A Social Catfish fordított e-mail-keresése segít megelőzni a csalókat

Mivel a postaládánkban szinte minden nap özönlenek az e-mailek, lehetetlenné válik az összes feladó hitelességének ellenőrzése.

Legyen szó állásajánlatról, promóciós e-mailről, amely egy kedvező ajánlatról tájékoztat, vagy személyes levél olyan személytől, akire nem emlékszik – a pontos azonosítás az óra szükségessége. És mivel a csalók és csalók az emberi élet minden területére behatolnak, könnyű prédájává válhat trükkjüknek, ha nem vagy elég óvatos.

Szerencsére, Social Catfish fordított e-mail cím keresése lehetővé teszi a lehetetlent, és segít azonosítani egy ismeretlen e-mail címet. Beszéljük meg ezt részletesen, hogy ötletet adjunk.

Mi az a fordított e-mail ellenőrzés, és miért szükséges?

A fordított e-mail-ellenőrzés egy olyan módszer, amely segít a felhasználóknak információkat találni valakiről, csak az e-mail címét használva. Az információ tartalmazza a tulajdonos teljes nevét, címét, elérhetőségét, közösségi média profiljait és egyebeket. Gyakran előfordul, hogy a fordított e-mail-ellenőrzés a következő okok miatt válik szükségessé:

  • Az e-mail-azonosító tulajdonosának online személyazonosságának ellenőrzése.
  • Könnyedén megkereshet egy e-mail címet, és megtudhatja, hogy az egyik régi barátjától származik-e, és újra kapcsolatba léphet velük.
  • Annak ellenőrzésére, hogy az ismeretlen számról érkező hívások valakihez tartoznak-e, aki korábban megkereste Önt e-mailben.
  Hogyan lehet matricákat találni a táviratban

Mi az a Social Catfish Reverse Email Address Search?

Social Catfish Reverse Email Address Search egy hasznos eszköz, amely segít az embereknek felfedezni valaki valódi személyazonosságát az e-mail címe alapján. Mindössze egy e-mail azonosítót kell megadnia, és az eszköz elkezdi a keresést.

Miután befejezte a keresést, a Social Catfish közli az e-mail-azonosító tulajdonosának teljes nevét, címét, telefonszámát, közösségimédia-profiljait stb. Néha még a rokonaikról is tájékozódhat.

A lehető legpontosabb eredmények elérése érdekében a Social Catfish több mint 200 milliárd rekordot tartalmazó adatbázisban keres. Ide tartoznak a kormányzati archívumok, hírcikkek, közösségi média stb.

A Social Catfish Reverse Email Search használata számos hasznos előnnyel jár. Itt van néhány közülük:

#1. Kerülje el a csalókat

Ha valami rosszat érzel egy nemrégiben kapott e-mailben, végrehajthat egy gyors fordított e-mail-keresést. Így megkülönböztetheti az igazi embereket a csalóktól.

#2. Vegyél fel megfelelő alkalmazottat

A munkavállaló hírneve közvetlenül befolyásolja a szervezet hírnevét. A Reverse Email Search használatával és a jelölt adatainak e-mail címükön keresztül történő ellenőrzésével biztos lehet abban, hogy felveszi őket.

#3. Fedezze fel a közösségi média fiókokat

A Social Catfish fordított e-mail-keresés funkciója lehetővé teszi, hogy megtalálja az adott személy összes közösségimédia-fiókját, pusztán az e-mail címével.

Hogyan működik a Social Catfish fordított e-mail keresése?

A Social Catfish fordított e-mail keresése fejlett algoritmusokat használ, hogy átnézzen egy hatalmas rekord adatbázist, hogy megtalálja az e-mail cím tulajdonosát.

A szolgáltatás hasznos a személy által megadott információk keresztellenőrzésében, hogy megbizonyosodjon arról, hogy vannak-e ellentmondások vagy sem. Az e-mail-azonosító tulajdonosának neve, címe, mobilszáma, közösségi média információi stb. mellett a Social Catfish időnként megadhatja IP-címét és tartózkodási helyét is.

  Az Excel segítségével számítsa ki, hány nap van hátra egy eseményig

A legtöbb csaló új e-mail fiókot hoz létre, amely nyilvánvalóan hamis. Általában nem küldenek átverési e-maileket a hivatalos e-mail-azonosítójukról, mert félnek a következményektől. A Social Catfish segíthet az ilyen néhány hetes e-mail-címek észlelésében, így óvatos maradhat.

Nem igényel sok technikai tudást vagy szakértelmet a Social Catfish Reverse Email Search használatához.

Először is meg kell vásárolnia az előfizetési csomagot, amelynek ára 29,95 USD/hó. Ezután írjon be egy e-mail címet a megadott mezőbe, és kattintson a „Keresés” gombra. Az eszköz gondoskodik a többiről, és segít Önnek részletes információk megszerzésében tulajdonosáról, valamint online személyazonosságának ellenőrzésében.

Valós alkalmazások

Fordítsuk most figyelmünket a Social Catfish Reverse Email Search szolgáltatásának néhány valós alkalmazására:

#1. Cégellenőrzésben

Ha nem a megfelelő cégnél kap munkát, az nemcsak ijesztő élmény lehet, hanem a munkavállaló aranyéveinek egy részét is elvesztheti. A fordított e-mail-ellenőrzés hasznos az álláskeresők számára, ha megtudják a cégprofilt, és saját szemükkel megbizonyosodnak arról, hogy valóban ők az üzletek.

Amikor megtudják, hogy a cégnek, ahová pályázni szeretnének, megkérdőjelezhető múltja van, egyszerűen kitérnek előle, és máshova jelentkeznek.

#2. Az online társkereső platformokon

Ha valaki vak hisz egy online társkereső oldalon megismert személyben, az a katasztrófa receptje. A fordított e-mailes keresés azonban előnyös annak meghatározásában, hogy csalóval van-e dolguk.

Ez segít fenntartani az egészséges és biztonságos légkört az online társkereső platformokon, ahol csalók és szélhámosok vannak.

Vannak-e adatvédelmi aggályok a szolgáltatással kapcsolatban?

A felhasználó adatainak védelme rendkívül fontos tényező bármely alkalmazás vagy szolgáltatás esetében. Ha egy szolgáltatás nem tartja tiszteletben a felhasználók magánéletét, legjobb elkerülni őket.

  5 módszer a memória/RAM felszabadítására Mac számítógépen

Szerencsére azonban a Social Catfish nem hagy kőt megmozgatva, hogy az Ön magánélete és biztonsága soha semmilyen helyzetben ne sérüljön.

A fordított e-mail keresés funkcióval végzett összes keresése névtelen. Ezért az Ön által keresett magánszemély vagy cég mindvégig nem tud az Ön kereséseiről.

Ráadásul a Social Catfish megfogadja, hogy soha nem osztja meg személyes adatait a csapatán kívüliekkel. Ez biztonságossá és nyugodtabbá teszi a fordított e-mail ellenőrzést.

Alternatívák

Amikor a Social Catfish alternatíváiról beszélünk, a Reverse Contact és az InfoTracer jut eszünkbe.

#1. Fordított kapcsolat

Mint a szociális harcsa, Fordított kapcsolat személyes vagy szakmai e-mail címe alapján részletes információkat adhat egy személyről vagy szervezetről. Tájékoztatásul, a Reverse Contact a GDPR-kompatibilis, és így hihetetlenül megbízható a személyes adatok kezelésében.

A teljes névtől a kapcsolati adatokon át a pozíción át a bizalmi pontszámig – az eszköz ígéretes pontosságot mutat.

A fordított e-mail keresési szolgáltatása azonban jóval drágább (99 USD/hó az alap előfizetés esetén) a Social Catfish szolgáltatáshoz képest, és problémát jelenthet a költségvetéssel rendelkezők számára.

#2. InfoTracer

InfoTracer segít az e-mail azonosító hitelességének ellenőrzésében is azáltal, hogy felajánlja a tulajdonos teljes nevét, elérhetőségi adatait, közösségi média- és webfiókjait, fotóit, videóit és egyebeket. A Social Catfish-hez hasonlóan néha a rokonokról és a munkatársakról is mesélhet.

Míg az InfoTracer segítségével ingyenesen futtathat fordított e-mailes keresést, nem tölthet le jelentéseket, hacsak nem fizet 1,95 USD-t (7 napos korlátlan keresési hozzáféréssel).

Végső szavak

Amint látja, a Social Catfish Reverse Email Address Search képes felismerni egy online profil legitimitását. Azáltal, hogy elválasztja a valódit a hamistól, a szolgáltatás áldásos lehet mindenki számára, aki biztonságos, veszélytelen online interakcióra törekszik.

Az eszköz fejlett algoritmusa hatalmas irathalmazt ás ki, hogy megbizonyosodjon arról, hogy egyetlen csaló vagy szélhámos sem játssza ki piszkos trükkjeit ártatlan emberrel. Ezenkívül a Social Catfish kiemelt figyelmet fordít felhasználói magánéletének védelmére. Így részesülhetnek szolgáltatásaiból, miközben meleg biztonságérzetet éreznek.

Ezután tekintse meg a Social Catfish Reverse Image Search című cikkünket.