A sikeres tartalomkészítés kulcsa

Hogyan szerezhet igazolást a YouTube-on: Gyors és átfogó bemutató!

Az évszázad egyik leglebilincselőbb pályája a tartalomalkotás.

Az elmúlt néhány évben az emberek ezt választották főállású hivatásuknak, és milliókat keresnek. A múlttól eltérően a tartalomkészítés nem csak a blogokra korlátozódik, hanem a YouTube-on, Instagramon, Pinteresten és a közösségi média egyéb formáiban látható összes bejegyzésre és videóra is.

Mindezek között a YouTube a végső színtér, ahol az alkotók nagyobb léptékben vonhatják le nézőiket, mindezt a lenyűgöző videófunkcióknak és -platformnak köszönhetően.

Azonban honnan tudhatod, hogy a követett alkotó hiteles-e vagy sem? Ellenőrzi, hogy van-e egy pipajelhez hasonló igazoló jelvény, amint az a Twitteren látható. Ez több, mint egy jelvény, ez a kulcs a legfelsőbb tartalomalkotás világához, a hitelesség jele és a bizalom szimbóluma.

Ha foglalkozik videotartalom-készítéssel, szeretne ellenőrizni a YouTube-on. Ebben a bejegyzésben bemutatom azokat a lépéseket, amelyek segítségével gyorsan ellenőrizheti fiókját a YouTube-on. Ez mindent tartalmaz, amit tudnod kell, a jogosultsági feltételektől az ellenőrzésig, és néhány extra brownie🍪-tippel a tartalomkészítés javításához, úgyhogy maradj velünk a végéig!

Miért érdemes igazolni a YouTube-on?

Ebben a digitalizáció világában az emberek ritkán találkoznak hitelességgel, ami bizalmi problémákat és zűrzavart szül. Az információtöbblet miatt nehéz megítélni, hogy az Önhöz érkező adatok helyesek-e vagy sem. Manapság a legtöbb webhely a captcha ellenőrzését kéri, hogy megbizonyosodjon arról, hogy nem egy bot, aki adatokat lop a webhelyükről.

Ezért a YouTube ennek a problémának a megoldására és az eredeti tartalomkészítőkkel való kapcsolatfelvétel elősegítésére fejlesztette ki az igazoltatás koncepcióját. Ez egyszerűen azt jelenti, hogy a tartalom létrehozója valódi és hiteles, és nem hamis fiók.

Olvassa el még: Hogyan szerezzünk kék kullancsot az Instagramon, és lépjünk a közösségi média sztárság felé

  Új funkciók a Firefox 45-ben asztali számítógépre és Androidra

Bár ez egy kis lépés, óriási szerepet játszik a nézők bizalmának elnyerésében. Ezen túlmenően az ellenőrzés további előnyei:

#1. Megnyitja az ajtót a bevételszerzéshez

Az ellenőrzött csatornák nagyobb valószínűséggel biztosítják a szponzorálást és az együttműködést, ami segíthet a hirdetési bevételeken kívül több bevételre is szert tenni.

A YouTube előszeretettel sorolja fel az ellenőrzött csatornákat a keresési eredményeik tetején. Organikusan növeli profilját, és segít több megtekintést vonzani.

#3. Csatorna megkülönböztető

Létfontosságú szerepet játszik abban, hogy egy hivatalos csatornát (ellenőrzött csatornát) megkülönböztessen más olyan csatornáktól, amelyek hasonló nevű és hasonló tartalommal rendelkeznek a YouTube-on.

#4. Tartalomfejlesztés

Az igazolás megszerzése egyben megnyitja az utat a YouTube-on való élő közvetítés és a hosszabb videók feltöltése előtt is. További lejátszási listákat és egyéni indexképeket hozhat létre nézői számára, hogy javítsa a nézői élményt csatornáján.

#5. Adatbiztonság

A legfontosabb, hogy abban a korban, amikor az adatokat könnyen ellopják, ez a jelvény segít megakadályozni, hogy azok az emberek, akik megpróbálják ellopni a forgalmat, hozzáférjenek az adataihoz. Még a szerzői jogok követelésének jogát is megkapod, így biztosíthatod, hogy eredeti tartalmad kizárólagos maradjon a csatornádra.

Olvassa el még: Élő közvetítés a YouTube-ra, a Twitchre, a Facebookra és még sok másra ezzel a 13 eszközzel

Alkalmassági feltételek a YouTube-on való igazoláshoz

Fontos, hogy ezt a kulcsfontosságú listát ellenőrizd, hogy ellenőrizhesd a YouTube-on. Ne aggódj; ez nem valami hatalmas, de némi erőfeszítést igényel, hogy a legjobb tartalomalkotást hozza ki a keresőmotorból.

Vessünk egy pillantást arra, hogy minek kell a helyére kerülnie ahhoz, hogy virtuális utazását új magasságokba vigye:

 • Hitelesség: Csatornádnak valódi identitást kell tartalmaznia, legyen az vállalkozás, márka vagy magánszemély. Legyen hiteles, és ne hazudjon személyazonosságáról és olyan alapvető adatairól, mint az életkor, név stb.
 • Teljes profil: Az igazoláshoz rendelkeznie kell teljes profiljával. Ügyeljen arra, hogy egyetlen hiányzó mezőt se hagyjon üresen a profiljában. Ide tartozik még a szalaghirdetés, a leírás, a profilkép és a rendszeresen közzéteendő tartalom.
 • 100 000 előfizető: Az egyik kihívást jelentő kritérium a 100 000 előfizető. Ha azonban egy ismert márkát képviselsz, a YouTube csapata különleges esetben ellenőrizheti a fiókot.
 • Megfelelőség: Mindig tartsa be a YouTube közösségi irányelveit és szolgáltatási feltételeit, hogy elkerülje a megjelölést.
  A Crunchyroll nem működik? Így javíthatja ki, hogy a Crunchyroll nem tölt be

Olvassa el még: A legnépszerűbb YouTube-eszközök a közönség, a bevétel és egyebek növelésére

Különbség: Fiókellenőrzés és YouTube-csatorna ellenőrzése

Bár mindkettő hasonlónak hangzik, természetükben nagyon eltérőek. Bárki igazolhatja fiókját, de a csatornaellenőrzést csak a tartalomkészítők kapják megtisztelő jelvényként. Nézzük át a kettő közötti alapvető különbségeket:

FiókellenőrzésYouTube-csatorna ellenőrzéseA regisztráció után, akárcsak bármely más webhely, a YouTube ellenőrzi profilodat, beleértve a Gmail-azonosítódat is. A tartalomkészítők körében a leggyakoribb és legfontosabb ellenőrzési mód, ez a folyamat igazolja, hogy YouTube-csatornád a márkád vagy személyiséged hiteles forrása. Ezt a folyamatot annak biztosítására kell követni, hogy Ön ne jelentsen botot/fenyegetést a közösség számára, és annak ellenőrzésére szolgál, hogy jogos felhasználó vagy. Ez nem ugyanaz, mint a csatornaellenőrzés. Legalább 100 000 feliratkozóra van szükséged, hogy ezt megtehesd. Az összes ellenőrzés után a YouTube csatorna által ellenőrzött jelvényt ad, amely segít bizalmat építeni nézői körében.

Így a YouTube-csatorna ellenőrzése nem olyan egyszerű, mint a fiók ellenőrzése!

Hogyan szerezhet igazolást a YouTube-on: lépésről lépésre

Most, hogy tisztában vagyunk az alapokkal, menjünk végig a lépésről lépésre a csatorna-ellenőrző jelvény igénylésének folyamatán🎖️:

1. lépés: Számlaellenőrzés

A számlaellenőrzés folyamata meglehetősen egyszerű. Csak lépjen a YouTube.com/verify oldalra, és adja meg telefonszámát. A YouTube ezután elküld egy kódot a telefonodra, és amint beírod, az ellenőrzési folyamat befejeződik.

2. lépés: Csatorna ellenőrzése

A csatornaellenőrzés folyamata kicsit hosszabb, mint a fiókellenőrzés, de továbbra is egyszerű. Íme a lépések:

 • Győződjön meg arról, hogy megfelel a csatornaellenőrzéshez szükséges összes követelménynek.
 • Az ellenőrző alkalmazás csak akkor jelenik meg, ha megfelel a követelményeknek. Ha már eléri a 100 000 vagy több feliratkozót, akkor már jogosult rá. Mivel még nem olyan nagy a csatornám, még nem látom.

 • Töltse ki a kérelmet csatorna nevével és azonosítójával. YouTube-csatornaazonosítódat a jelentkezési űrlap alján található linkre kattintva vagy a YouTube-fiókodban a Beállítások > Speciális beállítások menüpontban találhatod meg.

Ha elkészült a jelentkezési lap kitöltésével, nyomja meg a Küldés gombot, és várja meg, amíg a YouTube felveszi Önnel a kapcsolatot. Általában egy hétig vagy tovább tart.

  8 mobil mérési partner (MMP) használható 2022-ben

Mi a teendő a YouTube-ellenőrzés után

Most, hogy végre megvan a jelvénye, tudja, hogy az utazása még csak most kezdődött. Ahogy mondani szokták, a nagy hatalommal nagy felelősség is jár; pontosan ezt kell tenned. Van néhány dolog, amelyet betartva növelheti annak esélyét, hogy hiteles és organikus nézőket, valamint fizetett szponzorációt szerezzen csatornájának.

 • Az egyik legfontosabb dolog, amit észben kell tartani, hogy kövesd a YouTube közösségi irányelveit és Általános Szerződési Feltételeit.
 • A csatorna nevének és műfajának beállítása után ne dőljön be újra és újra megváltoztatni. Ne feledje, hogy megalapítja a márkáját, és ezzel összezavarja közönségét.
 • Egy másik fontos dolog, amit érdemes megjegyezni, hogy a csatorna URL-jét meg kell őrizni az ellenőrzéskor. Az emberek megosztanak videókat, és ha az URL megváltozik, a felhasználók különböző videókat/linkeket nyitnak meg, ami nézetek/új feliratkozók elvesztését eredményezi.
 • Fejleszd tovább a nagyszerű tartalmakat, és soha ne hagyj ki videókat a csatornádon. Hozzon létre egy online nyomkövetőt, és tervezze meg bejegyzéseit, hogy rendszeresen, a legjobb időpontokban érje el közönségét.
 • Semmilyen körülmények között ne használjon vissza, és ne képviselje hamisan személyazonosságát.
 • A legjobb módja annak, hogy vonzerőt és szeretetet szerezzen közönségétől, ha rendszeresen kapcsolatba lép velük a megjegyzések, a kedvelések és a videóiban való megemlítések révén.
 • Ügyeljen arra, hogy közönsége mit szeretne, és hozzon létre tartalmat ezeken a vonalakon, hogy ismétlődő nézőket generáljon, és megteremtse a hűséges rajongótáborát.
 • Azonosítsa fő erősségeit, generáljon kulcsszavakat, és végezze el a megfelelő SEO-t, hogy több előfizetőt vonzzon.

Fontos, hogy naprakészek legyünk, és folyamatosan tanuljunk. Az interneten nagyszerű tartalmakat találhat, amelyek segítségével többet tudhat meg, mint például ez a „One-stop Guide to Become a Better YouTuber”.

Záró gondolatok

A YouTube-on való igazolás megszerzése jelentős mérföldkő a tartalomkészítők számára. Növelheti csatornája hitelességét, és új lehetőségeket nyithat meg.

Kövesse a lépéseket, tartsa be az irányelveket, és folytassa a minőségi tartalom létrehozását, hogy élvezze a YouTube-ellenőrzés előnyeit.

Ezután fedezze fel YouTube-csatornája népszerűsítésének legjobb módjait.