jelentkezzen be PSN-fiókjába, amely a PS4-hez kapcsolódik.

  Hogyan készítsünk hisztogramot a Microsoft Excelben

Hogyan lehet megváltoztatni a szülői felügyeletet a PS4-en?

A PS4 szülői felügyelete közvetve megvalósítható okostelefonokon, számítógépeken stb. keresztül. Ezek a vezérlők segítenek a szülőknek ellenőrizni gyermekeik tevékenységét, miközben PS4-en játszanak, mivel a gyerekek nem elég érettek ahhoz, hogy eldöntsék, mi a jó vagy rossz. Ha azonban gyermeke elért egy bizonyos életkort, amikor vissza akar állítani bizonyos szülői felügyeletet, ezt az alábbi lépések végrehajtásával teheti meg.

Megjegyzés: Ezek a lépések csak akkor alkalmazhatók, ha emlékszik a rendszerkorlátozási jelszóra, amelyet a szülői felügyelethez állított be.

1. Nyissa meg a PS4 beállításait.

2. Válassza a Szülői felügyelet/Családkezelés lehetőséget.

3. Ezután írja be a rendszerkorlátozások jelszavát.

4. Válassza ki a kívánt felhasználót, akinek módosítani szeretné a szülői felügyeletet.

5. Végezze el a kívánt módosításokat a következő hálózati szolgáltatásokban.

  • Kommunikáció más játékosokkal
  • Más játékosok által készített tartalom megtekintése
  • Életkor szűrés az online tartalmakhoz

6. A kívánt módosítások elvégzése után válassza a Megerősítés lehetőséget a mentésükhöz.

Hogyan módosíthatja a szülői felügyeletet a PS4 Online-on?

Ahogy fentebb említettük, a szülői felügyelet korlátozza a PS4-en elérhető bizonyos funkciókat. A fent említett lépések segítségével módosíthatja a szülői felügyeletet PS4-en.

Megjegyzés: A legfontosabb szem előtt tartandó szempont az, hogy ha online szeretne vezérlőket beállítani vagy módosítani, győződjön meg arról, hogy létrehozta a saját fiókját a Play Station Networkön, valamint a gyermekei fiókját.

Hogyan állíthatja vissza a szülői felügyelet jelszavát a PS4-en?

Ha van szülői felhasználói fiókja a PSN-hálózaton, vagy a jelszó használatával módosítja a szülői felügyeletet, előfordulhat, hogy elfelejti jelszavát. Ha találkozott már ilyen helyzettel, ne aggódjon! Íme néhány egyszerű lépés, amelyeket követve visszaállíthatja a szülői felügyelet jelszavát a PS4-en az alapértelmezett 0000-es jelszóra:

  7 technikai tréfa ötlet a Halloween Party-hoz

1. megjegyzés: Ez a módszer visszaállítja az összes jelenlegi beállítást. Ezzel a módszerrel azonban nem veszítheti el játékadatait és mentett játékait.

2. megjegyzés: A módszer végrehajtása után kijelentkezik PSn-fiókjából PS4-en. PSN-fiókja hitelesítő adataival újra bejelentkezhet fiókjába.

1. Válassza a PS4-en a Beállítások lehetőséget.

2. Lépjen be a Fiókkezelés menüpontba.

3. Válassza az Aktiválás elsődleges PS4-ként lehetőséget.

4. Kattintson a Deaktiválás opcióra.

Megjegyzés: Ügyeljen arra, hogy a jövőben újra aktiválja ebből a menüből a teljes visszaállítási/visszaállítási módszer végrehajtása után.

5. Térjen vissza a Beállítások menübe, és válassza az Inicializálás lehetőséget.

6. Most válassza az Alapértelmezett beállítások visszaállítása lehetőséget.

7. Válassza a Visszaállítás opciót a következő menüképernyőn a szülői felügyelet alapértelmezett értékre való visszaállításához.

Mostantól elérheti a PS4 Parental Controls beállításait a 0000 jelszó megadásával.

Hogyan lehet visszaállítani a szülői felügyeletet a PS4-en?

Ha vissza szeretné állítani vagy vissza szeretné állítani a PS4 szülői felügyeletét az alapértelmezett beállításokra, olvassa el és kövesse a fent említett lépéseket. Ezen lépések segítségével nem veszítheti el játékadatait és mentett játékfájljait a PS4-ről.

Hogyan lehet eltávolítani a szülői felügyeletet a PS4-ről jelszó nélkül?

Nézzük meg a PS4 szülői felügyeletének jelszó és PS4-adatainak elvesztése nélkül történő eltávolításának lépéseit.

1. Lépjen a PS4 Beállítások menüjébe.

2. Válassza a Fiókkezelés > Aktiválás elsődleges PS4-ként lehetőséget.

3. Válassza a Deaktiválás opciókat, és térjen vissza a Beállítások menübe.

4. Ezután válassza az Inicializálás lehetőséget.

5. Válassza az Alapértelmezett beállítások visszaállítása > Visszaállítás menüpontot.

Miután elvégezte ezeket a lépéseket, a szülői felügyelet jelszava visszaáll 0000-re. Így a jelen cikkben említett lépések végrehajtásával letilthatja vagy tovább módosíthatja a szülői felügyeletet.

  8 figyelemre méltó hirdetéskövető eszköz marketingesek számára

Miért nem tudom megváltoztatni a szülői felügyeletet a PS4-en?

A PS4 szülői felügyeletet biztosít a gyerekek tevékenységeinek vezérléséhez, miközben játszanak PS4-en. A gyerekek sokat függővé válnak a játékoktól, különösen PS4-en, mert ez biztosítja a legcsodálatosabb funkciókat a 3D-s játékokhoz stb. Ennélfogva bizonyos korlátok és korlátozások kellenek ahhoz, hogy ennyi időt töltsenek PS4-en. De ha nem tudja megváltoztatni a szülői felügyeletet a PS4-en, annak a következő okok tudhatók be:

  • Lehet, hogy rossz jelszót adott meg a PS4 rendszerkorlátozási beállításainál.
  • A PS4 konzolon hibák vagy hibák tapasztalhatók.
  • Gyermeke 13 év alatti, ezért nem kapcsolhatja ki a szülői felügyeletet.

Hogyan cserélhetek gyermekfiókot szülői fiókra?

Gyermeke fiókját nem módosíthatja szülői fiókra. Meg kell várnia, amíg a gyermek betölti a 18. életévét, hogy a fiókot felnőttként vagy szülőként használja.

***

Reméljük, hogy ez a cikk valóban hasznos volt az Ön számára, és minden szükséges információval szolgált a PS4 szülői felügyeletének megváltoztatásával kapcsolatban, valamint arról, hogy módosíthatom-e az életkoromat PS4-en. Bármilyen más témával kapcsolatos kérdését vagy javaslatát felteheti nekünk, amelyről cikket szeretne készíteni. Dobja be őket az alábbi megjegyzések részbe, hogy tudjuk.