A Persist egyéni profilokon keresztül javítja a hangerőszabályozást Androidon

Minden alkalommal néma üzemmódba kapcsolja okostelefonját, amikor munkába áll? Nem akarod megzavarni alvó szobatársadat telefonod hangos csengőhangjával az éjszaka közepén? Ha valóban gondom van az Androiddal, az az operációs rendszer rossz hangerőkezelési megvalósítása. Nem sok irányítást ad a készüléke által kibocsátott különböző hangok felett, nem is beszélve olyan előre beállított beállítások létrehozásáról, mint a Nokia vagy a Samsung régi telefonjai. Ha egy kicsit több testreszabást szeretne a rendelkezésére bocsátani, próbálja ki a Persist Volume Control funkciót. Az alkalmazás nagyobb vezérlést biztosít Android-eszköze akusztikája felett, lehetővé téve a csengőhang, az értesítések, a riasztások, a média, a rendszer, a hívás közbeni hang stb. külön hangerő beállítását, valamint a hangerő-beállítások létrehozását a különböző helyzetekhez.

  Melyik a legjobb [Comparison]

A Persist, ahogy a neve is sugallja, folyamatosan a háttérben fut, és gyorsan elindítható, ha megérinti az állandó parancsikont, amelyet hozzáad az értesítési panelhez, amely megjeleníti az aktuális hangerőszintet mind a hét fajta hang/hang esetében, és lehetővé teszi, hogy ugorjon a az alkalmazás főképernyőjére vagy a profil előre beállított részébe. A főképernyőn egy csomó hangerő-csúszka található, mindegyik hangtípushoz egy. Az alkalmazás fő funkciója azonban a profil előre beállított funkciója.

Egyszerűen fogalmazva, ha több testreszabást szeretne elérni a Persist-ből, akkor a Presets szakasz a megfelelő út. Az előre beállított beállítások lehetővé teszik különböző profilok létrehozását, így adott forgatókönyvek vagy napszakok szerint aktiválhatja azokat. A találkozó, az alapértelmezett, az éjszakai és a néma beállítás kikerül a dobozból, és új, egyéni profilokat adhat hozzá, amelyek megfelelnek az Ön igényeinek.

  Hogyan lehet újra megnyitni egy bezárt lapot a Google Chrome-ban

Új profil létrehozásához koppintson a felül található plusz gombra, és adjon neki egy tetszőleges nevet. Ha továbbra is zavarban van, nézze meg az alábbi képernyőképet. Ezen a képernyőn különböző kötettípusokat és paramétereket adhat hozzá és távolíthat el. Egyszerűen beállíthat egyedi csengőhangokat vagy figyelmeztető hangokat minden hangtípushoz.

Minden hangparaméter hozzáadható úgy, hogy először megérinti a ‘Beállítások hozzáadása’ gombot alul, és kiválasztja a hang típusát a következő menüből. Kiválaszthat egy ikont egy előre beállított hanghoz a maroknyi lehetőség közül.

Az alkalmazásnak van egy fizetős változata is, a Persist+, amely reklámmentes, és további funkciókat kínál, beleértve az idő, nap és hely alapú profilváltási automatizálást.

  Hallgassa meg bármely előadó legkevésbé játszott dalait a Spotify-on

Telepítse a Persist a Play Áruházból (Ingyenes)

Telepítse a Persist+-t a Play Áruházból (Fizetett)