A Super Drag felgyorsítja a böngészést a Firefoxban a Drag & Drop műveletekkel

A Super Drag egy kiváló Firefox-bővítmény, amellyel egyszerűen és azonnal kiválaszthatja a hivatkozások betöltésének módját bármely webhelyen, egyszerű fogdással. Azaz ahelyett, hogy a hagyományos módon nyitnánk meg egy hivatkozást vagy a szöveggel és képekkel interakcióba lépnénk, ha kicsit lehúzzuk a helyükről, egy parancspanel jelenik meg, ahonnan gyorsan megnyithatjuk az előtérben, a háttérben vagy ugyanabban a helyben lévő hivatkozásokat. lapon, a kiemelt szöveget lekérdezésként küldje el a keresőmotoroknak, vagy mentse a képeket a helyi tárhelyre. A bővítmény szinte bárhol működik az interneten, amíg van egy kattintható hivatkozás az oldalon. Részletek a továbbiakban.

A bővítményt nem kell újraindítani, így a telepítés után azonnal elkezdheti használni. A következőképpen használhatja: amikor a fent említett műveletek valamelyikét végre kell hajtania egy hivatkozáson, egyszerűen húzza el egy kicsit a helyétől bármely irányba, és a Super Drag parancspanelje megjelenik közvetlenül az egérkurzor mellett.

  Spotify lejátszási lista lejátszása Alexával

Íme a végrehajtható műveletek listája:

A hivatkozások megnyithatók a háttérben, az előtérben vagy az aktuális lapon.
Szöveg kereshető a háttérben, az előtérben vagy az aktuális lapon.
A képek megnyithatók a háttérben vagy az előtérben, vagy menthetők a helyi tárhelyre.

Az elemek kereshetők a Firefox keresősávjához hozzáadott összes keresőmotorban. Ha elengedi az egeret az egyik keresőgomb (háttér, előtér és aktuális) felett, megjelenik egy kis helyi menü, amely lehetővé teszi a kívánt keresőmotor kiválasztását.

A kiterjesztés számos testreszabási lehetőséget is kínál. A Beállítások ablakban megadhatja például azt az alapértelmezett műveletet, amelyet akkor kell végrehajtani, amikor egy elem húzása után felengedi az egérgombot. Különféle alapértelmezett műveleteket adhat meg a hivatkozásokhoz, keresésekhez és képekhez.

  A Discord sablonok használata

Személyre szabhatja magának a parancspanelnek az eltolási pozícióját, azaz az egérkurzor és a panel közötti pixelben mért távolságot, valamint néhány új lap viselkedési beállítást.

A Super Drag fő célja, hogy növelje a webböngészés sebességét és kényelmét. Jelentősen csökkenti az egérkattintásokat és a mozgást, így több idő jut a tartalom fogyasztására, miközben csökkenti a navigációhoz szükséges időt.

Az alábbi linkről letöltheti böngészőjébe.

Telepítse a Super Drag for Firefox alkalmazást