A Spotify Duo használatának megkezdése

Kulcs elvitelek

 • A Spotify Duo lehetővé teszi, hogy két, ugyanazon a címen élő személy megosszon egy előfizetést, külön fiókot kínálva.
 • A költség 14,99 USD/hó, tökéletes a zeneszerető párok számára, akik pénzt szeretnének megtakarítani a streaming szolgáltatásokon.
 • A Spotify Duo tartalmazza az összes szabványos prémium funkciót, lehetővé teszi az offline hozzáférést, és Spotify Blendeket is kínál.

A Spotify a világ egyik legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása, ezért számos prémium előfizetést kínál, köztük a Spotify Duót.

A Spotify 2020 júliusában indította útjára a Spotify Duót, amely új lehetőség a zeneszerető párok (vagy bármely két, ugyanazon a címen élő személy) számára. A Duo lehetővé teszi a Spotify-előfizetés megosztását valakivel, de mindkettő külön fiókot biztosít.

A Spotify Duo a tökéletes zenei előfizetési csomag minden olyan pár számára, aki üzletet keres a streamingről. Bármikor lemondható, elkülönítve a fiókokat.

Mi az a Spotify Duo?

A Spotify Duo egy előfizetési csomag, amely két azonos címmel rendelkező személy számára elérhető. Mivel mindegyikőtöknek saját Spotify-fiókja lesz, az Eminem-lejátszási listát egy időben hallgathatja, amikor szobatársa a Metallica-lejátszási listáját.

Ön nem osztja meg a bejelentkezési adatait társával; csak a tervet osztod meg. Mivel ugyanazt a csomagot fogja használni, a prémium fiók havi költsége alacsonyabb, mintha két külön Spotify prémium fiókkal rendelkezne. Alapvetően a Duo költségeinek megosztása a partnerével olcsóbb, mintha mindegyiknek megvan a fiókja. Az anyagi megtakarítás természetesen attól függ, hogy Ön és partnere egyenlő arányban osztja-e fel a Duo költségeit.

A Spotify Duo ára 14,99 USD/hó, más országokban hasonló árakkal. Önnek és tagtársának ugyanazon a címen kell laknia, és ezt a Spotify ellenőrzi. Ez növekedés az eredeti 12,99 dolláros költséghez képest az induláskor.

Ha Duo-fiókhoz csatlakozik, akkor a prémium előfizetés fő fióktulajdonosával kell együtt élnie. A Spotify Premium Duo szolgáltatásra való regisztrációhoz meglévő Spotify-fiókkal is rendelkeznie kell.

Hogyan lehet előfizetni a Spotify Premium Duo szolgáltatásra

Amikor Ön az első személy, aki regisztrál a Spotify Duo szolgáltatásra, ezzel Ön lesz a tervkezelő. Ez azt jelenti, hogy Ön kezeli az előfizetési díj befizetését, beállítja a fiók címét, és saját belátása szerint felveheti vagy eltávolíthatja a másik tagot.

Spotify Duo fiók létrehozása:

 • Látogatás Spotify.com/duo/.
 • Kattintson a Kezdés gombra.
 • Adja meg az összes adatot, ellenőrizze azok pontosságát, és nyomja meg a zöld VÁSÁRLÁS MOST gombot.
 • Ezután kövesse az utasításokat, és hívja meg tagját a Spotify Duo-csomaghoz.
 • Ha nem Ön a csomagkezelő, de szeretne részt venni a Duo-csomagban, be kell jelentkeznie Spotify-fiókjába, vagy létre kell hoznia egyet, ha még nem tette meg.

  A csomagkezelő meghívhatja Önt, hogy csatlakozzon a Spotify Premium Duóhoz, ha ellátogat a következő oldalra Spotify Duo meghívóoldal. Meghívható e-mailben vagy WhatsApp-on is. Miután regisztrálnak, e-mailt vagy WhatsApp üzenetet fog kapni a további utasításokkal.

  A Spotify Duo regisztrációs folyamata gyors és egyszerű. Néhány percen belül Ön és társa élvezheti a Duo csomag összes szolgáltatását. A Duót büntetés nélkül is lemondhatja.

  Problémái vannak a Spotify-val? Mielőtt feliratkozna a Duóra, oldja meg a hibákat ezekkel az egyszerű javításokkal a gyakori Spotify-problémák megoldására.

  Mit kínál a Spotify Premium Duo csomag?

  A Spotify Duo csomag a streaming platform összes szokásos funkcióját kínálja.

  Készíts saját fantasztikus lejátszási listákat

  Személyes lejátszási listákat készíthet bármilyen kiválasztott dallal, és megoszthatja ezeket a lejátszási listákat közösségi médiafiókjain (X, Facebook, Messenger, Instagram, Snapchat stb.). Lejátszhatja dalait egymás után, vagy véletlenszerű élmény érdekében véletlenszerű lejátszásra helyezheti lejátszási listáját.

  Kövesse kedvenceit

  A Spotify lehetővé teszi, hogy kövesse barátait vagy hasonló zenei ízlésű embereket a platformon. Ez olyan társadalmi környezetet teremt, amelynek minden zenerajongó örülne, ha részese lenne.

  Keressen új zenét

  A Spotify automatikusan ajánlja azokat az előadókat és dalokat, amelyeket élvezhet a zenei kedvelések és lejátszási listák alapján. A streaming szolgáltatás lejátszási listákat is létrehoz, például a Discover Weekly-t és a Spotify Daylist-et, amelyek segítenek új zenék megtalálásában.

  Élvezze az offline zenei hozzáférést

  A Spotify Premium segítségével akkor is letöltheti lejátszási listáit, hogy meghallgathassa őket, még akkor is, ha nincs WiFi-kapcsolata. Ez nem használja a mobiladatait, és hozzáférést biztosít az összes kedvenc dalához útközben.

  Spotify lejátszási lista letöltése telefonjára vagy számítógépére:

 • Nyissa meg a letölteni kívánt lejátszási listát. Használjon Wi-Fi kapcsolatot; ellenkező esetben a mobiladatait fogja használni (amit jó használni, ha tisztában van vele!).
 • Kattintson a lefelé mutató nyílra a letöltéshez. A lejátszási lista néhány percen belül letöltődik. Tudni fogod, hogy működik, ha kis szürke lefelé mutató nyilak jelennek meg a lejátszási lista minden dala mellett.
 • Élvezze a lejátszási listát, amilyen gyakran csak akarja!
 • Ez egy jó módja annak, hogy zeneszámonkénti fizetés nélkül töltsön le zenét telefonjára. Ha egy másik alkalmazást szeretne kipróbálni, amely lehetővé teszi az okostelefonon lévő zenék offline elérését, vessen egy pillantást a legjobb zeneletöltő alkalmazások listájára Androidra és iOS-re.

  Olvassa el és ismerje meg kedvenc dalainak szövegét

  A Spotify partnerkapcsolatban áll dalszöveg-webhelyekkel Zseni és SoundHound. Ezek lehetővé teszik a kiválasztott dalok szövegének megtekintését a mobilalkalmazásban. Egyes daloknál még a szövegek jelentése is le van bontva, így többet megtudhat kedvenc dallamairól. Csak görgessen lefelé a lejátszott dalból, és megjelenik egy ablak a szöveggel. Megjegyzés, ez nem érhető el minden dalnál.

  Spotify keverékek

  Amikor a Duo terv elindult, ott volt a mára megszűnt Duo Mix is. Ne aggódjon azonban, mert a Spotify ezt a funkciót egy hasonlóra, a Spotify Blendre cserélte. A Spotify Blend egy Spotify által válogatott lejátszási lista, amely akár 10 barát zenei ízlését ötvözi. Meghívod a baráto(ka)t, majd a Spotify megkeresi a számodra tetsző dalokat, és lejátszási listát készít belőlük. Nem kell a Duo-csomag partnerét bevonnia a Blendbe, de mindenképpen megteheti!

  A kezdéshez keresse meg a keveréket a Spotify alkalmazásban, és válassza a Friends Mix lehetőséget. Automatikusan létrehoz egy Blend lejátszási listát a jelenleg csatlakoztatott barátaidból. Válassza a További barátok hozzáadása lehetőséget, ha több ismerősét szeretné meghívni a keverékbe!

  Megéri a pénzt a Spotify Premium Duo?

  A Spotify határozottan valami mást kínál a Premium Duo előfizetési csomaggal. A Duo jobb, mint egy fiók megosztása, mert partnere zenehallgatási szokásai nem változtatják meg az Ön ajánlásait. És kapsz egy saját Spotify-csomagolást!

  A Spotify családi csomag havi 16,99 USD, tehát a Duo határozottan jobb választás a gyermektelen háztartások számára.

  Egy Spotify Premium-fiók 10,99 USD/hóba kerül, így a Premium Duo előfizetési csomag használatával havonta megtakaríthat néhány dollárt. A prémium előfizetés költségeinek megosztása segít pénzt megtakarítani, amit valami másra fordíthat, amit élvez.