A Smartsheet életképes Monday.com alternatíva?

A Smartsheet egy modern projektmenedzsment szoftver fejlett funkciókkal, amellyel bármilyen méretű és alakú csapat jól tudja használni és kezelni projektjeit.

Ma a munkahelyek a szinergiákon és az együttműködésen alapulnak. Azt is megkövetelik, hogy különböző csapatok ugyanazon az oldalon legyenek, hogy gyorsabban és jobb sikerarány mellett végezhessen munkát.

Ehhez erőteljes együttműködési és munkafolyamat-képességekre van szükség, amelyeket mindenki a projektmenedzsment szoftverben keres.

Bevezetés

A Smartsheet egy erőteljes projektmenedzsment platform robusztus képességekkel. Mivel nagyon sok eszköz érhető el az interneten, nehéz lesz kiválasztani a legjobbat csapata számára.

Tekintettel a Smartsheetben rejlő lehetőségekre, ez jó lehetőség lesz.

És hogy segítsen eldönteni, hogy ez lesz-e a legjobb választás csapata számára, íme a Smartsheet áttekintésünk, amely részletesen ismerteti az összes képességet, funkciót és árat.

Hogyan segíthet a Smartsheet?

A Fortune 100 cégek több mint 90%-a megbízik benne, a Smartsheet segíthet a folyamatok automatizálásában, a projektek kezelésében, valamint a vállalati szintű portfóliók és programok méretezésében. Egyedi megoldásokat kínál, amelyek bármilyen léptékű munkafolyamathoz illeszkednek.

A Smartsheet olyan hatékony képességeket biztosít, amelyek segítségével csapata mindenkit képessé tehet arra, hogy gyorsan és könnyedén hozzanak létre megoldásokat. A funkciók, például nézetek, jelentések, irányítópultok és munkafolyamatok gazdag készletével nyomon követheti és rögzítheti terveit, ütemezéseit és erőforrásait. Alkalmazkodni tud az üzleti igényekhez, legyen szó projektekről vagy sokoldalú kezdeményezésekről.

A különböző formájú és méretű vállalatok könnyen méretezhetnek magabiztosan, miközben értéket biztosítanak a növekvő üzleti követelményeknek megfelelően.

Számos eszközzel és technológiával is integrálható, hogy megkönnyítse az életét. Gondoskodik az adatbiztonságról is, hogy a környezet biztonságos legyen vállalkozása számára. Mindent irányíthat, és úgy használhatja a platformot, ahogy akarja.

Jellemzők és képességek

Íme a Smartsheet szolgáltatásai és képességei:

Csapat együttműködés

A Smartsheet lehetővé teszi a csapat minden tagjának összekapcsolását, és fokozza az együttműködést. Legyen szó kis projektekről, nagyszabású folyamatokról vagy nagy portfóliókról, ezek nagyobb biztonsággal és rugalmassággal kezelhetők.

Lehetővé teszi a felhasználók számára a munka tervezését, automatizálását, jelentését és nyomon követését. A nézetek – Gantt, Naptár, kártya és rács – közötti váltással könnyedén megjelenítheti és nyomon követheti a munkát a kívánt módon. Ez képessé teszi csapatát arra, hogy elszámoltathatóan és gyorsan végezze el feladatait.

Adatgyűjtési űrlapok

A márka logójával, képeivel és színeivel ellátott, testreszabott űrlapok segítségével hibamentes és konzisztens adatokat kapcsolhat össze és használhat fel a külső és belső érdekelt felektől.

Feladatautomatizálás

Az automatizált munkafolyamatokkal gyorsan, percek alatt valósíthat meg hatékony és egyszerű munkafolyamatokat. Rengeteg időt és erőfeszítést takarít meg, és kevesebb idő alatt több munkát tud elvégezni.

Automatizálja az ismétlődő, fárasztó folyamatokat riasztásokkal, a sorok zárolásával az előre beállított idők és lapváltozások szerint, valamint jóváhagyások és frissítések kérésével.

Különböző feltételes útvonalakat és műveleteket kombinálhat egy vizuális szerkesztővel. Beállíthat ismétlődő munkafolyamatokat is, például napi emlékeztetőket és heti állapotkéréseket.

Tartalomkezelés

A Smartsheet segítségével könnyedén megtervezheti, áttekintheti, kezelheti a tartalomgyártást, és gyorsabban véglegesítheti eszközeit. Tartalmait közzéteheti a Brandfolderben is, amely az első számú eszközkezelő eszköz.

A Smartsheet egy tömör projektlap segítségével segít áttekinteni a tartalomgyártás folyamatát. Automatikus emlékeztetők és riasztások használatával biztosíthatja, hogy a tervezők az ütemterv szerint dolgozzanak. Ezenkívül a láthatóság javítása érdekében feladatokat is felvehet az irányítópultokba és jelentésekbe.

  Az iPad Pro kikapcsolása

Engedélyezze ügyfeleinek, szállítóinak és kollégáinak a tartalomelemek áttekintését munkalap-hozzáférés nélkül. A rögzített megjegyzéseken, jóváhagyásokon és beszélgetéseken keresztül is egyszerű részletes visszajelzést adni.

Kerülje el a szűk keresztmetszeteket a folyamatokban az egyidejű felülvizsgálók segítségével. Az eszköz segít kiküszöbölni a zavart a tartalomverziókban is, mivel élvezni fogja az automatikus zárolást és az egyszerű frissítéseket.

Smartsheet Vezérlőközpont

A Smartsheet Control Center segítségével könnyedén automatizálhatja projektjeit és folyamatait, és projektjeit következetesen, nagy méretekben teljesítheti. Segít automatizálni a projektek létrehozását, felhalmozni a portfólióelemzéseket és kezelni a változásokat.

Leegyszerűsíti a csapat irányítását, így a megfelelő tapasztalatok felhasználásával teljes portfóliót hajthat végre.

Központosíthatja és szabályozhatja a közelgő projektkérelmei jóváhagyási folyamatát. Ezenkívül a tervrajzok segítségével konzisztenssé teheti a jelentéseket és a végrehajtást, és automatikusan megismételheti projektterveit és munkafolyamatait.

A Smartsheet központi konzolt kínál a jóváhagyott projektek létrehozásához. Segíti a változások automatikus telepítését a központi konzolról a meglévő és új projektekre. Összekapcsolhatja erőforrás-terveit, és kialakíthatja a megfelelő csapatot a munka elvégzéséhez és a munkaerő-felvételi előrejelzések elkészítéséhez.

Ezen túlmenően portfólióelemzés segítségével figyelemmel kísérheti portfóliója állapotát az eredmények maximalizálása érdekében. Ezenkívül tárolhatja, lefagyaszthatja és jelentheti a korábbi projekteket, hogy biztosítsa a megfelelőséget és trendelemzést végezzen.

Vezetői láthatóság

Központosítsa az összes erőforrást és információt, amelyre a csapatnak szüksége lesz, és biztosítsa az érdekelt feleknek a projektek állapotának valós idejű, robusztus áttekintését a látványelemek és a KPI-k segítségével.

A Smartsheet dinamikus nézetet kínál, amely segít a vállalkozások tulajdonosainak megosztani az adatokat a megfelelő személyekkel, amikor szerkesztéshez és megtekintéshez szükséges. Kritikus folyamatait szállítóival, külső és belső csapataival, valamint a szervezetek között is kezelheti.

Ez segít a folyamatok biztonságos kezelésében. Kihasználhatja a részletes vezérlést és fokozhatja az együttműködést a követelmények alapján. Nem számít, milyen összetett a feladat, a Smartsheet segítségével leegyszerűsítheti, miközben szélesebb körű áttekintést biztosít a végrehajtási állapotokról.

Ezenkívül használhat egy előre elkészített űrlapot a kérések szűrésére, összegyűjtésére és megtekintésére. Még automatizálhatja az adatáramlást a hozzárendeléstől a felülvizsgálatig, jóváhagyásig és lezárásig.

A Smartsheet emellett lehetővé teszi a harmadik fél szállítóinak adatbiztonságának és adatvédelmének kezelését, valamint a bizalmuk elnyerését.

Használhatja a feltételalapú hozzáférés-szabályozást vagy az identitásvezérlést az adathozzáférés szabályozásához. Ezenkívül a kontextuson belüli útmutatás, amely különböző lépésekből áll, védőkorlátokkal és útmutatásokkal vezeti a felhasználókat.

Áramvonalas alkalmazások

Könnyedén navigálhat az összes lehetőség között az űrlapok, lapok, jelentések, irányítópultok és egyebek segítségével. Ez leegyszerűsíti a munkát, és mindent leegyszerűsít, akár otthon, irodában, úton van, akár a munkahelyén, mivel csak egy dedikált alkalmazást használ, amelyben az összes munka össze van csomagolva.

A WorkApps segítségével könnyen készíthet intuitív mobil- és webalkalmazásokat kódolási ismeretek nélkül. Percek alatt megteheti a Smartsheet és a külső tartalmak, például a Google Dokumentumok vagy a Tableau irányítópultok segítségével.

Választhat bármilyen WorkApps-sablont, vagy a nulláról kezdheti, és megvásárolhatja az alkalmazásokat üzleti igényeinek megfelelően.

A WorkApp személyre szabott élményt is kínál, amely biztosítja, hogy az érdekelt felek jól együttműködjenek, és a releváns tartalomra összpontosítsanak.

Személyre szabott márkaépítést is használhat, hogy úgy érezze, az alkalmazást kizárólag az Ön cége számára hozták létre. Az egyetlen WorkApp alkalmazásban teljes projekteket hajthat végre személyre szabott élménnyel.

Kormányzás és ellenőrzés

A Smartsheet kiterjedt irányítást és vezérlést biztosít a Smartsheet alapvető funkcióinak, előre elkészített megoldásainak és prémium kiegészítőinek segítségével. Megváltoztathatja az olyan eszközökkel végzett munkamódszereket, mint a tevékenységnaplók, a felügyeleti központ, a felügyeleti eszközök stb.

Felügyeleti központ: Lehetővé teszi a Smartsheet-fiók egyszerű konfigurálását és kezelését egyetlen helyről. A központi vezérlőkonzolon keresztül egyszerűen megtekintheti és interakcióba léphet az adminisztrációs eszközökkel, így egyszerűbb navigációt tapasztalhat a használati jelentések, a csoport- és felhasználókezelés, valamint a vállalati konfigurációk között.

A Felügyeleti központ segít nyomon követni azokat a licenceket, csoportokat és integrációkat, amelyekhez az emberek hozzáférhetnek a szervezetében.

  5 tárhelyplatform különleges kedvezményt biztosít a hallgatóknak

Ezenkívül javítja a fiók- és biztonsági beállítások láthatóságát, miközben a Smartsheet bevált módszerei szerint optimalizálja a fiókkonfiguráció javasolt következő lépéseit.

Intelligens munkafolyamatok

Automatizálja folyamatait a platformokon a Bridge segítségével. Ez egy kód nélküli interfész, amely segít az adatok összekapcsolásában a különböző rendszerek között, és frissíti a rutinfeladatokat.

Ez növeli a hatékonyságot és a pontosságot, és lehetővé teszi a csapat számára, hogy több időt fordítson az innovációra anélkül, hogy időt pazarolna a kézi lépésekre, vagy több rendszerre kellene támaszkodnia az adatok tárolására és a munkavégzésre.

Ez azt jelenti, hogy számos adatbejegyzést eltávolíthat olyan rendszerekről, mint a CRM, és fontos dolgokon dolgozhat anélkül, hogy adatokat másolna vagy beillesztene a rendszerekbe.

Az iratrendszereket a megfelelő folyamatokhoz is csatlakoztathatja, és tájékozott, adatvezérelt döntéseket hozhat. Ezenkívül új konfigurációkat állíthat be a rendszerek között, és alkalmazkodhat a meglévőekhez, hogy megfeleljen az Ön igényeinek.

Erőforrások és digitális eszközkezelés

Felszabadíthatja munkatársaiban és csapataiban rejlő valódi potenciált az eszközök teljesítményének kezelésében, mérésében és elosztásában. Az eszközökön kívül az erőforrások kezelésében is segít.

Könnyedén mozgósíthatja csapatát egy feladat végrehajtására, nyomon követheti az utazások költségvetését és ütemezését, valamint előre jelezheti munkaerő-felvételi igényeit.

Hatékonyan ütemezze be és találja meg a legjobb projektcsapatot, előre jelezze munkaerő-felvételi igényeit, és oldja meg a személyzeti konfliktusokat az erőforrások elosztásának egyszerűsítése érdekében.

Tekintse át projektjeit, kövesse nyomon csapatait, és ütemezze be a projekteket a csapat kapacitásának megfelelően. Az előre kitöltött munkaidő-nyilvántartásokkal lehetővé teheti a csapatok számára, hogy órákat küldjenek el, miközben a munkájukra összpontosítanak.

A dinamikus jelentéskészítés segítségével megjelenítheti az összetett adatokat, felismerheti a projekttrendeket, megtervezheti a növekedést, és megértheti a szervezet teljesítményét.

A Brandfolder vezető digitális eszközkezelési platformjával rendelkező Smartsheet segít csapatának a tartalom kezelésében, egyetlen helyen dolgozhat, és jobb felhasználói élményt nyújt. Ez is segít maximalizálni a tartalom hatását.

Ennek eredményeként az eszközök elosztása hétszer gyorsabban javulhat, és a kereshetőség érdekében felcímkézhető. Olyan funkciókat is kínál majd, mint az analitika és mérés, a gazdag fájl metaadatok, a hitelesítés, az intelligens CDN és még sok más.

Integráció

A Smartsheet számos eszközzel és rendszerrel integrálható, amelyeket a modern vállalkozások használnak. Az integrált eszközök közé tartozik a Slack, a Gmail, az AWS, a Teams, a Salesforce, a Dropbox, az Okta, a DocuSign, a Facebook Ads, a Google Ads és még sok más.

Így a szolgáltatásokhoz való kapcsolódás révén hatékonyan megoszthatja az információkat, fokozhatja az együttműködést és javíthatja a döntéshozatalt a szervezeten belül.

Egyéb képességek:

 • A fentieken kívül a Smartsheet más lehetőségeket is kínál, többek között:
 • API
 • Fájl mellékletek
 • Alapvonalak
 • Naptár és kártya
 • Cellák összekapcsolása és csatlakozók
 • Ügyfél által kezelt titkosítási kulcsok (CMEK)
 • Tartalmi együttműködés
 • Egyéni e-mail domainek
 • Adatmegőrzési vezérlők
 • Dokumentum generálás és e-aláírás
 • Mobil alkalmazások és portálok

És több

Árképzési modellek

A Smartsheet számos árazási tervet kínál, amelyek segítségével személyre szabhatja és méretezheti üzleti igényeit. Különböző felhasználási esetekre alkalmas, akár hatékonyan szeretné kezelni projektjeit, akár skálázni és szabványosítani szeretné a legjobb gyakorlatokat szervezetében.

Íme az árképzési tervek:

 • Ingyenes: Ingyenes, és 1 felhasználóra és legfeljebb 2 szerkesztőre vonatkozik. Ez a terv kezdőknek szól a projekt- és feladatkezelésben. Olyan funkciókat tartalmaz, mint 2 lap, havi 100 automatizálás, 500 MB melléklettár és még sok más.
 • Pro: 7 USD/hóba kerül, és maximum 10 felhasználóra és korlátlan számú nézőre vonatkozik. Alkalmas olyan csapatok és emberek számára, akik szeretnének nyomon követni, kezelni és megosztani a projekteket korlátlan számú nézővel. Tartalmaz ingyenes csomagfunkciókat, korlátlan számú munkalapot, jelentéseket, űrlapokat és irányítópultokat, havi 250 automatizálást, 20 GB melléklettárat és még sok mást.
 • Üzleti: 25 USD/hóba kerül, és legalább 3 felhasználóra és korlátlan számú szerkesztőre vonatkozik. Olyan vállalkozások számára készült, akik számos szerkesztővel szeretnék kezelni programjaikat és projektjeit, és több képességet igényelnek. Tartalmazza a Pro terv összes funkcióját, mint például a korlátlan automatizálást, az 1 TB-os melléklettárat és számos speciális funkciót.
 • Vállalati: Vegye fel a kapcsolatot csapatával, hogy személyre szabott árajánlatot kapjon az Ön igényeinek megfelelően. Alkalmas olyan szervezetek számára, amelyek nagyszabású folyamatokat futtatnak vállalati szintű vezérlőkkel. Tartalmazza az üzleti terv összes funkcióját, korlátlan melléklettárolást, több integrációt, egyéni e-mail tartományokat és fejlettebb funkciókat.
  A Latte Dock telepítése a KDE-ben Linuxon

Smartsheet kontra hétfő

A Smartsheet-et gyakran a monday.com-mal hasonlítják össze, mivel mindkettő hasonló képességekkel rendelkező projektmenedzsment szoftver. Ezek erőforrás-, feladatkezelési és portfóliókezelési rendszerként működnek. Mindkettő elérhető webböngészőn vagy mobilalkalmazáson keresztül Android és iOS rendszeren.

Azonban mindkét platform rendelkezik olyan funkciókkal, amelyek kiemelik őket.

Ahol a Smartsheet pontszámokat ért el a hétfőn

A Smartsheet könnyen megtanulható és használható. Erős közösségi támogatással és képzéssel is rendelkezik, így a felhasználók könnyedén fejleszthetik Smartsheet-készségeiket, és kezdőből szakértőkké válhatnak. Rugalmas, és segít a feladatlistáról a kártyanézetekre és az ütemezésre váltani.

A Smartsheet különböző nézeteket kínál, mint például a Gantt, a Naptár és a Kanban tábla, valamint emlékeztetőket, feladatfüggőségeket és több mint 4 szintű feladathierarchiát. Másrészt a monday.com csak Kanban táblát kínál.

A munkamenedzsment területén jelentések, űrlapok, valós idejű adatokat tartalmazó diagramok, irányítópultok, egyéni mezők, többszintű rendezés, több mint 50 képletfunkció stb. A monday.com azonban csak egyéni mezőket, űrlapokat és feltételes formázást kínál, míg a többi lehetőség csak magasabb csomagoknál nem érhető el.

Együttműködéshez a Smartsheet és a monday.com is jó, de bizonyos funkciók, például a változástörténet, az automatikus frissítési kérelmek, a lektorálás és az elágazási űrlapok csak a Smartsheetben érhetők el.

A Smartsheet a biztonság terén is erősebb az olyan funkciókkal, mint az EPM, az Ügyfél által kezelt titkosítási kulcsok (CMEK), az SSO, a tevékenységnaplók és a jelentéskészítés.

A Smartsheet a legjobb a professzionális szervizcsapatok számára, mivel ez egy rugalmas platform fejlett funkciókkal, valamint biztonsági és adatvédelmi képességekkel.

Ahol a monday.com ragyog a Smartsheet felett

A monday.com könnyen használható kezdőknek és szakértőknek egyaránt. A felhasználói felülete gyönyörű és felhasználóbarát. Képes szinkronizálni a felhasználói e-mailekkel, mint egy álom, és biztosítja az összes frissítés és üzenet megfelelő fogadását.

Jó termelékenységi funkcióval rendelkezik, ahol több ember dolgozhat és működhet együtt egyidejűleg ugyanazon a projekten. Jobb függőségi nyomon követést, feladatkezelést és továbbfejlesztett vizuális naptárkezelést kínál. Más eszközökkel is könnyen integrálható.

Ingyenes csomag is van, hogy az emberek gyorsabban kezdhessék el. A monday.com a legjobb kezdő vállalkozások és szabadúszók számára, akik feladatkezelő rendszert szeretnének használni termelékenységük növelésére anélkül, hogy túl sok pénzt költenének.

Végső szavak

A Smartsheet egy robusztus eszköz, amely számos funkcióval és képességgel rendelkezik a feladatok vagy projektek zökkenőmentessé tételéhez.

Az együttműködéstől, a feladatkezeléstől és az integrációtól a biztonságig és megfelelőségig a Smartsheet mindent kínál, amire valaha is szüksége lehet a projektmenedzsment szoftverben. Mivel ingyenes csomaggal és 30 napos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, felhasználhatja annak meghatározására, hogy működik-e a csapata számára.

Ezután megnézheti, mi az a munkarendelés.