A népszerű KMPlayer Androidra és iOS-re érkezik; Kézenfogva megyünk

Ha a Windows rendszerhez készült videolejátszókról van szó, amelyek képesek bármilyen formátum lejátszására, a KMPlayer az egyik első név, amely a VLC Player mellett eszünkbe jut. Ez az önálló lejátszó beépített kodek-támogatással rendelkezik számos videóformátumhoz anélkül, hogy külső kodekekre lenne szüksége, és több testreszabási lehetőséget kínál, mint amennyivel tudna mit kezdeni. Bár az Android és az iOS már számos kiváló videólejátszóval rendelkezik, soha nem árt, ha több nagyszerű lehetőség áll a rendelkezésére. Ha Ön a KMPlayer rajongója, örömmel fogja tudni, hogy a fejlesztői a Google Play Áruházba és az iTunes App Store-ba is kiadták Android és iOS eszközeire. Csatlakozzon hozzánk, amikor az alkalmazás Android-verzióját felpörgetjük.

Ahogy azt a KMPlayer fejlesztőitől vártuk, az alkalmazás egy nagyszerű megjelenésű és funkcionális felülettel rendelkezik. A főnézetben megjelenik az eszközén található összes videofájl listája, egy szabványos navigációs fiókkal, amelyet a bal szélről becsúsztatva hozzáférhet a fájlrendszer különböző részeihez, és manuálisan kereshet videókat. A rendelkezésre álló adathordozók miniatűr nézetekkel, fájlméret-információkkal és felbontással együtt jelennek meg, és név vagy fájlméret szerint rendezhetők. Ami a mappákat illeti, néhány speciális, például a KMP, a kameramappa és a Letöltés mappa elérhető parancsikonként a Médiakönyvtár részben, míg az Intéző rész lehetővé teszi az eszköz belső vagy külső tárolóján lévő fájlok elérését.

  A Wallpaper Plus egy komplett képszerkesztő alkalmazás iOS-hez [Jailbreak]

Amikor az Intézőről van szó, a kiválasztott memórián lévő mappák szabványos listáját jeleníti meg, és ezeket név, méret vagy dátum szerint rendezheti. Ismét látni fogja az aktuálisan megnyitott mappában található videofájlok kényelmes bélyegképét, és az ilyen fájl megérintésével közvetlenül elindul a lejátszás.

Maga a videolejátszó meglehetősen szabványosnak tűnik, és úgy működik, ahogyan azt elvárnád. A bal felső sarokban található egy zár gomb, amely megakadályozza a véletlen érintéseket, és rögzíti az aktuális tájolást lejátszás közben. Alul található az összes lejátszásvezérlő, például szünet/lejátszás, előre, visszatekerés, következő fájl és előző fájl, valamint az ismétlési kapcsoló. Az alsó sáv bal szélső gombjával a lejátszási sebességet felére lassíthatja, vagy akár négyszeresére is növelheti. A jobb szélső gomb viszont lehetővé teszi a videó méretének és méreteinek manuális módosítását a középső, a legjobb illeszkedés, a vízszintes vagy függőleges illeszkedés, a kitöltés, a 16:9 és a 4:3 között.

  Hogyan távolíthat el embereket a Fotók alkalmazásból iOS 12 rendszeren

A lejátszás nagy részét nem kell a gombokkal vezérelni; egyszerűen csúsztassa az ujját függőlegesen a képernyő bal felére a fényerő szabályozásához, a jobb felére pedig a hangerő szabályozásához. Hasonlóképpen, a vízszintes csúsztatással előre és hátra léphet, és nagyjából ennyit kell vezérelnie lejátszás közben.

Jobban szeretné irányítani a KMPlayer működését? Lépjen az Általános beállítások oldalra a navigációs fiókból, ahol megadhatja a kívánt tájolást, átkapcsolhatja a fejhallgató észlelését és a távirányítót, módosíthat néhány lejátszási teljesítmény beállítást, engedélyezheti az összes fájl megjelenítését, megadhat egy feliratkódolási sémát, és törölheti a a lejátszó médiaadatbázisa.

Bár a KMPlayert nem igazán neveznénk áttörőnek egyik platformon sem a számukra már elérhető nagyszerű lehetőségek miatt (lásd a 8 legjobb videólejátszót Androidra és a 11 legjobb videólejátszót iOS-re), mégis erőteljes. versenyző, aki elvégzi a munkát, és jól néz ki közben. Az alábbi linkeken megragadhatja az operációs rendszerének megfelelő lejátszót.

  Letöltött frissítés eltávolítása iOS rendszeren

Telepítse a KMPlayert Androidra

Telepítse a KMPlayert iOS rendszeren