A Sirius XM-előfizetés lemondása

A Sirius és az XM, a két vezető rádiószolgáltatás 2008-ban internetes rádiószolgáltatásként egyesült, a szolgáltatások népszerű streaming szolgáltatássá váltak, amelyet számos autóban, valamint számítógépen, okostelefonon, táblagépen vagy internetes rádióeszközön használhat. zenére, beszélgetésre és sportolásra. Az a tény, hogy a SiriusXM nagy hangsúlyt fektet az élő hangtartalomra, és egyszerűvé és kényelmessé teszi a platform számos csúcsminőségű programjának és csatornájának elérését, segít kiemelkedni a streaming audio zsúfolt területén. Ha Ön már Sirius felhasználó, és azon tűnődik, hogyan tudom törölni a Sirius automatikus megújítását? És hogyan lehet leiratkozni a Siriusról hívás nélkül? Ha a Sirius-előfizetésekkel kapcsolatos további információkat keres, egy hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely minden kétségére és kérdésére megoldást talál, például az előfizetés lemondására és a SiriusXM lemondására az iPhone készüléken.

A Sirius XM-előfizetés lemondása

Folytassa az olvasást, hogy részletesen megismerje a Sirius-előfizetés lemondásának módjait.

A SiriusXM ingyenes az Amazon Prime segítségével?

Igen, a SiriusXM bejelentette, hogy az Amazon Echo felhasználói 3 hónapos ingyenes próba-előfizetést kapnak, de ez az ajánlat azokra az Echo-felhasználókra vonatkozik, akik új SiriusXM-fiókot hoznak létre. Ezután, feltételezve, hogy már rendelkezik Echo-val, egyszerűen regisztráljon SiriusXM Premier Streaming vagy SiriusXM All Access tagságra az Amazon platformján, hogy az előfizetés első három hónapját ingyenesen megkapja. Ezenkívül, hogy megakadályozza a pénz észlelését az Amazon-számlájáról, mindenképpen törölje SiriusXM-fiókját 3 hónap elteltével, ha már nem kívánja használni.

Megéri Sirius a pénzt?

A SiriusXM-előfizetés havi költsége 10 és 18 dollár között mozog, ami nyilvánvalóan hatalmas összeg, mivel a helyi rádió ingyenesen elérhető, és felmerülhet a kérdés, vajon a Sirius részesül-e az Ön által fizetett pénzből. Azt kapod, amiért fizettél, ez a válasz. A SiriusXM-előfizetés számos előnnyel jár, mint például a további csatornákhoz való hozzáférés, a kiváló minőségű programozás és a lényegesen kevesebb reklámozás. Ha gyakrabban hallgat rádiót, ezek a többletelőnyök megérik a havi költséget.

Nehéz lemondani a SiriusXM-előfizetést?

Nem, nem nehéz lemondani a SiriusXM-előfizetést. A Sirius-előfizetést egyszerűen, néhány lépésben lemondhatja online. Ezenkívül megkérheti a SiriusXM ügyfélképviselőjét, hogy mondja le az előfizetését csevegésen vagy híváson keresztül.

  Mennyire vízálló az Apple Watchod?

Szüneteltethetem a SiriusXM-előfizetésemet?

Igen, szüneteltetheti SiriusXM-előfizetését. A SiriusXM lehetőséget biztosít az előfizetés szüneteltetésére vagy ideiglenes felfüggesztésére legfeljebb 6 hónapos időtartamra, egy naptári évben csak egyszer. Minden felfüggesztett vagy szüneteltetett előfizetés automatikusan újraindul az Ön által megadott napon vagy a felfüggesztési kérelem évfordulóján, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Ezenkívül nincs mód az online előfizetés szüneteltetésére, hívnia kell ezt a számot (866) 635-8642, és meg kell kérnie őket, hogy szüneteltesse a SiriusXM szolgáltatásait.

Bármikor lemondhatja a Siriust? Bármikor lemondhatja a SiriusXM-et?

Igen, bármikor lemondhatja a Sirius-előfizetést, amikor le szeretné mondani.

Lemondhatja a Sirius rádiót hívás nélkül?

Igen, leállíthatja a Sirius rádiót anélkül, hogy felhívná őket.

Mi az a SiriusXM lemondási díja?

Ingyenesen lemondhatja SiriusXM-előfizetését, de ha legalább 6 egymást követő hónapig nem tartja aktívan SiriusXM rádióját fizetett előfizetési csomaggal, 50 USD korai felmondási díjat számítunk fel.

Hogyan mondhatom le a Sirius automatikus megújításomat?

Ha kíváncsi arra, hogy mi a legegyszerűbb módszer, amellyel törölhetem a Sirius automatikus megújítását, hogy elkerüljem az esetleges többletköltségek levonását. Itt található egy útmutató a Sirius-előfizetés lemondásához néhány egyszerű lépésben.

1. módszer: Az okostelefon használata

A következő lépések az okostelefonon a Sirius automatikus megújításának törléséhez.

I. lehetőség: Andriod felhasználók számára

1. Indítsa el a Google Play áruházat androidos mobiltelefonján.

2. A fiókbeállítások eléréséhez érintse meg a profilkép ikonját a képernyő jobb felső sarkában.

3. A Fiókbeállítások menüben érintse meg a Fizetések és előfizetések opciót.

4. Most a Fizetések és előfizetések menüben kattintson az Előfizetések lehetőségre.

5. Ekkor megjelenik azon szolgáltatások listája, amelyekre előfizetett. Az előfizetések listájából ki kell választania azt a szolgáltatást, amelyet le szeretne mondani. Ebben az esetben keresse meg és válassza ki a SiriusXM alkalmazás-előfizetést.

6. Ezután érintse meg az előfizetés törlése elnevezésű opciót az opciók listájában.

7. Válassza ki az előfizetés lemondásának okát. Az ok kiválasztása után koppintson a Folytatás lehetőségre a Sirius-előfizetés automatikus megújításának lemondási folyamatának befejezéséhez.

II. lehetőség: iOS-felhasználóknak

1. Első lépésként nyissa meg a Beállítások alkalmazást iOS-eszközén.

2. Érintse meg az Apple ID opciót, amely a Beállítások menü legtetején található.

3. Következő lépésként érintse meg az Előfizetések lehetőséget az Apple ID menüben.

  18 Metaverse munka, amely a jövőben forró lehet

4. Ekkor megjelenik azon szolgáltatások listája, amelyekre előfizetett. Az előfizetések listájából ki kell választania azt a szolgáltatást, amelyet le szeretne mondani. Ebben az esetben keresse meg és válassza ki a SiriusXM alkalmazás-előfizetést.

5. Miután kiválasztotta a Sirius opciót, érintse meg az Előfizetés törlése gombot a Sirius fiók törlésének befejezéséhez.

Ezért így törölheti a Sirius automatikus megújítását az iPhone készülékén.

Remélhetőleg, miután elolvasta ezt az útmutatót, most már tudja, hogyan lehet sikeresen lemondani a Sirius-előfizetést mind iOS, mind Andriod mobiltelefonon.

2. módszer: Forduljon közvetlenül a SiriusXM ügyfélképviselőjéhez

Ha a SiriusXM előre telepítve volt az autójában, vagy online regisztrált, vagy telefonon indította el tagságát, akkor ezt a módszert kell követnie. A közvetlenül telefonon vásárolt előfizetés lemondásához fel kell vennie a kapcsolatot a SiriusXM ügyfélszolgálatával. Felhívhatja őket az 1-866-635-5020 számon, vagy online is megteheti, ha felkeresi ezt a webhelyet, és kiválasztja a Csevegés ügynökkel lehetőséget. A részletes lépésekért olvassa el az alábbi, Hogyan tudok leiratkozni a Siriusról hívás nélkül című részt.

Remélhetőleg az útmutatót követve most már tudja, hogyan mondhatja le Sirius-előfizetését, akár online, akár telefonhívással vásárolta.

Hogyan mondhatom le a Sirius-előfizetésemet online?

Ha szeretné lemondani Sirius-előfizetését, mert már nem használja, vagy úgy találta, hogy most megéri a pénzét, és azon tűnődik, hogy van-e mód a Sirius-előfizetés online lemondására anélkül, hogy felhívná a Sirius vezetőjét. Mutatunk egy egyszerű útmutatót, amely segít a Sirius-előfizetés online lemondásában a mobiltelefonon keresztül. Kövesse a fenti szakaszt, hogy megismerje a lépéseket mind az Android, mind az iOS felhasználók számára.

Remélhetőleg ennek az egyszerű útmutatónak a követésével sikeresen lemondta SiriusXM-előfizetését online.

Hogyan lehet lemondani a SiriusXM Online-t?

Ha a SiriusXM előre telepítve volt az autójában, vagy online regisztrált, vagy telefonon kezdte el tagságát, ezt a módszert kell követnie. A közvetlenül telefonon vásárolt előfizetés lemondásához fel kell vennie a kapcsolatot a SiriusXM ügyfélszolgálatával. Felhívhatja őket az 1-866-635-5020 számon, vagy online is megteheti, ha felkeresi ezt a webhelyet, és kiválasztja a Csevegés ügynökkel lehetőséget. Kövesse a fenti lépéseket a SiriusXM Ügyfélképviselővel való online csevegéshez és a SiriusXM-előfizetés online lemondásához.

Hogyan tudok leiratkozni a Siriusról hívás nélkül?

Ha a SiriusXM előre telepítve volt az autójában, vagy online regisztrált, vagy telefonon kezdte el tagságát, ezt a módszert kell követnie. A közvetlenül telefonon vásárolt előfizetés lemondásához fel kell vennie a kapcsolatot a SiriusXM ügyfélszolgálatával. Ezt online megteheti, ha felkeresi ezt a webhelyet, és kiválasztja a Csevegés ügynökkel lehetőséget. Itt található egy útmutató arról, hogyan tud egyszerűen leiratkozni a Sirius szolgáltatásról anélkül, hogy felhívná a SiriusXM ügyfélszolgálatát, mindössze néhány egyszerű lépésben.

  Hogyan készítsünk folyamatábrát Wordben

1. Látogassa meg a hivatalos webhelyét SiriusXM bármelyik előnyben részesített böngészőben.

2. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Súgó és támogatás lehetőségre.

3. Most kattintson a Súgó lehetőségre a Súgó és támogatás legördülő menüben.

4. Miután a Súgó oldalon van, görgessen le egészen, majd kattintson a Kapcsolatfelvétel lehetőségre.

5. Ha a SiriusXM ügyfélképviselőjével szeretne csevegni, kattintson a Kék Chat Now gombra. Ügyeljen arra, hogy munka közben próbáljon meg chatelni, ami hétfőtől péntekig 8 és 23 óra között, szombaton és vasárnap pedig 8 és 20 óra között van.

6. Először egy virtuális ügynökhöz kapcsolódna, amely feltesz néhány előre kiválasztott kérdést, de ha élő ügynökkel szeretne csevegni, válassza a Mégse lehetőséget az előre kiválasztott lehetőség közül.

7. Most csatlakozik egy élő Sirius-ügynökhöz. Kérje meg, hogy mondja le a Sirius-előfizetést.

Remélhetőleg ezeket az egyszerű lépéseket követve könnyedén leiratkozhat a Sirius szolgáltatásról anélkül, hogy felhívná a SiriusXM ügyfélszolgálatát.

A SiriusXM lemondása iPhone-on

A SiriusXM egy nagyszerű rádiószolgáltatás, amelyet felhasználók milliói használnak világszerte. Ha Ön is előfizetett a SiriusXM-re, de már semmilyen okból nem használja, és azon tűnődik, hogy mi a legjobb módja a SiriusXM-előfizetés lemondásának vagy az automatikus megújításnak az iPhone használatával. Íme egy útmutató az iPhone-felhasználók számára, hogyan törölhetik le a SiriusXM-et iPhone-on néhány egyszerű lépéssel.

1. Az első lépés a Beállítások alkalmazás elindítása iOS-eszközén.

2. A Beállítások menü legtetején válassza ki az Apple ID azonosítóját mutató lehetőséget.

3. A következő lépésben válassza ki az Előfizetések lehetőséget az Apple ID menüből.

4. Ekkor megjelenik azon szolgáltatások listája, amelyekre előfizetett. Az előfizetések listájából ki kell választania a törölni kívánt szolgáltatást. Ebben az esetben keresse meg és válassza ki a SiriusXM alkalmazás-előfizetést.

5. A Sirius-fiók teljes törléséhez a Sirius opció kiválasztása után érintse meg az Előfizetés törlése ikont.

Remélhetőleg ennek az egyszerű útmutatónak az elolvasása után világos elképzelése van arról, hogyan törölheti a SiriusXM-et iPhone-on, ha Ön iOS-felhasználó.

***

Reméljük, hogy ezzel az egyszerű útmutatóval most mindent tud a SiriusXM-előfizetésként ismert internetes rádiószolgáltatásról, és reméljük, hogy sikeresen válaszoltunk minden kérdésére, például a Sirius-előfizetés lemondására. Bármilyen témával kapcsolatban nyitottak vagyunk bármilyen visszajelzésre, kérdésre és megjegyzésre. Továbbá nyugodtan javasolja, hogy következő blogunk melyik témáról szóljon.