A PhonePe tranzakciós előzmények törlése

A PhonePe az egyik legnépszerűbb digitális fizetési alkalmazás lett, több mint 8 millióan letöltötték a Google Play Áruházból. Emellett a közelmúltban egy hónap alatt több mint 200 milliós tranzakcióval segítette a felhasználókat a biztonságos fizetésben az UPI technológia segítségével. Mivel a felhasználóknak lehetőségük van arra, hogy akinek akarnak, fizetést teljesítsenek, néha valamilyen okból törölni is akarják a tranzakciós előzmények egy részét. Az okok személyenként változhatnak, de több felhasználó közös szándéka az, hogy tudja, hogyan törölheti a PhonePe-előzményeket néhány olyan fizetés esetében, amelyeket nem szeretnének a listán szerepelni. Tehát ebben a cikkben megtudhatja, hogyan törölheti a kiválasztott elemek PhonePe tranzakciós előzményeit, és hogyan készítheti el az előzmények listáját a kívánt módon.

A PhonePe tranzakciós előzmények törlése

A PhonePe tranzakciós előzményeket a rendszer elmenti, hogy nyomon követhesse a korábbi fizetéseket, ami segít a felhasználóknak a jövőbeni fizetések hatékonyabb kezelésében. Hasznosnak tűnhet, de több felhasználó biztosan szeretne megszabadulni a tranzakciós előzmények egy részétől. De mi is pontosan a tranzakciós előzmények?

  • A PhonePe alkalmazás tranzakciós előzményei megjelenítik az átutalt és fogadott összegek részleteit más fizetési részletekkel, például a mobilfeltöltéssel és a különféle kifizetett számlákkal, például villany- vagy vásárlási számlákkal.
  • Megmutatja minden egyes tranzakció sikertelen fizetési és visszatérítési adatait is.
  Hogyan válasszuk ki a rendszerindító eszközt az UEFI BIOS-ban

Tehát a PhonePe alkalmazás tranzakciós előzményeinek rövid bemutatása után nézzük meg, hogyan törölhetjük a PhonePe tranzakciós előzményeket. Olvassa el és kövesse a következő lépéseket, hogy ugyanezt tegye.

1. Először jelentkezzen be PhonePe-fiókjába a bankszámlájához kapcsolódó telefonszámával.

2. Érintse meg az Előzmények fület a jobb alsó sarokban, az alábbiak szerint.

3. Válassza ki és érintse meg a listából a törölni kívánt tranzakciót.

4. Érintse meg a Contact PhonePe Support opciót az alábbiak szerint.

5. Most írja be és magyarázza el az előzmények törlésének okát, például: Szeretném törölni ezt a tranzakciós előzményt, mert…

6. Ezután el kell küldenie a kigépelt szöveget, ami viszont új jegyet hoz létre az említett kéréshez. A PhonePe ügyfélszolgálati csapata 48 órán belül felveszi Önnel a kapcsolatot a kérés ellenőrzése és megerősítése érdekében. Ezt követően a kívánt tranzakciós előzmények törlődnek.

  Hogyan bővítheti a böngésző vágólapját 10 elemre

Így törölheti a tranzakciós előzményeket a PhonePe alkalmazásból. Egyszerre több tranzakciós előzményt is törölhet, ha kiválasztja és elküldi az összes tranzakcióhoz tartozó üzenetet a PhonePe támogatási csapatának.

Gyakran Ismételt Kérdések (GYIK)

Q1. Hogyan lehet közvetlenül törölni a PhonePe tranzakciók előzményeit?

Ans. Nem, nem törölheti közvetlenül a PhonePe tranzakciós előzményeit a PhonePe-ről. Az RBI irányelvei szerint senkinek nincs joga közvetlenül törölni a PhonePe platformon található tranzakciós előzményeket. Ehhez a kéréshez jegyet kell generálnia a PhonePe támogatási csapatától. Ezután csak az Ön kérése kerül ellenőrzésre és megerősítésre a törlési folyamathoz.

Q2. Hogyan törölhetek adott tranzakciós előzményeket egy adott időkereten belül?

Ans. Az Előzmények lap tetején a Hónap, a Kategóriák és a Szűrők opciók láthatók, az alábbiak szerint. Ezekkel a lehetőségekkel kiszűrheti az adott időkereten belül teljesített vagy meghiúsult kifizetéseket.

  A Köztünk szerverkapcsolati hibák kijavítása

Q3. Hogyan rejthetem el a tranzakciós előzményeket a törlés helyett?

Válasz: A tranzakciós előzményeket a fent említett lépések végrehajtásával is elrejtheti. Csak meg kell írnia az elrejtőzés üzenetét, és meg kell említenie annak okát is. Az új jegyet a rejtőzködési kérelem miatt emelik, és a PhonePe támogatási csapata hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Q4. Hogyan lehet törölni a PhonePe előzményeit a függőben lévő tranzakciókról?

Válasz: Nem, csak a befejezett tranzakciók előzményeit törölheti. Egy adott tranzakció előzményeit csak a sikeres befejezés után tudja törölni.

***

Most megtanulta, hogyan törölheti a PhonePe tranzakciós előzményeket. Reméljük, hogy az ebben a cikkben említett lépések segítségével a kívánt módon törölni tudta a PhonePe előzményeit. Bármilyen kérdését vagy javaslatát tegye fel az alábbi megjegyzések részben, hogy tudjunk.