A Sirius XM-előfizetés lemondása

A Sirius és az XM, a két vezető rádiószolgáltatás 2008-ban internetes rádiószolgáltatásként egyesült, a szolgáltatások népszerű streaming szolgáltatássá váltak, amelyet számos autóban, valamint számítógépen, okostelefonon, táblagépen vagy internetes rádióeszközön használhat. zenére, beszélgetésre és sportolásra. Az a tény, hogy a SiriusXM nagy hangsúlyt fektet az élő hangtartalomra, és egyszerűvé és kényelmessé teszi a platform számos csúcsminőségű programjának és csatornájának elérését, segít kiemelkedni a streaming audio zsúfolt területén. Ha Ön már Sirius felhasználó, és azon tűnődik, hogyan tudom törölni a Sirius automatikus megújítását? És hogyan lehet leiratkozni a Siriusról hívás nélkül? Ha a Sirius-előfizetésekkel kapcsolatos további információkat keres, egy hasznos útmutatót nyújtunk Önnek, amely minden kétségére és kérdésére megoldást talál, például az előfizetés lemondására és a SiriusXM lemondására az iPhone készüléken.

A Sirius XM-előfizetés lemondása

Folytassa az olvasást, hogy részletesen megismerje a Sirius-előfizetés lemondásának módjait.

A SiriusXM ingyenes az Amazon Prime segítségével?

Igen, a SiriusXM bejelentette, hogy az Amazon Echo felhasználói 3 hónapos ingyenes próba-előfizetést kapnak, de ez az ajánlat azokra az Echo-felhasználókra vonatkozik, akik új SiriusXM-fiókot hoznak létre. Ezután, feltételezve, hogy már rendelkezik Echo-val, egyszerűen regisztráljon SiriusXM Premier Streaming vagy SiriusXM All Access tagságra az Amazon platformján, hogy az előfizetés első három hónapját ingyenesen megkapja. Ezenkívül, hogy megakadályozza a pénz észlelését az Amazon-számlájáról, mindenképpen törölje SiriusXM-fiókját 3 hónap elteltével, ha már nem kívánja használni.

Megéri Sirius a pénzt?

A SiriusXM-előfizetés havi költsége 10 és 18 dollár között mozog, ami nyilvánvalóan hatalmas összeg, mivel a helyi rádió ingyenesen elérhető, és felmerülhet a kérdés, vajon a Sirius részesül-e az Ön által fizetett pénzből. Azt kapod, amiért fizettél, ez a válasz. A SiriusXM-előfizetés számos előnnyel jár, mint például a további csatornákhoz való hozzáférés, a kiváló minőségű programozás és a lényegesen kevesebb reklámozás. Ha gyakrabban hallgat rádiót, ezek a többletelőnyök megérik a havi költséget.

Nehéz lemondani a SiriusXM-előfizetést?

Nem, nem nehéz lemondani a SiriusXM-előfizetést. A Sirius-előfizetést egyszerűen, néhány lépésben lemondhatja online. Ezenkívül megkérheti a SiriusXM ügyfélképviselőjét, hogy mondja le az előfizetését csevegésen vagy híváson keresztül.

  Mennyire vízálló az Apple Watchod?

Szüneteltethetem a SiriusXM-előfizetésemet?

Igen, szüneteltetheti SiriusXM-előfizetését. A SiriusXM lehetőséget biztosít az előfizetés szüneteltetésére vagy ideiglenes felfüggesztésére legfeljebb 6 hónapos időtartamra, egy naptári évben csak egyszer. Minden felfüggesztett vagy szüneteltetett előfizetés automatikusan újraindul az Ön által megadott napon vagy a felfüggesztési kérelem évfordulóján, attól függően, hogy melyik következik be előbb. Ezenkívül nincs mód az online előfizetés szüneteltetésére, hívnia kell ezt a számot (866) 635-8642, és meg kell kérnie őket, hogy szüneteltesse a SiriusXM szolgáltatásait.

Bármikor lemondhatja a Siriust? Bármikor lemondhatja a SiriusXM-et?

Igen, bármikor lemondhatja a Sirius-előfizetést, amikor le szeretné mondani.

Lemondhatja a Sirius rádiót hívás nélkül?

Igen, leállíthatja a Sirius rádiót anélkül, hogy felhívná őket.

Mi az a SiriusXM lemondási díja?

Ingyenesen lemondhatja SiriusXM-előfizetését, de ha legalább 6 egymást követő hónapig nem tartja aktívan SiriusXM rádióját fizetett előfizetési csomaggal, 50 USD korai felmondási díjat számítunk fel.

Hogyan mondhatom le a Sirius automatikus megújításomat?

Ha kíváncsi arra, hogy mi a legegyszerűbb módszer, amellyel törölhetem a Sirius automatikus megújítását, hogy elkerüljem az esetleges többletköltségek levonását. Itt található egy útmutató a Sirius-előfizetés lemondásához néhány egyszerű lépésben.

1. módszer: Az okostelefon használata

A következő lépések az okostelefonon a Sirius automatikus megújításának törléséhez.

I. lehetőség: Andriod felhasználók számára

1. Indítsa el a Google Play áruházat androidos mobiltelefonján.

2. A fiókbeállítások eléréséhez érintse meg a profilkép ikonját a képernyő jobb felső sarkában.

3. A Fiókbeállítások menüben érintse meg a Fizetések és előfizetések opciót.

4. Most a Fizetések és előfizetések menüben kattintson az Előfizetések lehetőségre.

5. Ekkor megjelenik azon szolgáltatások listája, amelyekre előfizetett. Az előfizetések listájából ki kell választania azt a szolgáltatást, amelyet le szeretne mondani. Ebben az esetben keresse meg és válassza ki a SiriusXM alkalmazás-előfizetést.

6. Ezután érintse meg az előfizetés törlése elnevezésű opciót az opciók listájában.

7. Válassza ki az előfizetés lemondásának okát. Az ok kiválasztása után koppintson a Folytatás lehetőségre a Sirius-előfizetés automatikus megújításának lemondási folyamatának befejezéséhez.

II. lehetőség: iOS-felhasználóknak

1. Első lépésként nyissa meg a Beállítások alkalmazást iOS-eszközén.

2. Érintse meg az Apple ID opciót, amely a Beállítások menü legtetején található.

3. Következő lépésként érintse meg az Előfizetések lehetőséget az Apple ID menüben.

4. Ekkor megjelenik azon szolgáltatások listája, amelyekre előfizetett. Az előfizetések listájából ki kell választania azt a szolgáltatást, amelyet le szeretne mondani. Ebben az esetben keresse meg és válassza ki a SiriusXM alkalmazás-előfizetést.

5. Miután kiválasztotta a Sirius opciót, érintse meg az Előfizetés törlése gombot a Sirius fiók törlésének befejezéséhez.

  18 Metaverse munka, amely a jövőben forró lehet

Ezért így törölheti a Sirius automatikus megújítását az iPhone készülékén.

Remélhetőleg, miután elolvasta ezt az útmutatót, most már tudja, hogyan lehet sikeresen lemondani a Sirius-előfizetést mind iOS, mind Andriod mobiltelefonon.

2. módszer: Forduljon közvetlenül a SiriusXM ügyfélképviselőjéhez

Ha a SiriusXM előre telepítve volt az autójában, vagy online regisztrált, vagy telefonon indította el tagságát, akkor ezt a módszert kell követnie. A közvetlenül telefonon vásárolt előfizetés lemondásához fel kell vennie a kapcsolatot a SiriusXM ügyfélszolgálatával. Felhívhatja őket az 1-866-635-5020 számon, vagy online is megteheti, ha felkeresi ezt a webhelyet, és kiválasztja a Csevegés ügynökkel lehetőséget. A részletes lépésekért olvassa el az alábbi, Hogyan tudok leiratkozni a Siriusról hívás nélkül című részt.

Remélhetőleg az útmutatót követve most már tudja, hogyan mondhatja le Sirius-előfizetését, akár online, akár telefonhívással vásárolta.

Hogyan mondhatom le a Sirius-előfizetésemet online?

Ha szeretné lemondani Sirius-előfizetését, mert már nem használja, vagy úgy találta, hogy most megéri a pénzét, és azon tűnődik, hogy van-e mód a Sirius-előfizetés online lemondására anélkül, hogy felhívná a Sirius vezetőjét. Mutatunk egy egyszerű útmutatót, amely segít a Sirius-előfizetés online lemondásában a mobiltelefonon keresztül. Kövesse a fenti szakaszt, hogy megismerje a lépéseket mind az Android, mind az iOS felhasználók számára.

Remélhetőleg ennek az egyszerű útmutatónak a követésével sikeresen lemondta SiriusXM-előfizetését online.

Hogyan lehet lemondani a SiriusXM Online-t?

Ha a SiriusXM előre telepítve volt az autójában, vagy online regisztrált, vagy telefonon kezdte el tagságát, ezt a módszert kell követnie. A közvetlenül telefonon vásárolt előfizetés lemondásához fel kell vennie a kapcsolatot a SiriusXM ügyfélszolgálatával. Felhívhatja őket az 1-866-635-5020 számon, vagy online is megteheti, ha felkeresi ezt a webhelyet, és kiválasztja a Csevegés ügynökkel lehetőséget. Kövesse a fenti lépéseket a SiriusXM Ügyfélképviselővel való online csevegéshez és a SiriusXM-előfizetés online lemondásához.

Hogyan tudok leiratkozni a Siriusról hívás nélkül?

Ha a SiriusXM előre telepítve volt az autójában, vagy online regisztrált, vagy telefonon kezdte el tagságát, ezt a módszert kell követnie. A közvetlenül telefonon vásárolt előfizetés lemondásához fel kell vennie a kapcsolatot a SiriusXM ügyfélszolgálatával. Ezt online megteheti, ha felkeresi ezt a webhelyet, és kiválasztja a Csevegés ügynökkel lehetőséget. Itt található egy útmutató arról, hogyan tud egyszerűen leiratkozni a Sirius szolgáltatásról anélkül, hogy felhívná a SiriusXM ügyfélszolgálatát, mindössze néhány egyszerű lépésben.

1. Látogassa meg a hivatalos webhelyét SiriusXM bármelyik előnyben részesített böngészőben.

2. Kattintson a képernyő jobb felső sarkában található Súgó és támogatás lehetőségre.

3. Most kattintson a Súgó lehetőségre a Súgó és támogatás legördülő menüben.

4. Miután a Súgó oldalon van, görgessen le egészen, majd kattintson a Kapcsolatfelvétel lehetőségre.

  Hogyan készítsünk folyamatábrát Wordben

5. Ha a SiriusXM ügyfélképviselőjével szeretne csevegni, kattintson a Kék Chat Now gombra. Ügyeljen arra, hogy munka közben próbáljon meg chatelni, ami hétfőtől péntekig 8 és 23 óra között, szombaton és vasárnap pedig 8 és 20 óra között van.

6. Először egy virtuális ügynökhöz kapcsolódna, amely feltesz néhány előre kiválasztott kérdést, de ha élő ügynökkel szeretne csevegni, válassza a Mégse lehetőséget az előre kiválasztott lehetőség közül.

7. Most csatlakozik egy élő Sirius-ügynökhöz. Kérje meg, hogy mondja le a Sirius-előfizetést.

Remélhetőleg ezeket az egyszerű lépéseket követve könnyedén leiratkozhat a Sirius szolgáltatásról anélkül, hogy felhívná a SiriusXM ügyfélszolgálatát.

A SiriusXM lemondása iPhone-on

A SiriusXM egy nagyszerű rádiószolgáltatás, amelyet felhasználók milliói használnak világszerte. Ha Ön is előfizetett a SiriusXM-re, de már semmilyen okból nem használja, és azon tűnődik, hogy mi a legjobb módja a SiriusXM-előfizetés lemondásának vagy az automatikus megújításnak az iPhone használatával. Íme egy útmutató az iPhone-felhasználók számára, hogyan törölhetik le a SiriusXM-et iPhone-on néhány egyszerű lépéssel.

1. Az első lépés a Beállítások alkalmazás elindítása iOS-eszközén.

2. A Beállítások menü legtetején válassza ki az Apple ID azonosítóját mutató lehetőséget.

3. A következő lépésben válassza ki az Előfizetések lehetőséget az Apple ID menüből.

4. Ekkor megjelenik azon szolgáltatások listája, amelyekre előfizetett. Az előfizetések listájából ki kell választania a törölni kívánt szolgáltatást. Ebben az esetben keresse meg és válassza ki a SiriusXM alkalmazás-előfizetést.

5. A Sirius-fiók teljes törléséhez a Sirius opció kiválasztása után érintse meg az Előfizetés törlése ikont.

Remélhetőleg ennek az egyszerű útmutatónak az elolvasása után világos elképzelése van arról, hogyan törölheti a SiriusXM-et iPhone-on, ha Ön iOS-felhasználó.

***

Reméljük, hogy ezzel az egyszerű útmutatóval most mindent tud a SiriusXM-előfizetésként ismert internetes rádiószolgáltatásról, és reméljük, hogy sikeresen válaszoltunk minden kérdésére, például a Sirius-előfizetés lemondására. Bármilyen témával kapcsolatban nyitottak vagyunk bármilyen visszajelzésre, kérdésre és megjegyzésre. Továbbá nyugodtan javasolja, hogy következő blogunk melyik témáról szóljon.