A népszerű Android Content Transfer alkalmazás, a Pushbullet megjelenik a Windows rendszerben

A mobileszközök életünk elengedhetetlen részévé váltak. Lassan csökkentik azt az időt, amit a hagyományos számítógépeken internetezéssel, e-mailek nézegetésével, filmnézéssel vagy videojátékokkal töltünk. Ennek ellenére a hagyományos számítógépek még mindig léteznek, és gyakran találkozunk azzal, hogy információt cserélünk mobileszközeink és számítógépeink között, hogy az adatokról biztonsági másolatot készítsünk vagy szinkronizáljuk őket. A Pushbullet, egy zseniális Android-alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy szinte bármit küldjenek telefonról számítógépre és fordítva, a közelmúltban egy vadonatúj Windows-változatot mutatott be. A Pushbullet for Windows segítségével a felhasználók gyorsan küldhetnek és fogadhatnak fájlokat, hivatkozásokat, jegyzeteket, szöveget stb. más számítógépekre vagy eszközökre WiFi-n keresztül.

  A Chat Lock megakadályozza a hozzáférést a Facebookhoz, a Messengerhez és a Whatsapphoz [Android]

A Pushbulletről még 2013 januárjában írtunk, de azóta a szolgáltatás minden bizonnyal felülmúlta önmagát, számos extra funkcióval bővítette arzenálját, valamint egy Windows-alkalmazást, amely a megosztást még kényelmesebbé teszi.

A Pushbullet Windows eszköze, amely a jelen pillanatban nyilvános béta, 7,4 MB-os telepítőcsomaggal, sport helyi menü integrációval rendelkezik (lehetővé teszi a fájlok küldését a jobb egérgombos menükből), képes linkeket, jegyzeteket és 25 MB-ig terjedő fájlokat küldeni. méretben. A fejlesztők nagyobb méreteket ígérnek a fájlátvitelhez és több funkciót a jövőbeli buildekben.

Az első indítás után be kell jelentkeznie Pushbullet-fiókjába. Az új felhasználók a Google-fiókjukkal is felgyorsíthatják a dolgokat. Az alkalmazás felhasználói felülete rendkívül egyszerű. A tetején található legördülő menüből kiválaszthatja a cél Windows PC-t vagy eszközt. Az alján található öt gomb segítségével kiválaszthatja a megosztani kívánt elem típusát, nevezetesen az üzenetet, a hivatkozást, a mellékletet, a listát vagy a kapcsolatfelvételi adatokat.

  Mi az a Windows Hello Companion eszköz?

Egyszerű szöveges üzenetek esetén megadhatja a tárgyat a tényleges üzenettörzs mellett, míg a listák hasznosak a teendők létrehozásához.

A fájlok elküldése a középen megjelenő nagy gombra kattintva, alulról a fájlátviteli lehetőség (melléklet ikon) kiválasztása után, húzással vagy a kívánt fájl jobb gombbal történő helyi menüjéből történhet.

Ha készen áll, nem kell mást tennie, mint a „Nyomja meg!” hogy útjára küldje a tételt.

A fájlok küldésekor és fogadásakor az asztali értesítéseket is megjeleníti. Apró funkció, de azért praktikus.

A Pushbullet for Windows Windows XP, Windows Vista, Windows 7 és Windows 8 rendszeren működik. Ne feledje, hogy az alkalmazás jelenleg béta állapotban van. Ahogy korábban említettük, a jövőbeni frissítésekben további funkciókat ígértek.

  A Pushbullet népszerű Android fájlátviteli alkalmazás iPhone-ra érkezik

Töltse le a Pushbulletet Windowshoz