A Riot és az Xbox Game Pass fiók összekapcsolása

A játékipar két nehézsúlyú szereplője, az Xbox és a Riot Games még 2022 júniusában bejelentette együttműködését. Ennek az új partnerségnek az eredménye, hogy december 12-én a Riot játékai is megjelentek az Xbox Game Passban. Igen, most már hozzáférhet az olyan játékokhoz, mint a Valorant, League of Legends, Teamfight Tactics és még sok más az Xbox alkalmazásból Windows PC-n. Az Xbox-Riot együttműködés legjobb része azonban az őrült jutalmak, amelyeket a Valorant és a League of Legends játékban nyerhet ki. Tehát ha egy lépésről lépésre bemutató oktatóanyagot keres arról, hogyan kapcsolhatja össze Riot-fiókját Xbox-fiókjával, hogy hozzáférjen a Game Pass-jutalmakhoz, akkor jó helyen jár. Minden további késedelem nélkül merüljünk bele!

A Riot-fiók és az Xbox összekapcsolásának folyamata egy egyszerű, 3 lépésből álló folyamat. Egyszerűen be kell jelentkeznie a megfelelő fiókokba egy webböngészőben, és hitelesítenie kell a párosítási folyamatot. Így működik:

1. Először el kell navigálnia a „Xbox közösségi bejelentkezés” linkelt weboldal. Az említett oldalon be kell jelentkeznie Microsoft-fiókjába.

2. Ezután válassza ki azt a Microsoft (Xbox) fiókot, amelybe éppen bejelentkezett.

  Hogyan lehet törölni egy vízszintes vonalat a Wordben

Megjegyzés: Ez a lépés feleslegesnek tűnik, és előfordulhat, hogy nem minden felhasználónál jelenik meg. Mindenképpen megjelenik azon felhasználók számára, akik már bejelentkeztek Xbox-fiókjukba a webböngészőben.

3. Mostantól engedélyt kell adnia a Riot Gamesnek, hogy hozzáférjen Xbox-fiókja adataihoz, hogy összekapcsolhassa a két fiókot. Kattintson az „Igen” gombra a kapcsolat hitelesítéséhez.

4. Ezután felkérjük, hogy jelentkezzen be Riot Games fiókjába. Adja meg bejelentkezési adatait, és folytassa a következő lépéssel.

5. És ennyi! Sikeresen összekapcsolta Xbox- és Riot-fiókját. Megerősítő üzenet jelenik meg a képernyőn. Kattintson az „OK” gombra a Riot-fiók beállítási oldalához.

5. A Riot fiókbeállítások oldalán a „Kapcsolt fiókok” részben ellenőrizheti, hogy a két fiók össze van kapcsolva.

Nyisd meg a Valorant Agents-t, a LOL-bajnokokat az Xbox Game Pass segítségével

Most azt gondolhatja, hogy sikeresen összekapcsolta Riot- és Xbox-fiókját, így már a játékban is látnia kell a hatását. Nos, ez nem így van. Legalábbis nekem nem volt. A Valorant-ot a fiókjaim összekapcsolása után nyitottam meg, és nem volt feloldva az összes ügynök. Párszor újraindítottam a játékot. Át kellett azonban ugranom néhány extra karikán, hogy lássam az Xbox Game Pass előfizetés előnyeit a Valorantban. Kövesse tehát az alábbi lépéseket:

1. Nyissa meg az Xbox alkalmazást, és a bal oldalsávon megjelenik a Valorant (vagy bármely más telepített Riot játék) felugró ablak. A játék megmutatta, hogy frissítésre vár. Kattintson a „Frissítés” ikonra.

Megjegyzés: A frissítés ikonra való kattintás számomra semmi különöset nem okozott. Ehelyett az Xbox alkalmazásom néhányszor összeomlott a folyamat során. Ezután újra megnyitottam az Xbox alkalmazást.

  Az HBO Max profilok kezelése gyerekeknek és felnőtteknek

2. Amikor újranyitottam az alkalmazást, a játék frissítésének lehetősége megszűnt, és meg tudtam nyitni a Valorantot az Xbox alkalmazásból. Ezért rákattintottam a „Play” gombra.

3. A Valorant szokás szerint megnyílt, de ezúttal az „Xbox Game Pass Benefits” feloldatlan értesítéssel fogadtam a játékon belül. Most megerősíthetem, hogy a Riot- és az Xbox-fiókom összekapcsolási folyamata működött.

Megjegyzés: Egy hivatalos támogatási oldalon a Riot azt írja, hogy a feloldási folyamat egyes esetekben akár 24 órát is igénybe vehet. Értesítést fog látni a játékban, amint a jutalomprogram és annak előnyei elérhetővé válnak.

4. Ahogy a képernyőképeken is látható, a Valorant ügynökök, mint például Astra, Reyna, Yoru és mások „feloldottak a Jutalom programmal” számomra. Mindegyikük rendelkezik a Jutalomprogram jelzővel. Továbbá, ahogy ígértem, megkaptam az ingyenes Pocket Sage fegyvertárs jutalmat. Megtekintheti a Riot-Xbox fiókkapcsolati partnerség összes előnyének és jutalmának listáját.

Megjegyzés: A szerint csipog a Riot’s Joe Hixsontól, ne feledje, hogy az Xbox Game Pass használatával megszerzett jutalmak visszavonásra kerülnek, ha megszünteti tagságát. De ez nem jelenti azt, hogy elveszíti az összes fejlődését. „Ha hagyod, hogy lejárjon az előfizetésed, minden, amit a játék során keresel, feloldva marad később” – mondta Hixson.

Nem mindenki tud ugyanannyi időt szánni egy játék ledarálására és az összes karakter feloldására. Tehát a Riot Games és az Xbox partnerség nagyszerű módja annak, hogy kihagyd az őrlést, és egyszerre hozzáférj az összes karakterhez. És nem csak a meglévő karakterek, hanem a Riot is megígérte, hogy minden Xbox Game Pass előfizető a megjelenés napján új ügynökökkel is játszhat majd a Valorantban és a League of Legends új bajnokaival. Ez egy nagyszerű jutalom, ha pénzt költ a Microsoft játékszolgáltatására. Az előnyök teljes listáját az Xbox honlapján olvashatja el ide linkelve.

  Hogyan kaphat QR-kódot a szolgáltatótól

Ezenkívül 2022. december 12-től és 2023. január 1-ig további korlátozott idejű jutalmakat is szerezhet, ha Xbox-profilját összekapcsolja az alábbiakban felsorolt ​​Riot-fiókkal:

  • VALORANT (PC): Pocket Sage Buddy
  • League of Legends (PC): Masterwork Chest and Key
  • Teamfight Tactics (PC és mobil): Little Legend Rare Egg
  • LoL Wild Rift (mobil): Random Emote Chest
  • Legends of Runeterra (PC és mobil): Prismatic Chest

Fedezze fel az előnyöket a Valorant, LoL-fiók és az Xbox összekapcsolásával

Tehát igen, így kapcsolhatja össze Valorant vagy LoL Riot fiókját Xbox-fiókjával, hogy kiaknázhassa a csodálatos előnyöket. Nem csak ez, hanem további jutalmakat is kap, ha sikeresen összekapcsolja a két fiókot, ami a hagyományos játékosok számára a legcsodálatosabb. Mostanában olyasvalaki vagyok, aki gyakran játszik a Valorantdal, és nem tudtam feloldani az összes ügynököt, de az Xbox Game Pass-nak köszönhetően ez most lehetséges. Hát, ez csodálatos. Egy hajóban vagy velem, izgatottan várod, hogy kipróbálhass néhány új Valorant ügynököt vagy League of Legends bajnokot? Tudassa velünk az alábbi megjegyzések részben.