A SwiftKey az iOS-re egy Notes alkalmazásban érkezik, amely szinkronizálódik az Evernote-tal

Míg a Google nyitott arra, hogy a felhasználók lecseréljék az Android néhány alapvető darabját – az indítót, a zárképernyőt, az alkalmazásváltót, a telefonalkalmazást stb. –, az Apple ennek a teljes ellentéte, mivel úgy véli, hogy ezeknek a „közel” maghoz tartozó összetevőknek a saját változata egyszerűen a legjobb a felhasználók számára, és feltételezzük, hogy nem is kell alternatívákat keresniük. Sokáig ez valóban igaz maradt. A bevezetés évétől néhány hónappal ezelőttig az iOS billentyűzetét széles körben elfogadták, hogy jobb Android és Windows Phone társainál.

Az utóbbi időben azonban a dolgok megváltoztak. Az Android törzsbillentyűzetei jelentősen fejlődtek, és a SwiftKey, a Nuance és a GO harmadik féltől származó alternatívái valóban elkezdték felvenni a játékukat. Az iOS végez automatikus javítást, igen, de ez a legújabb Android billentyűzet jobb automatikus előrejelzéssel, különböző gépelési stílusok támogatásával, valamint a Facebook, Twitter és az e-mailekkel való integrációval rendelkezik, így gyorsan megtekintheti a rendszeresen begépelt szavakat és azok beviteli sorrendjét. , és még sok minden más!

  A meghibásodott alkalmazások javítása az iOS 12 nyilvános bétaverziójában

Most, miután oly sok sikert tapasztalt az Androidon, a SwiftKey érdekelt a billentyűzetének iOS-re való bevezetése iránt. Nem tudták lecserélni a készlet billentyűzetet az egész operációs rendszerben, ezért saját jegyzetalkalmazást készítettek SwiftKey Note néven.

A SwiftKey Note lehetővé teszi, hogy jegyzeteket készítsen, címkéket adjon nekik a könnyebb rendezés és keresés érdekében, jegyzetfüzetekbe helyezze őket, és szinkronizálja őket az Evernote-tal – azzal a fontos kiegészítéssel, hogy a SwiftKey fejlett automatikus előrejelző technológiájával gépelni is tud.

A SwiftKey Note jelenleg megdöbbentően alapszintű. Nem adhat hozzá képeket a jegyzetekhez, a megosztási lehetőségek csak üzenetküldésre, e-mailezésre és vágólapra másolásra korlátozódnak, és amennyire meg tudom nézni, még a jegyzetei között sem kereshet (bár a jegyzetfüzetek és a címkék kereshetők). Maga a SwiftKey billentyűzete alapvetően csak az iOS 7 billentyűzete, felül egy sorral az előrejelzésekhez. Ne feledje, hogy ezek a jóslatok kezdetben rosszak, de egyre jobbak lesznek, ahogy egyre többet használja az alkalmazást. Előnyben részesítheti azonban, ha hozzáférést biztosít az Evernote-jegyzeteihez.

  Hogyan gyűjtsön hasznos tweeteket, hogy később könnyen megtalálhassa őket [iOS]

Igaz, ez csak az alkalmazás első verziója, de még mindig csalódás. Jelen pillanatban a SwiftKey Note nem más, mint a SwiftKey kiváló Android-billentyűzetének iOS-felhasználók számára készült alapvető, nyilvános technológiai demója, és csupán árnyéka a kiváló Android-verziónak.

Remélhetőleg, csak remélhetőleg, valaki megérinti az Apple-t, hogy csak egy picit nyissa meg az iOS-t, hogy a felhasználók átválthassanak az alapértelmezett billentyűzetről és böngészőről a saját választásukra. Jelenleg jailbreak finomításokat kell használnunk, hogy ezt meg tudjuk tenni.

Feltétlenül ossza meg velünk, mit gondol a SwiftKey Note-ról, ha megjegyzést hagy az alábbi megjegyzések részben.

Telepítse a SwiftKey Note-ot az App Store-ból

  Hogyan lehet elrejteni az értesítési jelvényt egy részvényalkalmazáshoz az iOS rendszerben